Fantastik weekend…. – Camilla Framnes
Nye lækkerirer til boligen, BARSEL kan være dyrt…..

Fantastik weekend….

IMG_8983

Sikke en dejlig weekend vi har haft herhjemme, den startede fredag med jeg skulle ud og luftes lidt?.. Jeg var til indflytterfest hos en veninde og hendes mand, SIMPELTHEN så hyle morsomt. Kevin var hjemme sammen med lillebror, og havde kvalitetstid, de hyggede sig helt vildt.

Man trænger virkelig til at komme lidt ud og få noget fornyet energi, OG DET GJORDE JEG VIRKELIG. Man kommer hjem med helt ny energi til familien og hverdagens strabadsér. Elsker at jeg har en mand som er skubber til mig og får man afsted for at blive luftet lidt.

Lørdag stod den på ren og skær hygge med Kevin og lillebror, film, god mad og starinlys i hele hytten. Det er så sjældent vi ikke render rundt en af os i huset og ordner en masse, men denne weekend har bare været så rolig. OG JA hjemmet trænger til at blive støvsuget og alt tøjet som er blevet vasket som ligges sammen mm. Men gu hvor er det godt bare at koble helt af engang imellem.

ELSKER min familie noget så ufattelig højt, glæder mig til at mine 2 store drenge kommer hjem fra weekend senere i dag.

DER ER SKET ET STORT GENNEMBRUD HERHJEMME????

Efter lillebror er rundet de 3 mdr. og 3 gange forbi kiropraktoren, hører KOLIKKEN fortiden til. DET VAR BARE EN FASE??????. TÆNK sig en overskud man får herhjemme, og sikke en ro trods vi er 5 mennesker i huset hver dag.

Min overskud er kommet tilbage og føler virkelig jeg kan begynde at bevæge mig lidt ud igen, og begyndt at tænke meget over kroppen som trænger til en ordentlig omgang. ?hvis I forstår sådan en bette en? haha ej, altså jeg trænger i bund og grund til at gøre noget for mig selv, komme ned og træne og finde glæden/overskuddet ved at lave lækker sund mad.

Livet på barsel er faktisk ved at blive rigtig rigtig godt sammen med min lækkerbisken, som bare bliver større og større.

OVERSKUD= BLOGTID?????? Glæder mig til at dele en masse med jer?..

Psst?? jeg er blevet helt afhængig af bøf i små folie pakker?.. Kan spises med tilbehør, men kan også sagtens spises som de er. OG det er skide nemt og lækkert til frokosten dagen efter, lige til at varme i mikroovnen. (self. Uden folie).

Lav små hakkekødsbøffer, kom i et stort stykke folie (som skal foldes sammen til en pakke). Skær grove grønsager (efter smag, eller hvad man lige har i køleskabet), f.eks. champingon, løg, forårsløg, tomater, gulerod, rød peberfrugt, lidt fedtfattig ost. Kom en lille smule olie ved, og krydder det med det krydderi du bedst kan lide. Jeg brugte bare salt og peber og hvidløg. Kom de små pakker i ovnen på 200 grader i 30 min, og derefter er der lækker mad. Velbekomme <3

FANTASTISK søndag alle susammen, nu kalder vasketøjet?..

Mange kys og kram Camilla

Skriv en kommentar

 • Inga

  Hej med jer alle .

  Du er en forrygende flot kvinde,og en god mor,jeg er selv en moden pige nu,men har slås med det samme som du har gjort, og har følt med dig hele vejen igennem.Men så fik du Kevin og hvor heldig har du ikke været.en super dejlig fyr,man kan bare se han er godheden selv og har fået dig til at stråle :).Og så dine og jeres dejlige børn -jaaaaamen kan sørme godt forstå du er glad.

  Ønsker jer al den lykke dom i fortjener fremover .
  Mange hilsenrer Inga

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Inga. Tusind mange tak for de søde ord. Alt det bedste til dig også, og en rigtig dejlig aften til dig. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Det er skønt at følgen jer..

  Hvornår skal lillebror have navn ?? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye lækkerirer til boligen, BARSEL kan være dyrt…..