Der skal så lidt til også ser det fantastisk ud – Camilla Framnes
“Det er bare alderen”

Der skal så lidt til også ser det fantastisk ud

Reklame for Posterlounge


Der skal så lidt til, for at give hjemmet nyt frisk pust. Jeg elsker at gå og pusse nusse rundt i hjemmet og få de rigtige udtryk frem i hjemmet og de forskellige rum i huset.

Jeg har fået en rabatkode til jer på 15 % til hele shoppen (ikke gavekort) med koden: CAMILLAF15, til Posterlounge.dk

Der er nogle af vores ting i hjemmet som vi naturligvis har taget med os fra hvor vi boede før, men der var også nogle forskellige ting jeg godt vidste der skulle ændres på et tidspunkt og det blev nu.

Inde i soveværelset har vi fået skabt et virkelig hyggeligt, lyst og dejligt rum. Men vi har også valgt at få den ene væg meget mørk, så jeg manglede noget lyst dekorativt på væggen. Jeg har været inde hos posterlounge.dk, som er en webshops der har et kæmpe udvalg af vægkunst, plakater, billeder, grafisk design, abstrakt malerier, ja alt muligt.

Så der skulle heller ikke mange klik til, før jeg faldt pladask for denne her form for vægkunst med pampas græs, i neutrale lyse farver og endda uden rammer, fordi det er trykket på en skumplade. Det giver det flotteste udtryk og fuldstændig som jeg havde håbet det ville komme til at se ud.


Alle tre billeder er print på skumplade – Pampas Grass I 50 x 70 / Grass 50 x 70 /Pampas Grass II 70 x 90/

Det er noget af det som er ret fedt hos Posterlounge, der er mange forskellige måder at få trykt plakater, vægkunst, billeder eller andet på. Alt fra skumplader, selvklæbende plakater, aluminium eller træ.

Jeg har aldrig set de selvklæbende plakater før, så det var jeg simpelthen nødtil at prøve. Så jeg bestilte noget vægkunst ud til badeværelset, mest af alt fordi jeg tænkte det var vanvittig smart og fordi vi ikke har så mange plads derude, så ved at det hænger helt tæt op af væggen, fylder det ikke ud i rummet og jeg synes det er vanvittigt smart. Se lige hvor fint det er blevet og i perfekte farver ind til vores hvide og grå badeværelse.

Selvklæbende plakat – Gold Fusion II 50 x 70

Både Sebastian og Victor fik også en selvklæbende plakat på værelserne. Victor var ellevild da han så denne fodbold plakat, den passer perfekt ind til hans øvrige fodbold ting.

Selvklæbende plakat – Football in the battie of the elements 50 x 50

Sebastian manglede noget blandt alle hans egne kunstværker, han er selv så hammer kreativ, så han fandt en med masse farvespil, som passer perfekt ved hans skrivebord. Det fedeste er nu engang, at jeg helt selv kan hænge dem op, der skal ingen skurer eller noget som helt til – det passer mig helt perfekt.

Selvklæbende plakat – Resist 40 x 60

Inde på Amalies værelse, fandt jeg 3 plakater som passede perfekt indtil hendes glimmerbeige endevæg, som hun heldigvis også synes var super smukke. Det er blevet så fint og med den røde tråd jeg manglede inde på hendes værelse.


Plakater – Terracotta mountains 40 x 60 / Sunset plant 40 x 60 / Abstract Shapes 40 x 60 

Derudover forelskede jeg mig i dette Delikate features II 30 x 40 billede, det har noget over sig jeg slet ikke kan stå for. Det valgte jeg at få tryk på træ, for at det kan stå på bordet nede i vores fordelingsgang til værelserne.

Derudover fik jeg endelig fundet det helt rette billede ud til vores udestue, som manglede. Det skulle være et billede der skulle stå på gulvet og eftersom jeg fandt ud af at posterlounge lavede billederne på træt, så var jeg ikke i tvivl. Denne Ferns And Waterfalls 70 x 100, er spot on ud til vores udestuemiljø, med alle planterne, bambusmøblerne – jeg elsker alt ved det.


Sidst men ikke mindst fandt jeg denne plakat Magnolia blossom 30 x 21, som jeg skal have købt en ramme til og sat op nede på mit kontor.

 

Jeg er så glad og synes det er blevet helt perfekt, hvad synes i?

Husk I kan sparer 15 % på hele shoppen www.posterlounge.dk (undtaget gavekort) indtil den 5 november med koden: CAMILLAF15

Hav en fantastisk aften,

De varmeste hilsner fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Det er bare alderen”