YEAY Weekend – Camilla Framnes
Kunsten ved graviditet med en BMI over 27

YEAY Weekend

Så blev der Fredag, og weekenden står for døren.

Det sku ikke så dårligt, denne weekend er uden børn?. Eller ikke helt Amalie, kommer denne weekend. Der er blevet byttet rundt, og var her ikke sidste weekend. Det er der bestemt nogle fordele ved engang imellem, så skal der skal max hygges om hende med bla. biotur i morgen, legepladsen og hun er altid med på at bage, så mon ikke vi skal have gang i det også…

Ville dog ønske at Oliver var her, vi har nemlig haft nogle hårde dage de sidste dage, Oliver har været syg, heldigvis blev det bedre op af dagen. ÅRHH hvor jeg hader når de er syge?? HAN glædede sig dog som altid til at skulle hjem til far og bliver nusset om?. Trods sygedom…….Godt Far også kan bruges når man ikke helt er på toppen???

Nå men jeg har været alene hjemme i dag siden kl. 15.00 ? og kom til at gå og lurer lidt inde i Salling med en veninde??.. JA det sku farligt ?brugte ingen penge?, mennnn da jeg kom hjem tænkte jeg, ´hvad skal jeg have til mit hjem´, så det kan blive dejlig lækkert?. KENDER i det ´nok mest hun kønnet´, det der med der skal ske noget i hjemmet?? Det virkelig farligt at gå rundt og kigge i bla. Salling fordi der bare er ALT, lige de ting som jeg “synes” jeg mangler hjemme mig??. Det så synd for Kevin, for jeg får tit nogle vilde ideer???..Meget normalt ikk???? så går der desværre heller ikke så langtid imellem ´Som nu´ hvor der skal ske noget i hytten???.

For at aflede tankerne lidt, gik jeg i gang med at gøre rent da jeg kom hjem, og sidder nu i min stue og tænker hvad ØNSKER jeg mig til hjemmet, og puhhhhh listen blev hurtig lang??. FANDEN tage det internet, det er så nemt at blive fristet, selv hjemmefra?. MENNNN man kan jo også have de lister langtid??. Jeg har for noget tid siden, lavet en mappe på min computer, med billeder og links på ting jeg er faldet over?. DET er efterhånden en stor mappe…………

Nu har jeg fundet masse billeder med ting jeg må eje eller i hvert fald ønske mig haha????? PUH jeg er allerede nervøs for barsel????. $$$$$$………………..

 

Nu kalder sofaen lige om lidt, og Kevin og Amalie kommer meget snart hjem, så står den snart på hygge til xfactor??????.. Skal i mon se det hjemme hos dig?

 

Dejlig aften og mange mange knus fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Jimmi Larsen

  Jeg ser “prison breake” her til aften! Dyne hygge, popcorn og cola.. Endelig weekend!

  Hils min bror og niece, ses vi søndag? -dét tror jeg nok vi gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hygge hygge Gusse…… Vi ses søndag jeps….. Jeg kunne også godt prison breake igen…. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten ved graviditet med en BMI over 27