image1(9)

Den perfekte valentinsgave

Valentins dag er lige om hjørnet, og jeg har været på jagt efter den helt perfekte gave. Jeg har fundet frem til familiegaver.dk som er det helt rette sted til at personliggøre den helt perfekte valentines gave til f.eks. sin partner. Hos familiegave.
image1(8)

Dette burde ikke være muligt…

Det burde ikke være “muligt” at kunne blive syg på samme tid som sine børn, eller hvad siger i? Jeg husker en gang for over 10 år siden nu, hvor jeg boede alene med Oliver og han blev syg med opkast og dårlig mave, og jeg selv på samme ti.
image2

Vægttab – sæt i gang

Er du stadig på rette kurs? Så ramte vi januar og det betyder slankekure, skid mig ihjel kure osv. osv. jeg har været der nok ALT for mange gange selv. Det betyder også vi typisk starter om mandagen og den skal have fuld gas og når vi så når onsdag f.
image1-1

Se resultatet af min fedtfrysning

Jeg fortalte jer for efter hånden langtid siden, at jeg skulle have foretaget en fedtfrysning af mine underarme hos Nygart Privathospital. Nu er der endelig tid til at kan fortælle og vise resultatet. Jeg tog til Nygart som har en afdeling i Århus fo.
image1-7

Mit outfit igår

Første dag på job efter ferien er overstået, næsten i mål med de huslige pligter, men shit jeg er træt. Jeg lovede lige at dele mit outfit fra i går med jer. Jeg var afsted til Danmarks premiere på filmen – Dræberne fra Nibe igår og rigtig mang.