Tiden flyver afsted, jeg er i fuld gang med barsel, dog ikke haft meget tid til at slappe af ”men så er der heller ikke chance for at komme til at kede sig”.

Det bedste ved at være på barsel nu, er at jeg hver eneste morgen kan stå op med drengene herhjemme, tænde fjernsynet, nyde morgenmad sammen. Nogle dage tager mig og Sebastian med til morgensang nede på Olivers skole. Det er kvalitetstid på højt plan med drengene, og fantastisk start på dagen.

Nu er jeg begyndt på projekt baby værelse og der en masse nye køb jeg deler med jer i løbet af weekenden…. <3 – For ikke at nævne vi FLYTTEDE sidste weekend………………. Shhhhh men det kommer der masser mere om…. ELSKER VORES HJEM, med værelser til ALLE 4 børn.

Jeg har været ude og forkæle mig selv. Jeg har været ude og få taget nogle billeder af min tykke mavse. Sikke et selvtillids boost det kan give, ”SELV mig som synes jeg er et bjerg, fik følelsen af at være smuk”. SE BILLEDERNE jeg er vildt stolt.

David Schumann, har taget billederne og SHIT han har gjort et skide godt stykke arbejde. Synes virkelig han har gjort det godt, og fået det bedste frem i billederne. Dejligt at se billeder af sig selv, som man også selv synes om.

 

Fantastisk Fredag alle sammen………… OG MEGA GODT KARNEVAL I MORGEN TIL DEM DER SKAL DET<3

Mange varme knus fra Camilla