Første skoledag………….. – Camilla Framnes
SEEEE vores lækkerbisken

Første skoledag…………..

IMG_8418

Det er jo helt vildt ? TIDEN går så ufattelig stærkt. Tirsdag den 11 August kunne jeg sende Sebastian i Børnehaveklasse. STOP lige tiden engang, jeg synes ikke at kan følge med længere.

Min lille dreng, er blevet til en stor skoledreng.

IMG_8406

Det var sådan en dejlig dag, helt og aldeles hans dag. Den startede om morgen, hvor vi stod tidlig op for at gøre os klar og få noget morgenmad.

Sebastians Far Christian kom og hentede Sebastian, mig, lillebror og Oliver. Farmor og Mormor deltog også første skoledag sammen med os. Min Mor sørgede for Lillebror, så jeg kunne have min fulde opmærksomhed på Sebastian. Det måske mange at have med første skoledag, men Mormor var også med til Olivers første skoledag, så det er blevet en af vores traditioner.

IMG_8426

Vi skulle møde på skolen kl. 08.00 i hovedbygningen til morgensang ? Jeg blev skisme så rørt, specielt fordi min store dreng sidder der og synger højt med på sangene, med hans fine navneskilt rundt om halsen, men også fordi vi sammen som forældre kan være der for Sebastian, ved det betyder alverden for ham.

VI måtte være på skolen indtil kl. 10.00 ? hvor vi kunne stå og følge med på deres første dag. Der var så fint et æble på bordet med flag i, samt en taske fra Aalborg kommune med drikkedunk og madpakke. Deres lærer fortalte de nu skulle til at lave lektier, og straks klaskede Sebastian sig selv i panden, med ordene ?årk ikke lektier? – mon han har set sin storebror skælde ud over hans lektier, det var virkelig sjovt. Lektien bestod af de skulle farvelægge det danske flag, og Sebastian skyndte sig i gang og synes nu ikke det var så slemt som Oliver hans storebror sagde det var.

Vi kørte kl. 10 og fik sagt farvel til Sebastian, også skulle han være i skole alene til kl. 14.00 første dag. Hans Far og Jeg kørte hjem til mig og ventede han havde fri fra skole, hvor vi hentede ham igen. Jeg synes bare allerede blevet meget større, vokset 2 cm, HAN var så stolt. Han var den første på klassen som fik lektie med hjem, en hemmelig taske med et brev, hvori der stod han skulle lave et rim med bokstavet S og have en ting med som startede med S. HELDIGVIS bor jeg sammen med verdens bedste rim og remse mand, så han hjalp lige over telefonen med et rim om sodavand, og Sebastian valgte at tage en af lillebrors sutter med i den hemmelige taske. Tasken er nemlig en der skal gå på tur på klassen, hvor deres lærer læser rimet op, og Sebastian skal forklare med ord hvad der gemmer sig i tasken(altså sutten) uden at fortælle hvad det er, også skal de prøve og gætte det.

IMG_8418

Nu gik turen til Bones hvor vi fik os noget lækkert mad, og derefter i BR hvor han fik sig noget legetøj. SLET ikke så dårligt og starte i skole.

Helt igennem en fantastisk dag, en MEGET GLAD og STOLT SKOLEDRENG.

IMG_8431

MIT guld ? Sebastian 6 år.

Kevin har selv samme dag været i København og sende hans datter Amalie i skole, de havde også haft en uforglemmelig dag.

Ikke nok med det så har jeg i mandags sendt Oliver i 3 klasse i år, hold nu op hvor går tiden bare stærkt.

 

Hav en fantastisk dag

Mange knus og skolekram fra Camilla

Skriv en kommentar

  • hanny

    Tillykke med din dejlige Sebastian! Camilla !du har de skønneste børn og du er alletiders mor .Jeg har fulgt dig fra første gang de sendte de unge mødre .knus til dig og din lille familie hanny

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEEEE vores lækkerbisken