10 uger tilbage 30+1 idag! – Camilla Framnes
Påsken er sååå hyggelig

10 uger tilbage 30+1 idag!

Det er et par dage siden i har hørt fra mig, tiden flyver afsted.

Jeg knokler den sidste tid på jobbet inden jeg om præcis 14 dage kan gå på barsel, så det optager meget af min tid og tanker. Bliver virkelig underlig at skal gå hjemme, og frygter meget jeg ikke kan finde ud af det. Jeg er så frygtelig bange for at komme til at kede mig. Men ved nærmere eftertanke er jeg ret sikker på at jeg får rigeligt at se til.

Samtidig har jeg alletiders mulighed for at stornyde mine 2 store drenge ALENE inden baby ankommer, hvilket jeg har tænkt at udnytte fuldt ud.

Jeg var forbi jordemoderen i går, og stump blev skønnet til at være 1600gram nu, og hovedet vender nedad. Alt med hensyn til stump derinde er perfekt. Det føles også sådan, massere at fodboldspark derinde fra. Faktisk synes jeg at han er en del mere aktiv end jeg husker de 2 andre, ?dog kan min hukommelse svigte, det er jo længe siden?.

Jeg må dog sige jeg nyder ikke graviditeten så meget mere som jeg nok burde, JEG GIDER SIMPELTHEN IKKE MERE. Det helt vildt så hårdt det tager på min selvtillid at gå rundt og føle sig som en ?standet hval?. Kan også godt mærke kroppen ikke synes det er ligeså fedt som den første gang. ? Hører stadig fra div. Læger, jordemoder, mm. ?du er jo ved at være lidt slap?. Ja tak, faktisk et mega øv udtryk SLAP!? Ja jeg får billeder i hovedet, og de er ikke rare?.

Men 10 uger tilbage, det skal jeg holde ud, så har jeg også en mulighed for at blive færdig med at gøre klar til baby, HVILKET JEG SLET IKKE ER. Jeg mangler ALT for meget synes jeg. Jeg var forleden dag ved at lave en liste over ting jeg mangler, nogle mere vigtige end andre. Bla.

Lagner til lift/barnevogn, Lagner til Leander vuggen, myggenet til barnevogn, paraply til barnevognen, stativ til at hænge Leander vuggen på, sutteflaske (hvis amningen mod alt forventning skulle svigte), badekar, badekarindsats, Babyolie, div. Cremer, Babyshampoo, barnevognskæde, badekarstermometer ? Der sikkert flere ting jeg bare ikke kan komme på nu. ? Heldigvis overkommelige ting, men det skal der hygges med at indkøbe når jeg går på barsel lige om hjørnet.

Har bandet mig selv væk mange gange for at have givet, smidt ud el. solgt alt det baby grej man har haft, for nu at starte forfra. Faktisk derfor har jeg også valgt at købe mange ting brugt denne gang, for ved med sikkerhed det er sidste gang jeg får brug for babyudstyr. Heldigvis har jeg også en fantastisk mor og svigermor som forkæler os med div. Ting til baby.

Nu varer det ikke længe før den store dag kommer, hvor skoletasken til Sebastian skal findes, samt nyt skolestartstøj mm. Ihh min ?lille? dreng, bliver så stor. Kan slet slet ikke forstå det.

Hav en fantastisk dag alle susammen<3

 

Mange varme hilsner fra den ?strandet hval? Camilla

 

 

Skriv en kommentar

 • Anne Bengtsson

  du er bare flot gravid ,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Daugaard

  Hey “navnesøster”
  Måtte bare lige skrive at du er super smuk med din lille stump i mavsen, du stråler helt vildt, så det er noget at være stolt af.. Kan fuldt ud følge dig at det omkring de uger der er ved at være nok med at være gravid. (Jeg har to børn. 1 dreng på snart 3 år og 1 pige på næsten 4 måneder. Så det er ikke glemt helt hvordan det føles). Nu af ren nysgerrighed, hvilke navne har du/I så i tankerne til den lille stumpe? Tak for en god blok og jeg vil glæde mig til at læse din bog også..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Camilla. Tak fo de søde ord, og tillykke med din pige. Så går du også hjemme i barseles verden. Vi har 2 navne som vi går og tænker lidt over….. Men har det sådan at man kan se på barnet “hvad det ligner” giver det mening 🙂 Mange knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hejsa tillykke til jer alle hils Oliva mvh magnus Hald Nielsen vi gik i klasse sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Camilla !
  Må lige sige jeg synes simpelthen du gør det så godt 🙂 og du ligner bestemt ikke en hval, men det ændre ikke på hvordan man har det hæhæ..
  Jeg er selv 32+5 idag og jeg kan simpelthen ingen ting, jeg synes også godt han snart må komme til verden så jeg ikke skal ha alle de smerter og lidt af mit overskud tilbage..
  Det trist ikke at se dig i dum længere, du har virkelig været en person jeg har set meget op til, og set meget af mig selv i, og synes du har gjort det hele så godt med dine drenge, arbejde og vægttabet ! Håber det hele går dig godt fremover 🙂

  Knuser Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Kamille. Tak for din søde besked. Du kender måske følesen når end krop bare bliver større og større i en graviditet, og jeg synes det kan være svært lige at huske sig selv på at det jo skyldes et barn. MEN en ting er sikkert, elsker følelsen af en lille baby i maven, og alt den spænding der er i vente….. Ritig god vind til dig og din familie også. Mvh Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Den sidste måned skal bare overståes, sådan havde jeg det i hvert fald. Man glæder sig til at møde sin baby, og til at mærke sin krop som før graviditeten. Du ser fantastisk ud – selvom du føler dig alt andet end.

  Varme hilsner herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej Camilla

  Jeg syntes ikke at du ligner en hval. Du er så smuk også nu hvor du er gravid.

  Jeg mener at jeg har et helt nyt myggenet, som du gerne må få hvis du er interesseret.

  Med venlig hilsen
  Lone Bønding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lone. Tak for de søde besked. Jeg har en dejlig svigermor som faktisk har købt mig et myggenet. 🙂 Ellers mange mange tak, så pænt af dig. Dejlig aften. Mvh CAmilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Du er smuk som du er og der kommer noget godt ud af det om 10 uger. Jeg glæder mig til at se de billeder du får lagt ud. Knibeøvelser skulle være gode og lave det når du nok . kram her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina j nielsen

  Kære camilla

  Ved godt de kære følelser er der uanset hvad man siger, men nu har min kæreste og mig fulgt dig i en del år nu og kan kun dig.
  Du er en super sej puge som har kæmpe dig frem med flere ting, og nu er du på vej ud i et nyt liv igen og ved godt den sidste tid er værst man føler slke andre er så tynd og smukke, men det er du også dog lige nu er der et lille væsen på vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Betina. Og du har så ret, det er så stort og smuk…. Tænk sig man kan skabe et lille menneske inde i sig, det er helt utroligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  du er flot gravid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg syntes du er så flot gravid. Ingen hval overhovdet.
  Når man nu har fulgt med de andre gange på tv, så kan du godt være stolt over hvor flot du bær’ denne graviditet.
  Det er positivt ment, hvis det kommer til at lyde forkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sussie

   Hvornår har du egentlig termin Camilla 🙂 så lige vi er en dag fra hinanden nemlig 🙂 jeg er 30+0 i dag nemlig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Jeg har termin d. 24/6-2015 🙂 – Mega dårlig til at regne, hvornår har du termin?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Hansen

  hej Camilla. Jeg vil nu bare sige, at du bedstemt ikke behøver at føle dig som en strandet hval, for du ser helt fantastisk ud og graviditeten klæ’r dig super flot (selvom det er hårdt) 🙂 go’ dag mvh Lotte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Årh tak for de meget søde ord. Dejlig aften Lotte.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påsken er sååå hyggelig