hotel-aldemar-amalia-mare-009 (1)

Dine, mine og vores børn og ferieplanlægning

Det er på alle måder en fantastisk tid, sommer er på vej – og det har jeg virkelig bare brug for, og måske bare lidt mere i år end normalt. Ikke mindst fordi at motivationen, humøret alt bliver forstærket af sol og varme. Vi har simpelthen så m.
IMG_2540

Aftenshowet og outfit

Det var så hyggeligt og sjovt, og endelig mødte jeg Cellina Martinna, virkelig sød og rar pige. Vi havde et par timer sammen, inden vi skulle på skærmen, så vi har rigtig kunne sludre og hygge, og dulme hinandens nerver, haha. Aldrig har jeg været så.
image1 (30)

Aftensshowet i aften, jubilæumsprogram de unge mød…

Godmorgen alle sammen, friske og oplagte? Dagen efter en ferie, synes jeg altid er mere hård end alle andre og de synes børnene herhjemme i hvert fald også. Jeg holder dog stadig ”fri”, eller jeg har ihvertfald stadig fri fra min almindelige job. Så .
IMG_1796

Påskeferie

Påskeferien flyver afsted, det er helt fantastisk, med alt den tid til hygge. Vi har ikke haft særlige planer her i ferien, andet end hygge og kvalitetstid. Kevin har skulle arbejde, så det har været alenetid med alle 4 børn. Vi har simpelthen hygget.
IMG_1061

Se lige mine nye smykker

Sponsoreret indlæg. Jeg har simpelthen lige modtaget de fineste smykker både til hverdag og fest, det var i øvrigt rigtig svært at vælge for der var så meget fint. Men det jeg først vil vise jer, er det her lækre Anton armbånd, som er fra A-Hjort des.