“Det er bare alderen” – Camilla Framnes
Nyt fra hus renoveringen

“Det er bare alderen”

Jeg nævner dem som jeg har købt og betalt  brillerne hos, med rabat og derfor skal jeg skrive reklame/

Jeg har vidst det noget tid og nok egentlig længe før jeg fik taget mig sammen til at komme afsted og få tjekket mit syn.

Flere omgang mig og på jobbet har sagt “bør du ikke få det der tjekket”, jeg både rynker og flytter rundt med hovedet og holder alt ud i en arms længde hvis jeg har skulle læse noget, problemer med hovedpine mm. Så nu fik jeg mig endelig taget sammen og tænkte en brille måske til når jeg sidder ved computeren.

Men jeg kommer heller ikke helt udenom jeg jo nærmest sidder med en skærm 24/7 i mange af mine vågne timer, hvad enten der er computer, iPad eller telefonen. Det skal lige siges jeg i mine folkeskole år også havde læsebriller, så det er ikke helt ukendt for mig. Måske jeg har befundet mig en fornægtelses periode, haha.

Så jeg fik bestilt tid hos Nyt syn i Støvring og var faktisk hammer nervøs. Det gik så fint med synstesten, det var forholdsvis hurtigt overstået, men dommen var klar – jeg skal have hjælp til synet og ikke kun til at læse men hele tiden.

Jeg havde ingen ide om hvad jeg skulle have af briller eller overhovedet hvad man kunne få. Men jeg følte mig i trygge hænder og de begyndte at finde forskellige briller frem, briller som passede til mit hoved/ ansigt eller hvad man siger, hehe.

Det er altså en ret stor ting at skal finde briller når der nu en brille jeg skal gå med hele tiden.

Prøv lige at se nogle af de forskellige jeg prøvede, faktisk mange af dem jeg godt kunne lide.
De sidste var ski da meget fine, hehe.

Men de briller jeg faldt pladask for, er denne super fine brille og som jeg har fået med hjem idag, en helt ny verden. Se lige——->

 

Hvad synes i?

Det helt vildt så glad jeg er for den service jeg fik hos Nyt syn i Støvring, de var så gode og ærlige- og det elsker jeg. Jeg havde aldrig selv fundet denne brille på en hylde og tænkt “det var noget”, men jeg var bare slet ikke i tvivl da jeg fik den på.

Det er helt vildt alle de detaljer jeg kan se også klart et billede, nu skal jeg bare vende mig til at gå med dem og med mit nye “look”.

Det helt underligt og pludselig blev jeg 10 år ældre, eller …….. “ja der var nok noget om det”.

 

Stort knus fra Camilla

8 kommentarer

 • Malene

  Dem du har valgt klæder dig ekstremt flot! Du har helt klar et ansigt som kan bærer en hver brille! Så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Tusind tusind mange tak, det betyder så meget. Jeg har haft det lidt svært ved at skulle accepterer det, så det betyder meget tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Holst Laustsen

  Det klæder dig såååå godt! Hold op nogle flotte briller! Og velkommen i klubben!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Tusind mange tak, det er jeg så glad for, tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amilia

  Wauuw du ser så godt ud med briller.. jeg overvejer helt at smide mine linser og få briller igen 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Hvor er du sød, tusind tak for de søde ord. Det varmer mere end du aner<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Du ser knald godt ud 🌸👌💋❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Af hjertet tak, det betyder så meget tak❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra hus renoveringen