I aften kl. 21.00 på kanal 4 De unge mødre – Camilla Framnes – Camilla Framnes
Fantastisk Børneweekend/Girls Night out med Fifty Shade

I aften kl. 21.00 på kanal 4 De unge mødre – Camilla Framnes

Så det i aften jeg ruller over skærmen, virkelig med blandede følelser?. Spændt, nervøs en underlig sjov følelse i maven.

I dag skal vi en tur igennem hele min ?fortid på tvet de sidste 10år?, hvor jeg kan sidde i den varme stol og snakke om de sjove og knap så sjove ting som er sket i mit og drenges liv. ? at skal se tilbage, bliver vildt underlig.

Er meget spændt på at se det selv, og jeg er meget spændt på at hører hvad i synes?. Så lad mig meget gerne hører????.

Herhjemme hygges der stadig med masser af ferie, Leos legeland i går i godt 6 timer??? Sebastian har overnattet hos en veninde fra børnehaven, og kom hjem i dag STORE DRENG, han har hygget sig MAX? Mens Oliver mande hyggede med Kevin i går aftes?. ALT i mens mor her var ude og pleje sine dejligste MOU piger.

Oliver har været så god i dag til at hjælpe til herhjemme, der skulle handles, støvsuges og vaskes tøj herhjemme…. ÅRHHH jeg bliver så glad og varm om hjertet når han bare af sig selv hjælper lidt til eller spørger om der er noget han skal hjælpe med.

I morgen går turen i endnu et legeland, som vi ikke har prøvet før, sammen med Mormor og min lille dejlig niece.

Fantastisk aften alle susammen <3

Mange knus fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Stine Jensen

  Super godt program! Har aldrig fuldt fast med i ‘De unge mødre’, men har alligevel altid lige stoppet på kanal 4 hvis du var på. Du har været igennem meget og synes du virkelig har gjort det godt til trods for hele Danmark har fulgt med. Det jeg egentlig ville sige er, fedt du er så velformulerede, reflekterende og samtidig skide hamrende jysk! Keep up the good work – jeg hepper på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Stine. TAK for de søde ord, og ja en rigtig bonderøv fra mou det kan jeg vist ikke løbe fra hehe.. Dejlig aften. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Du er en fantastisk kvinde og jeg har fulgt dig i alle 10 år, ja fra jeg selv var 12 og så til nu, jeg har købt og læst din bog og hold da op hvor er der sket meget i dit liv siden da, men også i de 10 år.
  Noget jeg aldrig glemmer er da du blev færdig med din uddannelse hvor du siger; 24 år, mor til to og med en uddannelse – prøv lige og hør hvor sejt det er !! Du har modbevist det som alle dømmer unge mødre på, at leve på nas og ikke kunne styre deres liv og børn – ganske vist har du været igennem meget og har snart tre børn med tre forskellige mænd, og hvad så? Dine unger har det godt, du har styr på dig selv og dit liv og du er glad og mere kan man ikke forlange..
  Hurra for kvinder som dig – hurra for dig !!
  Ha det godt og Nyd livet uden et kamera i ryggen og så må vi andre følge med på anden vis

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Tanja. Tak for din søde mail. GUD hvor det varmer meget. Livet er ikke altid som man havde planlagt og håbet på, men vi må få det bedste ud af det. OG ja helt sikkert jeg har 2 børn med 2 forskellige fædre MEN MINE GULDKLUMPER ER ALT VÆRD. Og snart bliver jeg/VI beriget med endnu en guldklump. Det er og bliver fantastisk. Rigtig dejlig aften til dig Mange knus fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  et super afsnit med en masse af dig, men synes altid der er for lidt alligevel. Du er blevet mit forbillede og ser dig også som forbilledet for de unge mødre. Du er så sej, sød, sjov og menneskelig, at man kun kan holde af dig 🙂 kæmpe ros fra mig for din viljestyrke med dit flotte vægttab og være ung mor og dit mod til at vise resten af danmark dit liv

  Held og lykke i fremtiden 🙂

  Vil savne dig på skærmen og ville ønske jeg kendte dig privat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Kathrine. Mange mange tak for de meget søde ord. God vind til dig også. Mange knus fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Tak for nogle fantastiske programmer og for at vi måtte følge med så langt ! Du er bare skøn og har en dejlig positivt tilgang til livet med dine skønne unger! Jeg er glad for vi stadig får lov at følge lidt med på bloggen! Tak! Og PS så er du da lige for sej, at få uddannelse og job samt dit kanon flotte vægttab – du har da så meget at være super slolt af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, og glad for du vil følge med her på bloggen. Mange knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Du er bare en super fantastisk pige, og du har alt mulig grund til at være stolt af dig selv. (jeg har fulgt dig i alle årene) Jeg har SÅ meget respekt for hvad du har opnået, både mht. Vægttab men også generelt i dit til tider “umulige” liv. TRO på dig selv, du har klaret SÅ meget….. Bevar dit dejlige humør, så kan intet vippe dig af pinden.
  Knus og held og lykke med familieforøgelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Eva. tak for de meget søde ord, det varmer. Dejlig aften. Mange knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Camilla.
  Du får simpelthen en trist dag til at blive meget bedre. Synes du har været så sej. Du har været igennem en kæmpe udvikling og det er tydeligt at mærke på dig at du virkelig har fundet dig selv. Du er så inspirerende og du ser det positive i næsten alt. Det er fantastisk og man får selv troen på at livet engang imellem skal være hårdt for at man kan udvikle sig som menneske. Du kan godt være stolt af dig selv og din børn. Kommer til at savne dig i de unge mødre. Følger din blog fremover. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Stine. Tak for de varme søde ord. Glad for du vil følge med her på bloggen. Dejlig aften. Mange knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micha

  Super fedt afsnit. Jeg sad med et smil på læben flere gange – er totalt tosset med din humor 😀 Det glæder mig så meget på dine vegne, at du er nået dertil hvor du er i dag. Du er for sej, Camilla! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Dejligt program. Er meget imponeret over din udvikling og dit vægttab. Tror bestemt at du er et forbillede for mange unge kvinder.
  Jeg syns du er så pisse sej og man kan da ik andet end holde af dig selvom man ikke kender dig. Kh Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Super fedt der endelig kom et afsnit kun om dig – du har været igennem super mange ting, virkelig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Er stor fan af din væremåde. Du bliver savnet i de unge mødre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karl henrik thøstesen

  vi glæde os til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle jill

  Jeg håber det bliver en god aften får alle der se det .
  Har i får ud at det med barnevogn?
  I må have en god tur i morgen samme med mmormor og dem der nu skal med . Og aften til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kira

  Glæder mig så meget til at med i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk Børneweekend/Girls Night out med Fifty Shade