image1 (26)

DET JO FOR VILDT!!!

Jeg er simpelthen så mega overdrevet glad – sker det her virkelig? Kan i huske jeg fortalte, jeg var til 48 timers eksamenen, i psykologi og kommunikation for noget tid siden? Jeg har været så nervøs for karakteren, fordi jeg havde en fornemmel.
image3 (5)

Venindehygge når det er bedst….

Weekend, og en af de gode af slagsen… I dag står den på totalt venindehygge med shopping, spisning og efterfulgt med Nik og Jay koncert, wauw jeg glæder mig. Nærmest en hel dag sat af til bare at gå og sladre, grine hygge og drikke kaffe, vin o.
image1 (24)

Et bletip fra en mor til en mor

Jeg elsker virkelig at man kan gøre det nemmere for sig selv, og det jo helt vildt hvilke muligheder der er, efterhånden. Hvor mange gange har man som mor eller far ikke slæbt sig igennem, med baby/børn, barnevogn osv. Jeg har gjort det tusind gange,.
image1 (23)

Retnemt – og lige til døren

kender i det, sent fri, træt – og skal finde på hvad aftensmaden skal bestå af, og nåhh ja, så skal de også lige købes? Jeg har sent fri hver torsdag, og er først hjemme kl. 17.30 og det er derfor altid Kevin der står for madlavningen om torsda.
DSC_9162

Alle de tårer…..

Ja kanal 4 lader jer vente, JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT SE BRYLLUPPET. Så i med til aften? Det er simpelthen så fantastisk, at sidde og se de dage, forberedelser, klargøringen, SHIT jeg havde nerver på. Jeg var så spændt på at se Kevin og børnene .