Vægttab

Hvor startede det hele, 

Jeg har ikke altid været en overvægtig pige, men mine vægtproblemer startede tilbage i 9. klasse på efterskole, hvor jeg alene i 9 klasse tog de første mange kilo på. Jeg blev i en alder af 17 årige gravid med min søn Oliver og i denne graviditet begyndte kiloene for alvor at tage fat, jeg kom op i de 3 cifrede, og det skulle vise sig at jeg blev der længere end regnet.

Jeg beholdte mine graviditets kilo, og da jeg 3 år senere  venter min anden søn Sebastian, der eskalerede min vægt totalt, jeg var derude hvor jeg ikke længere selv kunne bunde. Min vægt var oppe på 148 kilo og jeg for første gang nogensinde på erkende jeg har et problem. Jeg måtte udskifte min seng på daværende tidspunkt, fordi min elevations seng havde en Maxvægt på 130 kg, for første gang får jeg nok alligevel øjnene op for hvilken situation jeg har bragt mig i, og jeg var bokstavligtalt ved at æde mig selv ihjel.

februar-16-351

Hvorfor stoppede jeg ikke bare...

Jeg har inderst inde godt vidst jeg var en stor pige, men jeg havde nok alligevel aldrig set mig selv så stor, der var jo aldrig nogen der havde fortalt mig det. Det er utroligt hvor meget man lukker ned indeni, og bare på ingen måder selv vil eller kan indse at jeg havde et problem. Mit skjold har alle dage været at grine af det hele og håbe at, når jeg vågner igen er det hele nok meget bedre. Maden havde vundet kontrollen over mig, jeg var afhængig.

De unge mødres drøm – Charlotte Bircow,

 

I 2009 skete der store ændringer i mit liv, jeg startede min nye livstil, i samarbejde med Charlotte Bircow. Hun vidste mig hvordan forholdet til mad og motion burde og skal være, og hun gav mig troen på ´jeg KAN´.

Jeg tog for alvor kampen op mod kiloene, og begyndte at få andre interesser som madlavning, noget som aldrig rigtig havde sagt mig noget. De første mange kilo tabte jeg ved at smide mit meget store cola forbrug på hylden, for dernæst begynde at tænke anderledes i forhold til mad.

Jeg fik ingen manual, det var alene mig selv der skulle finde den måde som passede ind hos mig og min familie, og det var ikke let. Min hjerne ville det jeg ikke måtte, men indtil Charlotte sagde til mig, ´hvem siger du ikke må det?´- spis den chokolade og kom videre, og de Få ord gjorde alverden til forskel for mig.

Nu vidste jeg intet var forbudt, men du skal blot planlægge sig du af det, og min hjerne vidste jeg måtte – og sjovt nok så blev behovet på et split sekund mindre.

Jeg har tabt mig stort over 2 omgange og det senest år har jeg tabt mig de sidste 40 kg, efter min sidste fødte Victor.

Jeg elsker eksperimenterer med madlavning, finde og lave opskrifter der er sunde og lækre og som ikke koster så mange kalorier. Motion er for mig i dag blevet MIG tid, min tid til at koble af, jeg har igen efter alle de år med overvægt kunne vende tilbage til min højt elskede fodboldtræning, uden at skulle bekymre mig for mine knæ, grundet overbelastning af kilo.

Det helt fantastisk, jeg har i dag tabt mere end jeg vejer idag, og jeg kan med sikkerhed sige, jeg kommer ALDRIG tilbage, men jeg er heller ikke i tvivl om dette er og bliver en kamp for resten af livet.

MEN jeg kæmper, for jeg VIL være den aktive, glade og smilende mor for mine børn.

Camilla Framnes, Aalborg, 18/02/2016 De Unge Mødre, Kanal 4 Foto: Janus Nielsen

 

137 Kommentarer

 • Svar Anne-Marie Hansson

  Hej Camilla.
  Hold op jeg er glad for at jeg kigget her ind på din blog.
  Vil følge dig og , også lave nogle af dine opskrifter, man får bare lyst til at gå igang med det samme. De ser virkelig så lækre ud.
  Glæder mig til at følge dig her.
  Hilsen Anne-marie

  • Svar Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, og glæder mig jeg kan inspirerer. De bedste hilsner fra Camilla

 • Svar Jeanette hansen

  Hold ad op hvor ser du godt ud. Har nydt at se dig i de unge mødre, selvom jeg er det stik modsatte, nemlig en af dem der først har fået børn som 33 årig. Ville nogle gange ønske at jeg havde fået min datter tidligere. Jeg syntes du har gjort det fantastisk og du skal være stolt af dig selv. Held og lykke fremover.
  Hilsen Jeanette

 • Svar Mette

  Hej Camilla

  Du har givet mig en super inspiration til at lave om på min dag med mere fokus på træning, efter jeg desværre har fået kroniske smerter efter en operation, der ikke gik som forventet.
  Derfor skulle jeg lægge mit liv om.
  Det betyder jeg har fået mere tid til mine dejlige børn og mand: og familien er det vigtigste vi har.

  Men super sej blog og jeg ønsker dig og din dejlige familie alt det bedste.

  Hilsen Mette :)

 • Svar Heidi Nielsen

  Hej Camilla.

  Nu læste jeg lige i dit nyeste indlæg at du har fået to kejsersnit. Jeg ville bare høre om, med hvilke af drengene fik du kejsersnit? :-)
  Btw, er du en kæmpe inspiration og fortjener et kæmpe klap på skulderen over at være sådan en god mor for dine drenge, samt det vilde vægttab!

  Mvh Heidi, mor til dreng på 16 mdr taget ved kejsersnit.

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Heidi. Først og fremmest tak for de søde ord. Sebastian tilbage i 2009 er født ved kejsersnit, og Victor fra Juni 2015 er født ved kejsersnit :)

   • Svar Heidi Nielsen

    Hej igen :-)

    Hvordan kan det egentlig være at du fik kejsersnit? Spørger bare af ren nysgerrighed :-) god weekend!

    Mvh Heidi.

 • Svar Rikke

  Hej Camilla.
  Er glad for at jeg fandt din blog :) har nu fulgt dig i mange år i de unge mødre og du har virkelig inspireret mig på rigtig mange måder.. Især efter jeg selv blev mor som 19 årig og nu hvor jeg kæmper med mine kilo :)
  Glæder mig meget til at følge dig herinde :)

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Rikke. Tak for de søde ord, og glæder mig du vil følge med :) RIGTIG god kamp mod kiloene, HUSK HVIS JEG KAN, KAN DU OGSÅ!!!

 • Svar PM

  Bøjer mig i støvet for et utrolig flot resultat du er kommet frem til, selvom det sikkert har været hårdt til tider, kan du stolt hæve hovedet højt og sige : Jeps, jeg er sgu blevet en fræk og lækker kvinde !
  Stor respekt herfra :-)

  • Svar Camilla Framnes

   Tak for de meget søde ord :)

 • Svar Mette

  Hej Camilla

  Sikke en fantastisk blog, og hvor er der mange lækre opskrifter.

  Det er dejligt at kunne følge med i din hverdag, og få lidt inspiration mht. mad. God dag og god weekend til dig og din familie :)

 • Svar Trine

  Hej :) Super godt gået med vægttabet. Du ser godt ud :)

  Jeg har et spørgsmål ang. smagen af C9 og F.I.T. Kan ikke finde ud af om jeg skal vælge vanilje eller chokolade.
  Hvad er din mening omkring det? :)

  På forhånd tak.
  Mvh. Trine

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Trine. Jeg var allermest til chokolade, det var som at få en kop “kakao” :)

 • Svar Pernille

  Hej Camilla

  Ihhh, tak for alt den gode inspiration ..:) laver jævnligt dine opskrifter, og de falder i og jord hos hele familien ..:)

  Den ægge toast, bruger du den som frokost …???

  Kunne du tænke dig at dele, hva du spiser til morgenmad og måske mellemmåltider ..:)

  P.s du er for seeeej,

  Hilsen Pernille

  • Svar Camilla Framnes

   hej Pernille. skal nok smide nogle flere mellemmåltidsopskrifter op, og min morgenmad består ALTID af en shake med cheas yoghurt og noget frugt på de 150-180 kcal. Glæder mig det er et hit hjemme hos jer, SÅ dejligt at hører.

 • Svar Marie Jensen

  Hej Camilla.
  Stort tillykke med jeres lille guldklump, håber virkelig for jer at der nu kan falde lidt ro over den “onde” mave. Det må jo også tære lidt på parforholdet, så kan det jo være nok så stærk, men den ene tror jo det ene hjælper og den anden tror noget andet hjælper, og så kommer der hurtig sure ord ud af munden. Det har man jo slet ikke brug for når man er magtes løs overfor for en skrigende baby.
  Jeg havde egentlig bestemt at jeg ville droppe DE unge mødre, når du ikke længer var med, men det er super at følge lidt med fra sidelinien på denne blog. Det er skønt at se at du nu er blevet en voksen kvinde, tænker tit på den naive unge pige, der stod og så åh så forelsket på Olivers far, og han så nærmest skræmt ud da hans søn kom til verden , men som vi jyder jo siger: så er der rendt meget vand i åen siden
  God vind med din familie Camilla, og dejligt at alle dine drenge har nogle fædre der gider dem 100%, det betyder også for en mor
  Mvh
  En gammel kone, der desværre endnu ikke er blevet Bedste ( men det kommer vel en dag )
  Marie

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Marie. Tak for de meget søde ord. Rigtig god vind til dig og din familie også. OG rigtig god weekend. // Camilla

 • Svar Kristina Schmidt

  Hej Camilla :)
  Jeg føler meget med i dit liv, her på bloggen og har storset også set alle afsnit af “de unge mødre” hvor du har været med i, jeg har også læst din bog..
  Rigtig god bog den skal du have ros for :)

  Jeg syntes virkelig det er flot du har styrken til at tabe dig så meget, bare det var mig…

  Men held & Lykke frem over :)

  Kh. Kristina schmidt

  • Svar Camilla Framnes

   Tak for de meget søde ord. Hvis jeg kan, kan du også :) – MAN skal tro på sig selv, små skridt og MASSERE ros til den selv ved de små mål. RIgtig god weekend. //Camilla

 • Svar Elin og Svend

  Hej Camilla.
  Først vil vi ønske dig og Kevin rigtig hjertelig tillykke med jeres dejlige dreng.
  Vi har fulgt dig og dine kampe og glæder os over at du nu er “landet” hvor du
  fortjener at være, nemlig med nogle skønne drenge, en herlig bonus-datter og
  frem for alt en mand som værdsætter dig.
  Meget held og lykke fremover fra os.

 • Svar cecilie bruun

  hej camilla
  jeg har fuldt dig lige siden første gang. og jeg syntes du er super sej og det er vildt så meget du har været igennem men du kæmper! det er super flot!
  jeg ser virkelig op til dig og læser din bog lige nu! jeg syntes det er sejt det der er lykkedes dig! ‘
  du er en super mor!

  hilsen cecilie

  • Svar Camilla Framnes

   TUsind tak for de meget søde ord. Glæder mig at hører du læser min bog, rigtig god fornøjelse. Dejlig aften //Camilla

 • Svar Line

  Hej Camilla. <3
  Jeg har fulgt med i de unge mødre i alt den tid jeg kan huske, og jeg har især elsket alle de afsnit hvor du har været med , og man har kunne følge dit liv. Jeg er så ked af at du ikke længere, er med i programmet, så man kan følge jeres hverdag, og især nu hvor i har fået et nyt familie medlem.
  Du er en fantastisk mor og man kan se hvor meget dine drenge betyder for dig.

  Fortsat god sommerferie. <3

  Knus Line :-)

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Line. Tak for din søde besked, og glæder mig du vil følge lidt med her på bloggen i stedet. Rigtig god dag. //Camilla

 • Svar Kamilla

  Hej Camilla hvorfor er du ikke med mere i de unge mødre ????????? du er en rigtig god mor <3 <3 <3 <3 kærlig hilsen Julie og Kamilla

  ps: elsker og se portræt af dig .du har og klare dig godt <3 <3 <3

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Kamilla. Jeg har været med i programmet i 10 år, og synes ligesom jeg havde gjort mit. Og derfor gav pladsen videre til en anden ung mor. Tak for de meget søde ord, det varmer. Dejlig aften //CAmilla

 • Svar Elin og Svend

  Hej Camilla.
  En super blok du har fået lavet. Skønt at følge dig her når nu De unge mødre er blevet uden dig.
  Du er en super mor – har kæmpet dig igennem utroligt meget og vi har nydt hver gang noget har
  lykkes for dig. Vi ønsker dig og Kevin og Jeres skønne “unger” alt det bedste fremover og vil
  glæde os til du viser os vindunderet.
  Knus fra os.

  • Svar Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, og I bliver bestemt ikke snydt for billeder herinde på bloggen…. VI glæder os så meget til at kommer…… Alt det bedste til dig og dine nærmeste også. Fantastisk sommer. //Camilla

 • Svar Susanne Valentin

  Hej Camilla.
  Tillykke med din rigtig flotte blog. Efter at have fulgt dig og din famile helt fra start af, er det skønt at kunne følge Jer herinde. Og sikke en flot mave som du bærer smukt.

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Susanne. Tak for de søde ord, glæder mig du følger med herinde. //Camilla

 • Svar Jeanette

  Hej Camilla

  Hvor er du en fantastisk kvinde og mor.
  Et kæmpe forbillede for mange unge :) 1000 tak for vi kan blive ved med at følge sit liv igennem Bloggen, for det blev trist der du holde i de unge mødre, men så er det godt vi kan følge dig på din blog, 1000 1000 tak for det :)
  God barelse :)

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Jeanette. Årh tak for de søde ord. – Og glad for du vil følge med her på bloggen. Dejlig aften til dig.

 • Svar Tina

  Hej Camilla
  Håber bestemt ikke at din tid i de unge mødre er over nu hvor du får barn nr 3☺️
  Når jeg ser dig tænker jeg 34 år tilbage hvor jeg som en ganske ung pige/tøs 17 år
  Fik min søn….puha det var en god -sjov men også hård tid som jeg Idag ser tilbage på
  Med så maget varme og kærlighed til min søn…og lige den kærlighed lyser også ud af
  Dine kønne øjne… …og hold da op hvor jeg blev glad på dine vejen da du mødte
  Kevin din nye kæreste/mand og ser den kærlighed han viser både dig men også til dine
  2 skønne drenge……. Nu slutter jeg og håber og ønsker dig alt muligt lykke til i fremtiden

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Tina. Tak for din søde besked og meget søde ord. Min tid i de unge mødre er slut for nu, så i må nøjes med at hører lidt fra mig her på bloggen :)
   – Vi glæder os rigtig meget til lillebror ankommer, det er så spændende. OG helt underligt at få sådan en bette en i huset igen. God vind til dig også, og fantastisk aften. :)

 • Svar Anja

  hej Camilla. Jeg har fulgt dig gennem alle sæsoner af de unge mødre, og hvor er du da bare en god mor, stort tillykke med dit flotte vægttab, held og lykke med din graviditet ,hvor er jeg glad for stadig og kunne følge med i dit liv herinde. Knus

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Anja. Tak for de søde ord, og glæder mig du følger med herinde. Rigtig god vind til dig også. Mange hilsner Camilla

 • Svar Maibritt Jensen

  Det rispapir du bruger til de friske forårsruller, hvor køber man det henne ??

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Majbritt. Jeg købte det i Rema1000, står sammen med nudler mm. God søndag.

 • Svar Julia

  Hvornår kommer der flere opskrifter på bloggen? :)

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Julia.

   Jeg skylder for mit fravær så jeg smider 2 stk. op i denne uge :) Dejlig aften.

 • Svar Pernille

  Hej Camilla.

  Dejlig blog du har fået dig her. Jeg elsker at følge med i dit liv i De unge mødre, og er da lidt ked af at du har valgt at stoppe. Men så følger jeg bare med her på bloggen, så går det hele jo nok 😉

  Jeg er selv overvægtig (bmi 40), og har fundet din rejse utrolig motiverende. Jeg tabte sidste år en masse kilo, blandt andet fordi jeg læste din bog og blev inspireret. Så tak for det 😀 Der skete dog nogle ting som fik mig ned med nakken og vægten gik op igen. Men nu er jeg klar til at starte igen og når jeg ikke føler jeg kan klare det så tænker jeg, hvis hun kan, så kan jeg også!
  Jeg har dog et lille spørgsmål – jeg kan huske at have set i programmerne at du går til bikefit. Hvornår i dit vægttab startede du med det? Jeg har som sagt et bmi på 40 og vejer således omkring 50 kilo for meget. Jeg er først lige begyndt at motionere igen, og har lidt lyst til at prøve spinning, men jeg er bekymret for om min kondi er for dårlig og min vægt for høj.

  Håber du har tid til at svare 😉

  Ellers vil jeg bare sige tak for at vi må følge med i dit liv i alle de år på kanal 4 og at du også vil dele lidt ud af dig selv her på bloggen :)

  De aller varmeste hilsner Pernille

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Pernille. Tak for din besked, og glæder mig du vil følge med her på bloggen. DET varmer mit hjerte du er blevet inspireret af min bog til vægttab. OG SKIDE godt gået du er kommet i gang, og fedt du har mod på at prøve spinning. Jeg prøvede spinning efter at have tabt de første godt 20 kilo. Men jeg ville helt sikker spørge enten instruktør eller læge til råds. Men husk du kan altid gøre det i dit eget tempo, så man vuderer jo selv hvornår din krop siger fra. Men en god tommerfinger regel når først du er kommet i gang “som en klog dame sagde til mig en gang” Prøv det 10 gange inden du siger “det er ikke noget for mig”. Hun fik ret, der er nogen ting man går hen og bliver helt afhængig af fordi man gav det chancen. OG det blev for mig ALDRIG spinning.

   Fortsat god kamp, og man kan hvad man vil… Lad mig hører når du har været til bikefit hvad du synes:)

   Rigtig god vind til dig og dejlig aften. //Camilla

 • Svar Helle m jensen

  kære Camilla.
  Ja jeg skriver kære, for alle de år med de unge mødre, føler man jo et eller andet sted at man kender dig. Jeg var til foredrag i Esbjerg og talte med dig udenfor,hvilket jo er det eneste kendskab jeg har til dig. Kanon underholdende fordrag, dagen efter din kæreste friet til dig.

 • Svar Maibrit

  hej Camilla, læste lige om din dag hos lægen

 • Svar Maibrit

  hej Camilla, læste lige om din dag hos lægen

 • Svar Anita

  Hej Camilla

  Store Tillykke med graviditeten, venter spændt på at se den lille kommer til verden. Følger dig i de unge mødre, og syntes at det er godt gået med vægttabet som du har gjort. kæmper selv med vægt, det som om at der ikke vil ske rigtig noget med at tabe sig. Men så alligevel har jeg tabt mig 2 kg, det jeg syntes er svært, er at varier med kosten, så håber du har nogen gode opskrifter med det.

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Anita. Tak for din søde mail, vi glæder os også rigtig meget til at møde vores lille nye søn. Tillykke med kiloene, det er bare med at holde i, så skal det nok komme. Men kender godt følelsen, men tænk kreativt og GOOGLE er min ven:) Dejlig aften //Camilla

 • Svar Kathrine

  Hej Camilla

  fedt at du har lavet en blog :)

  må lige høre dig om du kommer til sjælland og laver foredrag??

  mvh kathrine

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Katherine. Jeg har ikke nogle booket foredrag i øjeblikket, men tag gerne kontakt til dit lokale bibliotek, AOF el. lign. kommer hjertens gerne ud. Dejlig aften. //Camilla

 • Svar lizette

  hej Camilla.
  stort tillykke med din graviditet. og tillykke med din blog.
  du er super sej, har fuldt dig i de unge mødre,
  det er dejligt at være en del af dit liv.

  hilsen lizette

  • Svar Camilla Framnes

   Tak Lisette for de søde ord.

 • Svar Pernille

  hej Camilla

  Stort tillykke med din graviditet.
  Du er jo en fantastisk mor og plejer også din kæreste rigtig godt. Er da ked af at vi ikke kommer til at se mere til dig, men så må jeg jo bare følge dig her på bloggen;0)
  Du har jo altid været positiv i programmet og din latter smitter;0)
  Synes også at du gjorde det super godt dengang med dit vægttab og at du har holdt det så flot, godt gået;0)
  Held og lykke med det hele fremover

  Hilsen Pernille

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Pernille. Tak for din søde besked, og tak for lykønskningen. Glæder mig du vil følge med på bloggen i stedet. God vind til dig også. Dejlig aften //Camilla

 • Svar Janni

  Tillykke med den fine blog, dejligt at følge dig fortsat. Held og lykke med det hele.

 • Svar Lea Winfeld

  hej smukke pige.
  Stort tillykke med din fine blog. Det bliver et spændene nyt kapitel, som jeg er sikker på lykkes 100 procent for dig, ligesom alt andet du sætter dig for. Din energi og glæde, for ikke at glemme dit skønne væsen vil altid bringe dig langt.

  Glæder mig til at følge dit næste eventyr.

  • Svar Camilla Framnes

   Tak Lea for de søde ord.

 • Svar Louise

  Hej Camilla

 • Svar jonna

  hej camilla jeg syntes du er en fantastisk pige og mor jeg har selv voksne børn og et barnebarn så ikke helt ung men elsker at følge dig bare en skam du holder i de unge mødre men alt får jo en ende så nu skal du jo også koncentrere dig om din familie og den lille nye held og lykke

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Jonna. Tak for de søde ord, håber i vil følge med her lidt i stedet. Dejlig aften.

   • Svar Yvonne Abrahamsen

    Hej Camilla.
    Først vil jeg ønske dig og din familie hjertelig tillykke med jeres graviditet, og ønsker jer god vind fremover.
    Vil gerne have lov til at sige, jeg er noget ked af at du stopper, men på den anden side forstår jeg dig udmærket.
    Jeg har fulgt med i en rum tid, og for pokker hvor har du rykket dig enormt……..du har altid været den mest voksne af jer piger fra De unge mødre, men du alligevel blevet lisom mere voksen på en anden måde, ved ikk´ rigtigt hvordan jeg ska´ formulere mig, håber du forstår hvad jeg mener. Du er sådan et skønt og dejligt menneske….. er så glad på dine og dine børns vegne over, at du har fået dig en virkelig dejlig og god mand.
    Jeg ska´ lige huske at fortælle, jeg er en farmor/mormor på 58 år, men elsker at se De unge mødre…….måske fordi jeg selv var ung mor engang.
    Jeg var 17 år da jeg blev gift og fik mit første barn(en pige)….19 år da jeg barn nr 2 (en dreng)……26 år barn nr 3 (en dreng)………..Jeg blev så skilt, fandt en ny mand og fik da mit 4. barn, en pige, det var i en alder af 34…….nu er jeg så farmor til 1 dreng og 3 piger, hvor den sidste af pigerne lige er født, hun blev født d.30 januar……….er mormor til 2 drenge og 2 piger (1 dreng og 1 pige er bonusbørnebørn)…………..nu kommer vi så til det, jeg ska´ være mormor igen til sommer og jeg tror faktisk at du og min yngste datter er lige langt henne ca…….Ka´ ikk´ helt huske om hun er i 19. eller 20. uge, men I er ca lige langt henne i jeres graviditeter.

    For pokker, det blev lidt af en lang hilsen, men ku´ altså ikk´ la´ vær…….Jeg vil følge med herinde hvis jeg ka´ …..I må ha´ det rigtig godt, pas på jer selv og hinanden.

    Mange kærlige og varme hilsner fra Yvonne

    • Svar Camilla Framnes

     Hej mormor Yvonne. Tak for din dejlige varme besked, og tak for de søde ord. Det varmer det må jeg sige. Jamen du lyder også til at være en travl mormor med mange dejlige børnebørn…. Spændende du igen til Sommer skal være mormor, og tillykke til din datter.
     Rigtig dejlig aften til dig.
     //Camilla

 • Svar Maja

  Hejsa Camilla,
  Dejligt at se at du har valgt at lave en blog, så vi stadig kan følge lidt med på sidelinjen af dit liv :)
  Håber du får det godt fremover – og Hey! Vi vil se babybilleder når ham lillebror kommer til verden :)

  Tak for at vi fik lov at følge dig i disse mange år, sorger og glæder, det har været stort!

  En af de eneste episoder der virkelig fik mig til at vræle af grin, var da dig og Christian var på ferie, du var rygetrængende, teltet drillede …. Kunne genkende mig selv fuldkommen – jeg var sgu også eksploderet ;D

  Mange tanker, Maja

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Maja. Tak for de søde ord. Ja der skal helt sikkert komme lidt babyboom på bloggen når lillebror kommer til verden. – haha ja mit ryge flip har jeg hørt for et par gange :) haha Dejlig aften //Camilla

 • Svar cita madsen

  hej hvad skal jeg gøre for at følge dig her du er super sej du kan klare alt der er ikke noget der er svært god dag en lidt ælder

 • Svar Christina

  Kære Camilla,

  Jeg nåede lige at få akut separationsangst, da jeg hørte i går i talkshowet, at du stopper i De Unge Mødre. Så jeg er meget glad for, at jeg stadig har mulighed for at blive inspireret af dig. Og grine og smile af dit smittende humør. For søren da, en go’ idé med denne blog! Tak for dig.

  Christina

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Christina. Tak for de søde ord, glad for du vil følge med her på bloggen i stedet. Fantastisk aften. //Camilla

 • Svar Majken Adel

  Hej Camilla… Først og fremmest stort tillykke med maven og din nye blog.
  Jeg har jo fulgt dig helt fra start i de unge mødre og har både grint og grædt med dig.
  Du er en fantastisk pige som jeg kan genkende mig selv meget i og blev helt ked da jeg så at man ikke skulle se mere til dig..
  Heldigvis for at du så lavede denne blog så jeg stadigvæk kan få mit ugentlige “fix” med dig..hehe…

  I 2009 fik jeg min fantastiske søn sebastian og tog enormt meget på og det gjorde det jo ikke nemmere at jeg fik en fødselsdepression oven i og 2 år efter døde min mor af kræft..
  Jeg ønsker brændende at tabe mig men har svært ved at finde motivationen til det.
  Tænker måske da jeg jo har set hvor hårdt det også var for dig at en af dine emner evt kunne være omkring det at komme igang med et vægttab..

  Knus fra Majken.

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Majken. Tusind tak for det, og tak for de søde ord. Gør mig ondt med din mor, kondolere. Tro mig jeg kender den følelse af for mange kilo, og hvor meget det kan slide på alt. – Håber du trodsalt er kommet ovenpå. Du kan tro jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer, om hvordan jeg kom i gang med mit vægttab det notere jeg bag øret. Dejlig aften. //Camilla

 • Svar Lotte Hansen

  Hej Camilla.
  Blev ked af det ger til aften da jeg sad og så de unge mødre talkshowet hvor der bliver sagt af du stopper i de unge mødre snøft
  Du er grunden til af jeg har fulgt med i alle årene du er en stor inspiration da jeg selv er ung mor.

  Hilsen Lotte Hansen

  • Svar Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, håber du vil følge med her i stedet. Dejlig aften. //Camilla

 • Svar Tina Hansen

  Hej Camilla
  Jeg er en gammel krage på 44,har fuldt dig altid. Dejligt at du har fundet lykken med mand og barn på vej. Er lidt meget ked af du stopper, for dig og Nadia har helt klart været de mest “voksne”. Tak for at du gad og dele dig med os alle. Men håber stadig at du fortryder, og vil sige ‘I will be back!’

  Venlig hilsen Tina fra Amager

 • Svar sandie

  Hej Camilla. Du var for sej i de unge mødre. Øv du valgte at stoppe i serien ! Glæder mig til at følge dig fremover herinde

 • Svar sandie

  Hej Camilla. Du var for sej i de unge mødre. Øv du valgte at stoppe i serien ! Glæder mig til at følge dig fremover herinde

 • Svar Nadja Lydia olesen

  Hej Camilla. .

  Først vil jeg sige:
  Dahmm Girl, hvor er du altså bare fantastisk i de unge mødre. . Det er ikke alle i de unge mødre jeg synes har Været lige dygtige og lige interessante. Men må sige at du virkelig er en af dem jeg personligt selv ser op til..

  Jeg blev selv mor som 20 årig (blev 21 mdr efter) til den skønneste dreng. Jeg fik min hue på dagen Før mig og sønnens far gik fra hinanden og da min søn var 16 mdr. Jeg er nu alene mor til en søn på 27 mdr og venter en pige med samme far og har termin om 25 dage 😀 jeg er i gang med en hf og skal videre på sygepleje skolen bagefter. .
  Derudover har jeg selv Været igennem vægttab ( inkl. Baby, vand og alt det fra graviditeten nåede jeg at tabe 44 kg inden jeg blev gravid denne gang) og skal igen til det når jeg har født og ammet færdig. så jeg synes det er helt fantastisk at du har lavet denne blok så jeg kan følge med og forhåbentlig få en masse goe tricks og råd :)

  Glæder mig til at kunne følge dig den her vej igennem.
  Der er sku ikke mange som dig!! Klap dig selv på skulderen. Du kan delme være stolt af dig selv og dine skønne unger !
  Og tillykke med familie forøgelsen!

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Natja. Tak for dine søde ord, Glad for du vil læse med her på bloggen. HOLD kæft hvor er du sej, skide godt gået kæmpe skulder klap herfra…. Du kan sørme også være stolt af dig selv! Fantastisk aften //Camilla

 • Svar Cecilie

  Hej Camilla
  synes simpelthen det er trist at du/i har valgt at stoppe med De Unge Mødre! Jeg er 17 år gammel og har set de unge mødre siden starten! Selv når min mor ville se noget andet sagde jeg: Nix Muttie den går ikke jeg skal sku se Camilla! Haha Camilla = mor #1 (selfølgelig ud over min egen mor ;D )
  Ej men vildt positivt at man kommer til at kunne følge dig og alle dine drenge her inde!

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Cecilie. Tak for de søde ord, håber du vil følge med her i stedet, nu hvor jeg ikke ruller over skærmen mere. dejlig aften //Camilla

 • Svar susanne winther jørgensen

  Hej Camilla, lidt øv I ikke er med mere, men jeg kan godt forstå jer, I har været skønne atfølge både dig, Kevin, børnene samt din skønne mor, rigtig god vind til jer. Knus Sanne

  • Svar Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Susanne. Og rigtig god vind til dig også. Dejlig aften. //Camilla

 • Svar Tabitha bech Jensen

  Hej Camilla

 • Svar Mona

  Hej Camilla..

  Fedt du har lavet en blog og forstår så udemærket at du vælger at stoppe i de unge mødre, mens legen er god.. Vil nu ikke give dig ret i det der med at du ikke er ung mere, da jeg er af samme årgang som dig og jeg har lige som dig, 2 dejlige drenge.
  Må indrømme at jeg i starten da jeg så dig, tænkte at du skulle tage dig sammen, men som årene er gået har du udviklet dig til en fantastisk stærk kvinde og mor :-)
  Jeg ønsker dig og familien alt mulig held og lykke i fremtiden også med det nye medlem af familien :-)

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Mona. Tak for de søde ord, der er heldigvis sket meget i løbet af årene. Og er ikke et sekundt i tvivl om jeg er blevet stærkere af mine op og nedture. God vind til dig og din familie også, og fantastisk dejlig aften. //Camilla

 • Svar lone

  Hej Camilla,

  Hvor er det dejligt, at du laver denne blog, når jeg nu skal undvære dig på Kanal 4.
  Kunne godt bruge billeder her i bloggen af dig og din familie – dit liv. Kunne det være en ide at dele disse?
  Kærlig hilsen fra Lone

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Lone. Det kan du tro, god ide. Der kommer billeder op løbende, men et galleri kunne også være en ide. Det vil jeg bestemt overveje. Fantastisk aften, dejligt du vil følge med her på bloggen. //Camilla

 • Svar kristina

  Hej Camilla.
  Jeg kommer til ar savne dit gode humør og alt for lækre personlighed i de unge mødre

 • Svar Stine

  Hej Camilla.

  Syndes du er helt fantastisk, jeg har fyldt dig siden første gang du var med i de unge mødre og hold da helt op hvor er du nået langt og vært igennem mange ting. du har nogen super nuttet drenge og du klar det så flot med dem, syndes det er kanon at du har fundet Kevin han passer virkelig godt ind i jeres familie, glæder mig virkelig til at se dig i fjernsynet i aften, og tillykke med det kommende barn, håber lykken er med dig men ikke mindst os din søde lille familie. alt held og lykke frem over til jer :-)

  MVH. Stine

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Stine. Tak for de meget søde ord, det varmer. Jeg har det bedre end nogensinde det sørme så dejligt når man komme der i sit liv. Tak for lykønskningen, og fantastisk aften til dig! Knus Camilla

 • Svar Karina

  Kære Camilla.. Hvor er det dejligt at du har fået lavet en Blog,så man kan følge jer på trods af i ikke skal medvirke i De Unge Mødre mere. Ønsker jer tillykke med den kommende lille Ny Baby.. Var til foredrag i København hvor jeg og en anden pige,da lige fik en god snak med Kevin.. Han er jo fantastisk sød.. Og vi blev da også lige de første,hvor han gav en Autograf.. Du var ligeledes fantastisk på scenen,og din historie inspirerede mig til vægt tab.. Som Kevin sagde den Cola, ska evt erstattes af danskvand m. lidt Ribena.. Ønsker jer alt muligt held og lykke i fremtiden. Hilsen fra Amager

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Karina. Tak for de søde ord, og hvor er jeg glad for jeg har været med til at inspierer dig, det er det som gør alt det jeg har opnået endnu mere værd. Rigtig god vind til dig, og fantastisk aften. //Camilla

 • Svar Mette

  Hej Camilla
  Du er fantastisk!
  Har fulgt med i mange år, og du har/vil altid være min ynglings deltager fra programmet!

  Er SÅ flad for at du har fået denne blog, for du er jo dejlig at følge.
  Du kunne muligvis få din blog på bloglovin’ ?

  Tænker mig at jeg skal have din bog på et tidspunkt!

  Held og lykke frem over;)

  Mvh. Mette 16 år.

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Mette. Tak for de søde ord, jeg er ved at følge op på det Bloglovin :) God vind til dig også. Knus Camilla

 • Svar Karin Laursen

  Hej Camilla.
  Tak for at jeg stadig kan få lov at fælge dig og din dejlige familie. I starten af De unge mødre havde jeg tit lyst til at ruske dig når dit temperaman løb af med dig. Men hold da op en skøn kvinde og mor du har udviklet dig til, hatten af for dig. Knus fra en Mormor og Farmor

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Karin. Haha gav lige smil på læben at læse, det er der vist flere der siger. “nogen siger jeg godt kan blive sur” :) Tak for de søde ord, dejlig aften til dig. // Camilla

 • Svar Louise

  Hej Camilla.

  Jeg er virkelig ked af at du ikke skal være med i de unge mødre mere, da jeg har fuldt dig fra start og så nu til slut

 • Svar Britt

  Hej Camilla.
  Først vil jeg sige at det er en flot blog, og det er dejligt at man kan blive ved med at følge dit liv sammen med din gode familie.
  For det andet så ska du ha Held og lykke med at starte ny familie -det altså spændene når der kommer en lille ny i familien :)
  Jeg blev selv mor for anden gang for 5 mdr siden. Det er altid en kæmpe oplevelse!! Ud over det så vil jeg sige det er rigtig ærgerligt at man ikke kommer til at følge dig i De unge mødre mere. Du er en a dem som jeg selv helst vil se i programmet hver gang!

  Igen, du ska ha al mulig Held og lykke med det hele frem over.
  Ser frem til at følge dig på anden form:)

  De beste tanker.. >3

 • Svar Michelle Nielsen

  Hej Camilla.. Tillykke med din nye blog jeg glæder mig til at følge den.. Siden jeg første gang så dig i de unge mødre har jeg haft stor respekt for de ting du gør og jeg kæmper selv med et vægttab lige nu og du er en af mine største inspirations kilder.. Mvh Michelle

 • Svar Rikke Dyg

  Kære Camilla

  Fantastisk ide med en blog om dit/ jeres liv så vi “nysgerrige” stadig kan følge med:-)

  Må indrømme du altid har været min favorit mor, du har altid samlet dig selv op, selvom du har været helt nede og skrabe bunden… – og prøv lige at se dig selv nu, mor til 2 snart tre fantastiske børn og du har en mand der forguder dig… stort tillykke med det…

  Er selv mor til to fantastiske drenge ( 2 og 4 år) og du har været en kæmpe hjælp og inspiration for mig at følge i programmet…
  – er nok blevet lidt en fan

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Rikke. Jeg synes selv med hjælp fra min Yndlings Svoger er kommet godt fra start, glæder mig voldsomt meget til at blogge løs. Tusind tak med lykønskningen, vi glæder os meget til familieforøgelsen til Juni. 2 og 4 år så der også fuld fart over feltet hjemme hos dig, Fantastisk. Dejlig aften til dig og din familie. Knus Camilla

 • Svar Anja Carola

  Hej Camilla

  • Svar Camilla Framnes

   Hej :)

   • Svar Anja Carola

    Hejsa Camilla

 • Svar helena nicki og lille lucas

  Hej Camilla hvor er jeg ked af at du ikke er med mere

 • Svar Katja

  hej Camilla en hilsen fra Fyns land og ikke mindst fan af din personlige humor og ikke mindst din glade personlighed og modenhed i de unge mødre som klar er over standarden for programmet hvis jeg må være ærlig. Du har altid skilt dig ud til det klart bedre at se på.

  Meget flot side du har fået på benene vil følge dig her og savne dig på skærmen.

  Held og lykke med alt til dig og din familie

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Katja. Tak for de søde ord, håber I vil nyde bloggen og følge med her :) Dejlig aften.

 • Svar CECILIA

  Hej Camilla, hvor er det da en dejlig nyhed! Den har lige gjort denne aften meget bedre! Jeg har fulgt dig lige så længe jeg selv husker tilbage, samt læst din bog. Jeg synes du er en fantastisk kvinde, med ben i næsen! Skønt at se hvordan man altså godt kan klare sig godt igennem livet, trods nogle hårde bump på vejen..
  Er glad for at jeg fortsat kan være lidt en flue på væggen i din familie :-)
  Vil du måske gøre så man kan følge dig via bloglovin? Det ville være så super dejlig nemt :-)
  God vind fremover til dig og din familie!

  Kram fra Cecilia, 21 år

  • Svar Camilla Framnes

   Hej cecilia. Tak for din søde kommentar, glad for at der er mennesker som dig som har lyst til at følge med i min blog. Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med bloglovin? kan du udbyde det? Knus Camilla

   • Svar Cecilia Møller Ring

    Det er sådan et sted hvor man kan følge de blogs man læser, så er alle samlet et sted. Det er super nemt og overskueligt, og altid nemt at følge med når der er kommet nye opslag :-) Jeg ved ærligt ikke helt hvordan det fungerer for jer der udgiver det.. Men snakker du med Amanda Sisse? Så kan du evt. Kontakte hende og høre, hun er nemlig der på :-) Skriv evt. Til mig over Fb, så kan jeg måske bedre hjælpe dig, og sende et billede så du kan se hvad jeg mener.. Fedt du viser interesse for det!

    • Svar Camilla Framnes

     Okay Tak Cecilia, jeg følger lige op på det :)

   • Svar Hej Camille

    Jeg er lige kommet på. Hvad kost lever du efter. Hilsen Mette

    • Svar Camilla Framnes

     Jeg er i øjeblikket på f2, lever efter 1250 kcal, og træning 5-6 gange om ugen i øjeblikket. //Camilla

 • Svar Zilde

  Hej Camilla
  Vil bare sige, at du har gjort det godt. Du er helt sikkert en kvinde flere kan se op til på mange punkter.
  Synes du er pisse sej, tænk at have 2 skønne unge og alligevel have overskud til at kæmpe vægttab og livsstils forandring – godt gået!
  Glæder mig til, at blive inspireret af din blog.

  Kh Zilde <3

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Zilde. Tak for de søde ord :)

 • Svar Marianne

  Hej Camilla
  Skønt at du stadig ønsker at dele dit liv med os allesammen.
  Jeg ser frem til at få en masse spændende at vide på bloggen.
  Venæig hilsen
  Marianne

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Marianne. Det er en fornøjelse at kan få lov, og at der er nogle der vil følge med :) Så det er mig en ære! Dejlig aften.

 • Svar Christina

  Hej Camilla

  Fin fin blog.
  Du har altid været min yndlings ” unge mor”. Du virker som et helt fantastisk menneske og altid med et smil på læben :)
  Glæder mig til at følge dig her på bloggen.
  Bliver det muligt at følge dig via bloglovin ?

  Kærlig hilsen
  Christina

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Christina. Tak for de søde ord, varmer:) Glæder mig der er så mange søde folk der vil følge med på bloggen, glæder mig til at komme i gang. Dejlig aften, knus Camilla

   • Svar Simone s

    Hej Camilla
    Jeg synes du gør det godt.jeg synes det er super sej at du er ung ha to børn (3) og har får et arbejde. Du er en god mor ser det ud som. Jeg er stor fan at dig.tillykke med alt.
    Jeg ønsker jer alle alt held og lykke.
    Kh Simone :-)

    • Svar Camilla Framnes

     Hej Simone. Tak for de søde ord, det varmer mit hjerte. :)
     God vind til dig også. //Camilla

   • Svar simone Nielsen

    Hej Camilla. Du er sej fordi du er unge og har 2 (3) børn og har uddauddannelse som kontorassistent og du har også vis dit liv på tv.er stor fan er jer alle. Ønsker jer held og lykke fremover.
    Kh Simone:-) :-)

    • Svar Camilla Framnes

     Tak for de søde ord. God aften. Mvh Camilla

 • Svar Tina

  Skønt at du ikke helt forsvinder. Glæder mig til at følge bloggen ;o)
  Tror også lige jeg skal have din bog frem igen, trænger lige til lidt inspiration!!

  • Svar Camilla Framnes

   Så glad for jeg kan inspirerer, både her og bestemt også igennem min bog :)

 • Svar Line

  Hej Camilla . Jeg syntes du skal vide at, du er sku for sej ..
  Og tillykke med din bebse i maven

  • Svar Camilla Framnes

   Tusind tak Line :)

 • Svar Dorthe Clausen

  Hej Camilla..

  Jeg er af den lidt ældre genration, men har altid fulgt med i De Unge Mødre alle 10 år.
  Har altid synes udsendelserne var gode når du var med på programmet, dit smittende grin kan kun gøre en glad..
  Så da jeg hørte du ville stoppe faldt der en sten fra mit hjerte, men forstår dig godt at du stopper nu mens legen er god..
  Men at vi så kan følge dig på din blog er jo bare en Win/Win situation.
  Så held og lykke med fremtiden og dit nye liv..
  Krammer En Lidt Ældre Svinger <3

  • Svar Camilla Framnes

   Hej Dorte. Tak for din søde besked, ja tiden er inde og er jo heller ikke just ung ung mere:) mange knusss

 • Svar Marlene

  Hej Camilla.
  Det har været mig en stor fornøjelse at følge dig og Oliver fra start af i De unge mødre. Men vil glæde mig til at følge dig her i stedet.
  Du er så mega sej og en fantastisk mor.

  De Unge Mødre er ikke det samme uden dig!

  Venlig hilsen Marlene

  • Svar Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, håber I vil være med til at gøre denne blog et dejligt sted at være… Glæder mig ihvertfald til at blogge løs….

 • Svar Maj-Brit Nielsen

  glad for stadigvæk at kunne følge dig og din dejlige familie. Har fulgt med alle årene .
  Hilsen Maj-Brit
  http://Www.kongsholm.net

  • Svar Camilla Framnes

   Glad for I vil følge med :)

   • Svar Gitte

    hej Camilla Framnes jeg syndes du er en skøn kvinde og jeg ønsker dig tillykke med din nye blog jeg håber at den kommer til at køre godt og alt lykke og held til dig og din famile knus fra Gitte en rigtig stor fan af dig

    • Svar Camilla Framnes

     Tak for de søde ord Gitte.

   • Svar Michelle

    Det er dejligt at du har lavet en blog❤️❤️

 • Svar Tina

  Hej Camilla
  Fedt du har lavet en blog så man kan følge dig og din skønne familie glæder mig til at følge med

  • Svar Camilla Framnes

   Håber det bliver rigtig godt, glæder mig til at komme i gang med at blokke. Dejlig aften.

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet