10 timer i tog – Camilla Framnes
Big Hero 6

10 timer i tog

Så er den weekend gået, og Amalie skal retur til København. Det har været en rigtig hyggelig men anderledes weekend. Sjældent der kun er et barn af gangen hjemme, men det har bestemt også sine fordele engang imellem for alle parter…

Efter sådan en weekend bliver man mindet om hvor vigtigt det er, at huske man skal tage et af børnene ud af flokken engang imellem og lave noget særligt for hver og en. Kvalitetstid/Alenetid?.. Det er alt for længe siden??. Tanken om at jeg får muligheden for at gøre netop det samme for Sebastian om 14 dage hvor han kommer hjem om lørdagen fra sin far i stedet for søndag?.. Det bliver så godt?.. Sebastians mulighed for at planlægge dagen, og hvad han gerne vil?.. Ihh glæder mig allerede?.. Så må jeg finde en dag, hvor Oliver kan få samme hygge dag??

Faktisk tænker jeg det er vildt vigtigt vi får det dyrket lidt mere inden Baby kommer til verden, der jo helt naturligt vil komme til at kræve en del af min opmærksomhed?.. Lige som jeg sidder og skriver her i toget, kommer jeg til at tænke på jeg faktisk slet ikke endnu har haft tanken om de store ændringer som ligger lige om hjørnet når baby kommer til verden????..

Jeg kan huske da jeg var gravid med Sebastian, hvor meget det fyldte i mine tanker. Omkring det at få søskende og over Olivers reaktion?..Mon ikke det er fordi de er flere om at blive søskende og har hinanden at min underbevidsthed ikke har skænket det en tanke??Endnu?.. Hvem ved??.

Puh 10 timer i tog på en søndag, det fanme længe???? Men det er jo sådan det må være nu hvor jeg har kidnappet Kevin til Aalborg fra København? Det sjældent det er mig som tager turen ?så jeg skal slet slet ikke klage?, jeg venter jo som regel derhjemme på drengene kommer hjem fra weekend. Men i dag blev det mig, og det er skisme god kvalitetstid, selvom det er i toget?. Vi har hygget og Amalie har set film og spillet lidt, også har vi haft lidt kildeture engang imellem?.

Jeg har HUSKET mine hørertelefoner i dag, så jeg kunne sidde og hører Fifty Shade 3 FRI via. Computeren?.. Hørte få sider imens Amalie sad og så film?. Vi sad overfor hinanden. Der sad 2 herrer på hver side af os, som sad og fik et par øl og synes Amalie var vildt sød?. OG det er hun også, hun er sku så god til de her lange ture?.. Men pludselig spørger ham manden om jeg ikke har noget musik og synes det er lidt underligt at spørge om?. Hvortil jeg udbryder ?jeg synes ikke lige jeg vil dele ud af det jeg har i mine hørertelefoner, Fifty Shade????. Og begge herre kigger forbløffet på mig, og spørger så ?har du set filmen?????. Øhh nej mangler lige den sidste bog her inden præmieren Torsdag næste uge??..

Det blev simpelthen for underligt, så endte med at slukke min computer og sad og stirrede ud i luften i stedet?. ´ hvorfor skulle jeg lige nævne det var det jeg sad og hørte, og hvorfor er det lige jeg føler mig flov´??????.. MIG og den skide bog???? SOM om alle kvinder ikke snart har læst den bog og jeg snart er den eneste som ikke er færdig endnu…… eller?

Endelig er de første 5 timer af min 10 timers tog tur gået, og vi lander på hovedbanegården. Amalie bliver hentet af sin mormor og jeg får sagt pænt gensyn, var ikke så hårdt i dag at sige farvel? HUN Kommer nemlig allerede igen om 5 dage, hun er sku bare ikke til at undvære??. Jeg lidt over en time jeg skal brænde af på hovedbanegården, inden jeg skal retur til Aalborg?. Så jeg får købt en sandwich til hjemturen, samt nogle nødder?? Jimmi min svoger kom ind på hovedbanen, og var så sød at holde mig med selvskab inden turen gik hjem en time efter???? Han er sku så sød?. ?det havde selvfølgelig slet ikke noget med at gøre han skulle hente nogle højtalere jeg havde med fra Jydeland??. Haha?????? MEN TAKK ALLIGEVEL JIMMI???

Turen hjem, hørertelefoner i ørene?. Ingen forstyrrelser eller andet?. JEG er allerede nået meget langt i Fifty Shade 3 FRI?????? Jeg Lander ca. i Aalborg i aften kl. 21.11, SHIT jeg glæder mig til at ligge i sengen lige så lang jeg er, ved siden af min mand????. OG endnu mere glæder jeg mig til at vågne i morgen tidlig, og kysse og kramme mine drenge som kom hjem ved 17 tiden??. Men de ligger i de sødeste drømme når jeg kommer hjem????

Jeg hilser herfra DSB????. Rigtig dejlig aften til alle jer, nu tager jeg mine hørerbøffer på igen og tilbage til mr. Grey?????.

 

Mange knus Camilla

Skriv en kommentar

 • cita madsen

  hvor kan man købe din bog synes ikke jeg kan finde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tak for din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Hej Camilla.

  Du kan være helt rolig over du ikke har læst bogen færdig endnu. Jeg er slet ikke gået i gang med den første.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hehe godt at hører jeg ikke er den eneste i DK som ikke er blevet færdig…. 🙂 skal du mon se filmen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Volff Svane Klinksgaard

  hej Camilla 🙂

  Rigtig hyggelig blog 🙂

  Jeg er idag 33år. Fra jeg var 6-10 år kørte jeg med børneguide fra min far i Slagelse til min mor i Randers.
  Super gode ture og fik gode veninder og venner. Da det oftest var de samme børn der var med.
  Har nu selv tre børn. Anton på 8,5 -viktor på 3 og Marie på 4 mdr 🙂 og så min bonusdatter Sille på 12. Da hun var 9 skulle hun besøge sin mor Sønderjylland. Vi bor i Vemmelev ved Slagelse.
  Til at starte med fragtede vi hende også frem og Tilbage. Men det “åd” SÅ meget god tid. Jeg havde gode minder fra børneguiden så den prøvede min bonusdatter nogle gange (man kan bestille billet 2 mdr før afgang – man skal være lidt hurtigt – men hvis weekenderne ligger i fast skema kan man bestille nogle gange forud tænker jeg) da hun havde været med den nogle gange blev hun modig og ville prøve at tage toget selv. Så fra hun var 9 og trekvart år tog hun toget fra Korsør til Sønderborg hver 2. Weekend. Nu er hendes mor flyttet til Bagsværd ved Kbh. Der tager hun også toget hen – uden problemer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Stine. Tak for du vil dele dine erfaringer omkring børneguide med mig, og det dejlig at hører de gode histoier, og bekræfter også det vi har hørt folk sige omkring dette. Det bliver rost meget, og tror også det kan blive noget rigtig godt nok med tiden…… Dejlig aften…. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni kjellerup

  Hej Camilla
  Kender ikke bøgerne hi hi , så du er ikke den eneste…
  Hvor er du skøn rigtig overskuds mor / bonus mor .
  Knus winn
  En jyde fra djævle øen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hehe jamen Winni, så kan jeg kun anbefale dem, DET er såååå god læsning :)o rigtig dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Camilla

  Kender turen alt for godt dog lige et par timer kortere end dig nemlig kun fra midt jylland til Kbh.
  Vi køre gerne i bil over. Det er faktisk sjovt der ikke er flere tiltag med weekend kørsel af delebørn, der er efterhånden mange der skal tværs igennem landet. Som du skriver er det begrænset med plads hos DSB børnetog. Vi har brugt rødbillet.dk et par gange det er en bus tur til meget billige penge og så har de ikke mange pauser. Min dreng er dog også 10 år men chaufføren i bussen er rigtig god og holder øje med ham 🙂
  Pøj pøj med resten af graviditeten venter også nr 3 her til marts. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Christina. Tak for tippet, dejligt at hører fra folk som også skal fragte sine elskede hver anden weekend……… Men rødbillet.dk har jeg ikke hørt om før, måske Kevin har…. Det må jeg lige følge op på…….. Rigtig dejlig dejlig aften, og PØJ PØJ til dig også med graviditeten…. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  åhha…
  Rejsen med delebørn… Kender den alt for godt…
  Tager turen fra Haderslev til Frederikshavn hver 3. Fredag, men har prioriteret at have en bil, så jeg kan “nøjes” med 6 timer bag rettet…
  Jeg har også brugt tricket med lydbøger, og det er nu altså rart at bruge ” spildtiden” på noget “fornuftigt” ☺️
  God tur hjemad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lisbeth… Ja lydbøger og lange kørerture SUPER SUPER………. Vi har også kørt nogle gange, men PUH synes turen til KBH er ALT for lang i bil, i Toget kan man trodsalt sidde og slappe og sove lidt hvis det er det man har lyst til 🙂

   Dejlig aften //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

   helt korrekt, men hvis jeg skal bruge den offentlige transport, så kommer det til at tage mig langt over 12 timer, og vil nogengange kræve en overnatning, da det slet ikke passer sammen 🙂
   Jeg er så “skadet” af mine køreture, at sidste weekend, da jeg var til julefrokost på Fyn og passerede et skilt på motorvejen hvor der stod “København 171km” tog jeg mig selv i At sidde og tænke”jamen der er jo ikke langt til København”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Nej du har fuldtstændig ret 🙂 Man vender sig heldigvis til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Søde Camilla,jeg er da slet ikke startet på serien endnu. Fik Den i julegave,så har ret travlt..Hhm..smiler

  Du er snart hjemme

  God tur

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Årh Mette du skal også tænkte over om du har tid når først du går igang…. hehe, da jeg først fik startet op for den første bog, var jeg slet ikke til at komme i kontakt med før bogen var slugt….. SÅ fik jeg nr. 2 på lydbog, og den slugte jeg også hurtigt, frem og tilbage på job, og når jeg var rundt i landet og holde foredrag, med lange kører ture…. og nu har jeg den sidste her jeg skal have hørt færdig på lydbog også, DE er fanme godt….. Så god fornøjelse når du når så langt…. Dejlig aften//CAmilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanni

  Hej Camilla 🙂
  Jeg er endnu ikke færdig med den sidste bog, så du er ikke den eneste 😉
  Hvor kan man høre dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Tanni…. Tænkte næsten heller ikke jeg kunne være den eneste i verden 🙂 hehe – lydbøger købt på saxo.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej.

  Jeg ved ikke om i har hørt om konceptet, eller det måske ikke eksisterer mere… Men jeg ved at der har været en pasningsordning med dsb, hvor man kan få børn/teenagere med toget uden voksne og de bliver passet på i deres egen vogn sammen med andre børn.
  Det koster selvfølgelig lidt mere, og mener at der er begrænsede afgange (og kun fredag og søndag). Men det ville da spare “de voksne” for en tur/retur, ungerne underholder jo ofte sig selv alligevel som du siger med film og bøger.

  Forresten, tak for nogle hyggelig historier på din nye blog. 🙂

  – Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Pernille… Børneguide, vi har overvejet det mange gange…. Og tror vi bestemt skal tage det op til overvejning igen.. Har bare hørt det er vildt svært at få fat i billetter, og man kan ikke bestille mere end 4 uger forud, eller så var det kun 14 dage. Kan ikke helt huske det. Men du har fuldstændig ret, det er en skide god ide, og det er ofte de samme “delebørn” som skal med samme tur, så rig mulighed for at få nogle gode bekendtskaber også. Sødt af dig at skrive…. Selv tak, glæder mig der er nogle som vil læse med:) //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

   Hej Camilla, min kærestes søn kører med børneguide og det er slet ikke svært at få billetter, hvis man bare husker at bestille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak Mette for denne besked, det er dejligt at hører fra nogle der benytter sig af det…. //Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi Larsen

  Deeeeet var da så lidt 😉 Nej! Det havde intet med de højtalere at gøre, kom kun for at drikke kaffe med dig! -Håber du kommer godt hjem, tænker at kigger forbi “Ålleren” snart, så kan vi lige nuppe en kaffe på banegården? haha!

  Møz med Z…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   DET var såå sødt af dig Gusse…. jeg kører derud af, med min FIFTY SHADE i ørerne, men GIDER ikke rigtig mere nu….. DU skal være så velkommen, du siger bare tidspunkt…. 😉 #borrefrisøndag#……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  super skønt at læse din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big Hero 6