Vi endte med at gøre det og vi er ovenud lykkelig for resultatet – Camilla Framnes
Tænk engang der er gået 2 år

Vi endte med at gøre det og vi er ovenud lykkelig for resultatet

Indeholder  reklamelinks

Vi har knoklet helt vildt på vores underetage og som virkelig har gennemgået en kæmpe forvandling. ALT er blevet fjernet, banket ud og faktisk kun haft væggene rå  til at stå tilbage.

Det tog meget længere tid end vi havde regnet med, men det er til gengæld også blevet fuldstændig som vi havde drømt om.

Vores underetage, består af stor gang fordelingsgang med trappe fra overetagen (hvor køkken alrum er, 3 værelser og 1 badeværelse), nedenunder kommer du ind i fordelingsgangen, hvor vi har vaskerum mit kontor, derfra er der 1 badeværelse (vi er det eneste i huset vi ikke er færdig med), Oliver og Sebastians værelser, mit walkin og Kevins Mancave.  Så der er rigtig mange funktioner i underetagen.

Det tog utrolig langtid og underetagen har virkelig grebet om sig, gulvet var en rent helvede at banke op og ikke mindst få fjernet alt der blev banket op.

Alt i mens vi boede i et jordhul på underetagen havde vi vores ”flotte” lyserøde trappe klodset op og gik med mange tanker om at beholde trappen og give den en makeover. Men vi  måtte også bare erkende det aldrig ville blive  godt, så vi gik i gang med at undersøge marked for hvad og hvilken trappe vi ville have og hvad der ville passe ind hos os og ud fra vi har et meget smalt hul ned til underetagen.

Vi kontaktede Sindaltrappen efter flere anbefalinger fra både instagram og på mit vægttabshold i Hjørring. Vi fik Brian fra Sindaltrappen på besøg, der kiggede på den trappe vi havde og  fortalte om de forskellige muligheder der var. Vi blev  hurtig enige om herhjemme, at vi ville skifte trappen ud og at de drømme/tanker vi havde gjort os, kunne til vores overraskelse faktisk godt lade sig gøre, trods vores trappegang er så smal.

Jeg tog op til Sindaltrappen, fordi jeg ville gerne se på træet, for at være helt sikker på den træsort vi havde valgt var som jeg håbede på. Jeg kan sige jer, alt var så overvældene – det er jo trodsalt et ret stort møbel i huset, som man ikke bare lige skifter ud igen.

Der var så utrolig mange muligheder og vi valgte at vores trin blev i Ask og selve stolperne i knastfri Fyr der er hvidmalet. Vi drømte om at få, glasgelænder og det kunne vi få. Det har virkelig gjort trappen meget mere let og det virker meget større, trods det er meget smalt. Glasgelænderet blev lavet  af Glarmesteren Bent Ficks, i samarbejde med Sindaltrappen.

Det er nu engang det vildeste,  fra vi fik målt trappen, til vi havde valgt materialer, set trappen i en 3d tegning og til den faktisk står færdig hjemme i huset – det er så vildt og wauw et resultat. Det er blevet så meget bedre end vi havde turde håbe på.

Der kom 2 mand stærk og monteret trappen, et par timer og trappen var færdig monteret, det gik voldsomt stærkt.

Jeg må ærlig indrømme da trappen stod færdig herhjemme,  der trillede tårene ned af kinderne, det var som om vi virkelig fik sat vores helt eget præg på huset og nok også en kombi af vi var så glade for at vi endte med at få ny trappe i stedet for at beholde den gamle, det var aldrig blevet som vi havde drømt om.

Jeg må give en kæmpe anbefaling til Sindaltrappen, fordi de virkelig formåede at have os i hele processen og de fik virkelig indfriet alle vores ønsker og dybt professionelle hele vejen igennem.

Se lige engang resultatet 

Før: 

Før var det ikke særlig indbydelse at gå ned i underetagen, bag en lukket dør, som afskærmede halvdelen af huset faktisk,, fordi det var følelsen af at gå ned i en mørk skummel kælder, forklædt med en lyserød trappe. Dengang vi faldt for huset, kunne vi se mulighederne og det er jeg så taknemlig for vi kunne.

 

Efter:

   

Vi valgte at vi ville beholde en dør ned til underetagen, både for at kunne lukke hvis der er småbørn på besøg, men også når drengene bliver lidt ældre og der bliver fest og larm nedenunder, så er det rat at kunne lukke døren. Men vi valgte at døren skulle  være med glas, så det stadigvæk var åben, lyst og indbydende til at  gå nedenunder og vi kan se trappen hele tiden. Vi valgte også at åbne op for loftet, så der var mere luft over trappen og med spotten i loftet, synes jeg virkelig det er blevet så lyst, åben og lækkert og fremhæver virkelig trappen.
Derudover valgte vi at få lukket trin på trappen, da mit kontor er under trappen og for at undgå støv og skidt falde ned. Det er blevet fuldstændig som vi havde drømt om.

Anden del af gangarealet får i at se næste uge.

Hvad synes i?

De varmeste hilsner fra Byggemandbob Aka. Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk engang der er gået 2 år