“Velkommen i de voksnes rækker” – Camilla Framnes
Sommerferie i Danmark

“Velkommen i de voksnes rækker”

Indeholder reklamelink

Det kan ikke beskrives hvor stort det er for mig at Oliver, min store unge mand er blevet konfirmeret.

Vi på den anden side af konfirmationen, takkekortene er bestilt og alt er blevet rydder op efter konfirmationen og endelig er der tid til at dele dagen med jer.

Konfirmationen blev jo på ingen måder som først var tænk, grundet hele det her “corona” land. Der betød vi mistede vores lokale (igen) og stod med en konfirmation der skulle planlægges på ny.

Oliver havde egentlig ikke særlig store “krav” til konfirmationen – udover maden og hans tøj (måske der er en drenge ting), hehe.

Vi fandt et lokale nær os, men det blev en noget større udskrivning end vi først havde planlagt, men det var jo nødvendigt. Vi endte med ar bruge lidt mere tid på at få lokalet pyntet op og gjort hyggeligt, men det synes jeg virkelig også vi lykkes med. Olivers bonusmor og jeg var et hammer godt Team og klarede ALT sammen, det var helt fantastisk. Jeg er så taknemlig for at vores samarbejde er det bedste og elsker deres selskab, vi hygger os.

Men jeg tog fat i min party dealer – www.dervier.dk, som jeg har brugt flere gange. De er de dejligste piger, som faktisk holder til ikke særlig langt fra os, som virkelig sælger næsten ALT til festen, hvad angår pynten og sætter “prikken over I’er”.

Oliver valgte farverne på pynten og der var alt fra balloner, ballonbue og flagrankerne I forskellige farver. Teamet blev hvid, sort og guld. Ballonbuen var sindssyg nem at lave, det troede jeg ikke vi kunne selv, men det kan man sagtens, de levere alt til at lave den og BUM så stod vi med den fedeste ballonbue, det er ikke sidste gang vi skal lave sådan en.

Oliver og jeg var ikke et sekund i tvivl om vi skulle have en ballonbue (de er så cool), der hvor alle gæster skulle have taget billeder. Vi havde nemlig sådan en selfieboks sat op, som alle gæster tog billeder fra – hvilket blev et kæmpe hit og RIGTIG mange billeder.

Men se lige engang hvor fantastisk smukt det hele blev.

Vi var mange mennesker samlet og i disse “corona” tider, blev bordkortene også til små spritflasker med navne på. Rigtig mange har spurgt på dem og de små bøtter er købt her og spritten her.

Dagen var helt fantastisk og Oliver strålende. Vi havde fået min mors veninde til at komme og tage billeder af Oliver og derefter familien. De blev så gode, se lige et lille udpluk her.

Oliver fik så mange fine gaver og penge (som stod øverst på ønskelisten), han sparer op til en knallert. “Og yes, der er vi kommet til nu” #dårligenerver. Men pyhh det er vist er helt emne for sig, jeg må skrive om på er tidspunkt.

Det Oliver havde størst mening om var jo som sagt hans tøj og der stod min gode kammerat klar med hjælp i MATHstore, og til min overraskelse valgte han jakkesæt med vest og det hele.

Olivers ønsker til maden, var simpelthen så simple og ALLE kunne lide maden. Forretten stod på, tarteletter og hovedret skinke, flødekartofler og tilbehør. Desserten var helt fantastisk, der havde vi fået Sebastians faster Frederikke til at komme med hendes Bobbel waffel vogn – Fredeslækkerier, som var et kæmpe hit.

Sidst var der også disket op med der fineste kagebord som min søster havde stået for, efter ønske fra Oliver, banankage som er yndlingskagen og er der noget min søster er god til, så er der at bage.

Desværre satte corona en stopper for, at hele min familie fra Norge kunne komme og deltage i konfirmationen og den gjorde ondt, meget ondt. Men det er vi naturligvis ikke herre over og de var ligeså kede af ikke at kunne deltage.

Men alt i alt, var det en himmelsk dag og en meget sentimental dag. Det eneste Oliver havde nævnt overfor mig. var at jeg ikke græd, men det var nok alligevel det eneste jeg kunne love ham at jeg kom til.

Oliver var på blå mandag 2 uger efter, så var alle fra klassen blevet konfirmeret og de havde den fed dag med masse aktivitet, shopping og fest om aftenen.

Jeg sidder med tårer i øjenene over dagen, fordi den bare var så smuk. Jeg er så stolt over min omsorgsfulde,  smukke og selvstændige Unge mand. Tiden flyver afsted og det er med at nyde hvert sekund.

Tak fordi du læste med og hav den allerbedste søndag // Varme søndags hilsner Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie i Danmark