Sommerferie i Danmark – Camilla Framnes
Spontan tur til København

Sommerferie i Danmark


Sommerferien er for alvor startet og egentlig har vi allerede taget hul på anden uge.

Vi er faktisk ikke særlige gode til at holde sommerferie hjemme og specielt ikke i et hus hvor der er tusind ting at gå i gang med. Derfor endte det også med at den første uge blev brugt på “arbejde” hjemme i huset, eller rettere sagt i haven. Vi har projekt have, som virkelig griber om sig.

Vi er ved at få fjernet en masse træer og eftersom vi ikke kan få nogen kørertøjer ned i haven, så skal alt slæbes ud foran, det er gratis motion/vægttræning på højt plan. Men vi har nået et godt stykke. Heldigvis blev der også tid til lidt hygge med vores dejlige venner og deres børn, Jannie og Rene.

Vi pakkede bilen mandag og er kørt i mine forældres sommerhus I Hals, mens Amalies mor og hendes mand og børn holder ferie hjemme i vores hus. NU er ferien virkelig startet, den står op hen hygge, spil, god mad og lange gåture.
 
Vi har ingen planer og dog, Kevins bror og hans kæreste vender snuden mod sommerhuset sidst på ugen, men ellers tager vi bare en dag ad gangen og bare hygger.
 

Sent i seng og sent op,  præcis den form for  ferie vi elsker. Jeg kan godt mærke at lysten til at skal ud og opleve en masse, ikke er så stor ovenpå alt det her Corona-land vi er havnet I, som den ellers ville have været.

Vi kørte et smut i Randers Regnskov, hvor der virkelig var mange mennesker og det kræver lidt mere i disse tider, i forhold til sprit, hvad man rører ved, generelt nok bare opmærksomheden omkring det, gør jeg har lidt svært ved at slappe af i det. Men det var trods det en rigtig god tur.

Vi skal senere på ugen til MGP koncert, til vielskersommer, som det eneste der er planlagt og det glæder vi os rigtig meget til.   


Men det giver os en ny måde at holde ferie på og egentlig lave en masse som ikke koster noget som helst og det giver os en masse dejlig kvalitetstid sammen.

Idag pakkede vi bilen og kørte ned på havnen for at fange krabber og efter et par timers hygge med det, spiste vi frokost nede Ved vandet og nu hjemme igen og alle hygger rundt omkring i små kroge ude og inde.

Hver af børnene har bestemt menuen for en aften hver som vi laver sammen.

Vi er heldige vi har muligheden for at hygge i mine forældres sommerhus og hvad de næste dage bringer, det ved vi ikke og det er egentlig helt fantastisk at prøve, at tag en dag af gangen (ikke min spidskompetence, hehe).

Håber I nyder jeres ferie hvis i er så heldige.
En lille sommerhilsen herfra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spontan tur til København