Mandag ovenpå en kanon dejlig ferie – Camilla Framnes
I aften kl. 21.00 på kanal 4 De unge mødre – Camilla Framnes

Mandag ovenpå en kanon dejlig ferie

Så blev det mandag efter en god lang vinterferie. Det har simpelthen på alle måder været en hammer god ferie, med masse hygge med børnene men også mor tid og hygge med en masse veninder.

Vi har blandt andet været i leos legeland, og været i jubii land i Aars hvilket var en oplevelse en MEGET anderledes en af slagsen.

Vi kom ind i en kæmpe messehal hvor der var hoppepuder, hoppeborg, klatrevæg ALT mulig, men også en skummel lugt der var blandet af fugt, og sure tæer ?skal lige siges mine næsebor er ekstremt gode i tiden?. MEN skidt pyt, 5 minutter efter lugtede man ikke det mere. Drengene sagde jeg var skør, og oliver sagde ?du kan også bare lugte alt pga. af lillebror i maven LIGESOM kevin siger? med et smil på læben.

Drengene farede rundt, og jeg var med oppe i et par hoppepuder, men SHIT jeg er for klumpet til at komme ud igen uden det gav smerter i bækkenet, så det stoppede hurtigt. Jeg kiggede på fra sidelinjen, og når jeg skulle udfører rednings aktioner. Sebastian er skide god til at kravle så højt op at når han kigger ned, finder han ud af han ikke vil kravle ned igen, ja han er vel dreng. Så må mutti her ud og kravle KØNT syn. Men ellers havde vi en fast plads hvor drengene altid kunne finde enten mig eller mormor og min skønneste niece. Sebastian og Oliver er heldigvis så hammer gode til at lege sammen og hjælpe hinanden, at man nærmest ikke hører noget fra dem når de bliver sluppet løs i legeland af den ene eller anden slags.

Nå men lige pludselig render alle over mod en dør, og ind kommer en KÆMPE elefant. Sebastian løber efter alle andre og jeg panikker og løber efter- JA UNDSKYLD MIT SPROG ?hvad fanden laver en elefant herinde?. Elefanten går rundt med en ejer, men frit inde i messehallen, synes det var temmelig vildt når der var så mange børn, jeg var rent ud sagt ved at skide en grøn. Men det var “bare” reklame for cirkus i byen et par dage senere. VILD reklame, og noget drengene aldrig glemmer eller mor her.

Samme dag rundede jeg lige jordmoren, og alt var heldigvis så fint så fint. Maven vokser derud af.

Det har i bund og grund bare været rigtig gode dage med drengene, masse kvalitetstid og gjort de ting som lige faldt os ind. Ude og cykle, bustur, bagt (se under billeder, hvordan jeg ser ud på min mave når jeg bager, den er begyndt at stikke for langt frem hehe) og gode aftentegnefilm med alle dynerne i  sofaen.

Der ikke noget bedre ved ferie og weekend, når børnene vågner og sniger sig ind under dynen og man kan ligge og morgen hygge en halv time inden man står op. Så det har der bestemt været meget af, og med ekstra plads da Kevin har været på arbejde hele ferien, så drengene har haft masse plads at boltre sig på.

Oliver tog hjem til sin far Onsdag aften, og Sebastian blev afleveret ved Farmor Torsdag eftermiddag. Så der har for mig også været en masse tid til at se en masse veninder. Det er så længe siden, tiden har været til det, så det har været så dejligt at se mine piger.

Fredag blev der tid til lidt kæreste hygge, ude og spise og i bio og se mænd og høns. GAB den var kedelig, slet slet ikke så sjov som jeg havde håbet på. Men skidt pyt vi hyggede os.

I dag er en mandag som alle de andre ?næsten?, har været ved lægen med drengene i dag. Sebastian skulle stikkes og Oliver skulle tjekkes. Så vi havde tidlig fri hvis man kan sige det sådan, så vi har haft lidt ekstra tid til at hygge lidt inden Sebastian skulle videre til gymnastik.

OGSÅ er jeg blevet forkælet i dag, manden min kom hjem fra job med en gave. Fordi??????. At jeg gjorde det så godt og var en dejlig kæreste. ER han ikke bare dejlig????. Og hvad tror i det var?????. En af mine store ønsker, en kähler function light house. Ihhh jeg er så heldig og hvor er det bare smukt og pynter så meget i vores stue.

 

Nu skal der smøres madpakker også varer det ikke længe inden jeg kan smide mig på sofaen. HAV en fantastisk dejlig aften alle sammen.

 

Mange knus fra Camila

Skriv en kommentar

 • Michella

  Stort tillykkke med nummer 3. Du er bare en super dejlig mor!
  Elsker at se de unge mødre når du er med. Ved ikke hvor du får overskudet henne men stærk er du virkelig…
  Du fortjener den vildeste ros!!
  Pøj pøj med din fødsel den 24 – er selv sat den 30 i samme månede… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord. Og stort tillykke til dig også…. Pøj Pøj det jo lige om lidt…… 🙂 Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hej Camilla
  Er helt vild med din blog! Og selvom at jeg kun er 15, så elsker jeg at se dig og din familie, om og om igen 😀

  Og vil lige sige at din bog den er jo kanon, elsker elsker elsker den jo.

  Anne-Sofie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Anne-sofie. Glæder mig du følger med på bloggen. Dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Jeg bor i Aars, og det legeland i Messecenteret er ikke just noget at prale af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cita madsen

  den var meget god der mangler heller ikke her hos mig forsat god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Hej Camilla,

  Skøn blog du har fået skabt her! 🙂 Jeg kan dog ikke rigtig læse det her indlæg, da en stor del af teksten mangler i højre side :S Ellers flot arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Natacha.

   Hmm er det fra mobil eller alm. pc?

   Kan nemlig umildbart ikke se noget der mangler her hos mig.

   //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natacha

   Hej igen,

   Det var fra computer… Men nu kan jeg se hele teksten, så ved ikke lige hvad der gik galt..

   Natacha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I aften kl. 21.00 på kanal 4 De unge mødre – Camilla Framnes