Den første tid som MOR TIL 3! – Camilla Framnes
Endelig hjemme..............

Den første tid som MOR TIL 3!

IMG_7382

Tiden flyver afsted og der er allerede gået over en måned siden vores lækkerbisken af en dreng kom til verden. Det er helt fantastisk på alle måder, han er så lille nuttet og helt igennem perfekt.

Vi så utrolig stolte af vores lille dreng og han er blevet taget så godt i mod af hans 3 dejlige store søskende, bedre end man havde, turde håbe på.

Den 23. Juni 2015 kl. 10.05 blev dagen hvor lillebror kom til verden ved planlagt kejsersnit.

vic første

Vildt underligt at gå i seng om aftenen dagen før, alt er pakket til lillebror og Jeg. Vågne om morgen efter stort set ingen søvn, pga. af nerver, spændt, fyldt af tanker om ?hvordan lillebror ser ud?, ?går alt nu som det skal?, ?bare han nu klare det hele, og der ikke sker noget? ? Alle de tanker der nu engang flyver igennem sit hoved. Vi stod op om morgen d. 23/6 gik ind og lå mig under dynen først ved Sebastian så ved Oliver og morgen hyggede lidt ekstra, fordi jeg godt vidste der nok ville gå et par dage inden jeg var hjemme igen fra sygehuset. Gik i bad og gjorde mig klar. Børnene fik tøj på og gjort klar til at komme i DUS og i Børnehave, hvor de blev kørt afsted som en ganske alm. Dag.

Jeg skulle møde fastende inde på sygehuset kl. 07.30, sammen med Kevin. Vildt underlig følelse at vide man skal ind og nærmest ?hente? sit barn, fordi man ved hvilken dag man bliver forældre endnu engang. Vi blev mødt af en sygeplejeske som udleverede sterilt tøj til Kevin og Jeg, og derefter blev vi vidst ind på vores stue. Vi fik besked på at vi ville blive hentet ned til operation som den næste i køen ?totalt babyrullebånd?, lidt vildt at tænke på.Men det er jo selvfølgelig rutine for dem på sygehuset, hvilket jo på mange måder også gør det hele meget mere trygt ?DE VED HVAD DE LAVER?! Kevin og Jeg lå bare i sengen og kiggede på hinanden, og talte om hvor spændte vi var og før vi vidste af det blev vi hentet ned til operation.

Nerverne var virkelig udenpå tøjet, jeg rystede helt vildt. Men der kom en ro over mig da jeg kom ned på operationsstuen som var fyldt op af mennesker i sterilt tøj, men hele lokalet var fyldt af glæde, roligt (på en eller anden mærkelig måde), forventningsfuld ? det var jo en festdag vores drengs fødselsdag lige om lidt. Jordemoderen kommer og hilser på, og JEG BLIVER OVERLYKKELIG, for det var en jordemoder jeg kendte, Faktisk den jordemoder jeg har haft under graviditeterne med Oliver og Sebastian. HUN er en fantastisk kvinde, og jeg har været så glad for hende som jordemoder. Så det var bare ekstra bonus at hun så skulle være der under dette kejsersnit.

vic f IMG_7252 IMG_7294

Kevin var ved min side under det hele, og var så sindssyg god til at berolige mig, nusse mig, kysse mig – HAN var bare perfekt, selv om han også var vildt nervøs, spændt. Jeg fik bedøvelsen, som gjorde mig temmelig dårlig og måtte kaste op, men gik heldigvis hurtig over igen, og før jeg vidste af det ? kunne jeg hører skrig bag gardinet som var hang op foran mit hoved. Lillebror var født kl. 10.05 og han var helt perfekt, topkarakter i alt – hvilket også betød han kunne komme over til mig at ligge med det samme. Tårende trillede ned af kinderne (som de også gør lige nu hvor jeg sidder og skriver dette), Kevins tårer trillede ned af kinderne. HAN er så gudesmuk, 4150gram og 56 cm ren og skær lækkerbisken.

Efter lidt tid, og i mens jeg var ved at blive klipset sammen, gik jordemoderen og Kevin ud for at få ham vejet, målt. Kevin havde ønsket at klippe navlestengen, men eftersom det var kejsersnit og sterilt område måtte han ikke gøre det inde på operationsbordet, så de klippede den ikke kort ? hvilket betød Kevin fik lov at klippe den ?ordentlig? da han kom ud bagved. Far var og er stolt.

Det er så stort at blive forældre, om det så er 1, 2 eller 3 gang, det er så fantastisk. Så utroligt man kan skabe et sådan et vidunder. JEG er så forelsket, at blive Mor er så ubeskrivelig stort. Tænk sig jeg skulle være så heldig at blive mor til 3 drenge og bonusmor for en pige. Jeg er virkelig lykkelig.

Dagene går og går og lillebror er nu 6 uger og GUD hvor er der sket meget, vi har haft besøg af sundhedsplejersken i dag, han stortrives og nu vejer han 5,4 kg – IHHHH mor her er stolt. Det har været en meget turbulens tid for os/mig, derfor har jeg også været yderst stille her på bloggen.

IMG_7360 IMG_7353 11830323_10205561307685474_1638290756_n IMG_7409

Alt startede perfekt da vi kom hjem fra sygehuset, amningen kørte på skinner ? desværre vidste det sig efter noget tid at lillebror ikke tog nok på. Så vi gik til ekstra kontrol hos sundhedsplejersken, og efter 4 ugers intens forsøg på at få ham til at tage på ved udelukkende amning, måtte jeg overgive mig og begynde at supplere med modermælkserstatning.

Jeg har ammet både Oliver og Sebastian uden nogen problemer, og tror derfor det har været endnu mere svært for mig at acceptere jeg ikke kan gøre det denne gang også.

MENNNN efter han har begyndt at få erstatning ved siden af amningen, er han begyndt at tage på JUBIIII. Kan tydelig mærke jeg har fået en meget mere glad og MÆT/afslappende dreng, efter vi startede med at supplere.

Det skulle så ikke være det eneste desværre, for min lille bandit, efter at have begyndt på modermælkserstatningen, er maven begyndt at drille rigtig meget. HVILKET BETYDER INGEN SØVN, OG ENDNU VÆRRE EN MEGET ULYKKELIG DRENG. Det kan godt være jeg er 3 gangs mor, men jeg har ALDRIG haft børn der fik modermælkserstatning, og aldrig haft børn som har døjet med maven. Så jeg føler mig som 1 gangs mor på mange punkter. MAN bliver aldrig for gammel til at lærer, og INGEN børn er ens.

Nu har jeg endelig fået en dreng der stor trives, tager på og ingen mavesmerter mere. EN overlækker dreng som er begyndt at sende sin Mor og Far samt søskende nogle dejlige store smil.

Lillebror kalder, så jeg må smutte – MEN der er sket så meget så fortsættelse følger…. psst… Sebastian er startet i DUS, min store dreng……. 5 dage til skolestart……… *IHHH vi er så spændte*

Fantastisk dag alle susammen???.

Mange hilsner fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Lenette

  Stort tillykke med din lille dreng. Syntes du er en fantastisk person har fulgt dig siden starten og du gør det bare så godt.. Knus Lenette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Lund

  hej Camilla

  Jeg vil lige sige tillykke med baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Camilla. Jeg er stor fan af dig. Hjertelig til lykke til Kevin og dig med sidst tilkomne. Den måde, at du har taklet livet på er for sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Pernille 🙂 Dejlig aften. // Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej camilla
  Stort tillykke lile dreng 🙂
  Hvad skal lille mand hedder
  Har selv lille pige på 6 måneder synes det vildt hurtigt
  Håber i har det allesammen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for det, navnet holder vi hemmeligt lidt endnu:) – JA tiden flyver afsted, det helt vildt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin lund

  hvor er det en skøn dreng de andre må være stolte af deres lille bror godt at han har fået det godt igen endnu en gang tillykke med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Camilla ( og Kevin)

  Stort tillykke med lillebror, han ser skøn ud 🙂
  Aner jeg rødt hår hos ham?
  Jeg selv har en skøn lille rødtop på 4 måneder som allerede er en bestemt lille herre. Hverken hår eller temperament kommer fra fremmede, hans mor er helt med i den kategori 😉

  Jeg ser frem til at følge jer løbende herinde, nu da i jo desværre, men forståeligt nok har valgt at trække jer ud af de unge mødre.

  Du er en fantastisk mor og jeg ønsker jer alle alt det bedste fremover 🙂

  Kærlige hilsner fra
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Line. Tak for de søde ord. Ja du har set rigtig, hans hår er ret rødt. Faktisk var Sebastians hår det også, og Amalies hår var faktisk også. Så spændt på at se om det varer ved. Kevin er også lidt rød i skægget. 🙂 Glæder mig du følger med på bloggen. Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hej igen 🙂

   Tak for dit svar 🙂

   Åh det røde hår er så fint 🙂

   Inden min lille mand blev født var jeg bange for at han måske ville blive drillet hvis han fik rødt hår, men det frygter jeg ikke længere. Nu elsker jeg det simpelthen så meget fordi han skiller sig ud og har så meget personlighed 🙂

   Jeg glæder mig til at følge din lille rødtop, lige så vel som dine to andre drenge 🙂

   Skulle du have lyst til at se min lille rødtop kan du finde os på instagram som marikka1105 eller på facebook Line Melgaard.

   Hav en skøn aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Stort tillykke – ihh hvor han ligner dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvor ser han bare skøn ud!
  Har lillebror et navn?

  Knus Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind tak Carina, ja det har han – men vi holder det hemmelig lidt endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Camilla 🙂
  Stort tillykke med sønnike. Hvor er han lækker 🙂 har selv tre stks for den sidste oz er taget vef kejsersnit 🙂 mht til lillebrors problemer med maven, kan det måske hjælpe med modermælkserstatningen Nan Ha da den skulle være blidere mod maven. Den har jeg selv brugt til mine unger da de oz havde maveproblemer. Efterfølgende har det så vist at de begge (de to ældste der nu er 15 og 16) at de er laktoseintolerante. Håber han får det bedre med mavsen. Held og lykke fremover til dig og familien. Knus herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Rikke. Tak for de søde ord. OG tak for det gode råd, men faktisk bruger vi althea fra apoteketet noget allegi venlig noget til en mindre million ca. 220 kr pr. spand GAB, fordi Kevin og hans datter har meget allergi. OG det skulle faktiask være det blideste for maven trods han stadig har problemer. Dejlig dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kære Camilla

  Stort tillykke med lillebror, han ser lækker ud, og hvor kan man se stoltheden hos jer alle <3

  Glæder mig til at følge jer allesammen fremover

  Kh
  Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tillykke du er så sej ville ønske kåmange andre var som dig! Har fulgt dig i gennem alle sæsoner af de unge mødre og hold op hvor er jeg stolt selv om jeg ikke kender dig

  Hilsen Pernille,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cigdem

  Hej Camilla

  Først og fremmest tillykke med den lille ny..

  Man kan vidst roligt sige, at jeg også er en af dem som har fulgt dig siden du fødte Oliver. Det er jo helt fantastisk og se hvor langt du er kommet i livet samt fundet din livskærlighed.

  At være mor er ikke nem jeg har selv to piger den yngste er 9 uger gammel ( ældste 5 år) . Men det er den største gave man kan få i livet.

  Held Og lykke med det hele Kære Camilla. Ser frem til flere indlæg fra dig når du går tid.

  Kh
  Cigdem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord:) Og tillykke til dig også med lille ny 🙂 Alt held og lykke til dig og familien også. Dejlig dag. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine volff

  Hej camilla

  Stort tillykke endnu engang 🙂

  Som
  Mor til tre kan jeg virkelig nikke genkendende til at tre børn ikke er ens – nogle ting som mor giver en form for rutine – men lynhurtigt kan man også blive nybegynder i moderrollen

  Ha det fortsat fantastisk 🙂

  Mvh Stine mor til Anton 8 – Viktor 3 og Marie 10 mdr ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind mange tak for de søde ord, og dejligt at en 3 gangs mor kan nikke genkendende til min oplevelse 🙂 Dejlig dag til dig! //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni

  Hej Camilla og stort tillykke igen med lillebror hvordan kan det været at fu fødte ved planlagt kejsersnit hvis man må spørge??? Dine 2 andre drenge blev født normalt gjorde de ik??
  Kæmpe knus til dig og familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lonni. Jeg skulle have planlagt kejsersnit, grundet Sebastian endte i akut kejsersnit. Fordi han var for stor og kunne ikke komme ordentlig ned i bækkenet, og det vidste sig at gentage sig denne gang. Derfor valgte de ikke at tage nogle chancer. Oliver er som den eneste født normalt, men han var også kun 3250 gram. Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Camilla & familie

  Hvor er lillebror bare skøn, hvor er det dejligt det går den rigtige vej med lillebror.. dejlige billeder af alle jeres skønne børn.

  Det bliver så spændende med første skoledag for Sebastian, det bliver så hyggeligt for ham.

  Endnu engang stort tillykke med jeres skønne søn og lillebror og alt held & lykke fremover.

  Knus til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Heidi. Og ja det bliver skisme så spændende med skolestart, VI glæder os meget. Dejlig dag. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille L.

  Hej Camilla,
  Jeg har skrevet til dig, eller i det felt på din blog hvor der står “kontakt”
  Jeg håber du vil svare, da jeg sidder og venter svar fra dig 🙂 det er personligt men håber du vil svare mig 🙂

  Kæmpe stort tillykke med din guldklump!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Cille. Jeg vender lige tilbage på mail.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig hjemme..............