Tænk engang der er gået 2 år – Camilla Framnes
Se forvandlingen af vores soveværelse

Tænk engang der er gået 2 år

Reklame  for min egen webshop Leiberg.dk

Hurra jeg har fødselsdag for 2 gang i år, men denne her gang er det min webshop Leiberg.dk

Min anden fødselsdag i år starter nu og wauw som tiden flyver og det går så stærkt lige i tiden.

Nu skriver vi snart maj måned og det betyder at vi kan fejre fødselsdag for min webshop, 2 års fødselsdag. Det er vildt som tiden flyver afsted, jeg blev medejer af leiberg.dk tilbage i februar 2019 og det har været en eventyrlig rejse lige siden.

Det har taget fart og Leiberg.dk vokser og vi udvikler os, tænker nye tanker  hele tiden og udgør et fantastisk team, som får alt til at gå op i en højere enhed, hvilket jeg er hammer stolt af.

De seneste måneder har virkelig taget fart for os, vi har kunne præsenterer 2 nye mærker på shoppen, som blandet andet One Two Luxzuz og Dansk Copenhagen, som er blevet taget rigtig godt i mod. Vi har simpelthen de bedste kunder, uden tvivl.


Se alt fra One two luxzuz her.

Se alt fra Dansk Copenhagen her.

Det er så spændende det her eventyr og jeg elsker jeg tog springet ud i det her ukendte univers dengang, for det giver mig virkelig et stort smil på læben når jeg går i seng hver aften.

Vi har brugt meget tid, den seneste tid, på at planlægge og klargøre vores 2 års fødselsdag, som for alvor starter idag med optil 80 % og minimum 25 % på hele shoppen (også nyheder), på mærker som Sofie Schnoor, Prepair, Neo Noir, Yas, Soft Rebels og mm.

Grundet situationen i Danmark pt. kan vi ikke afholde vores Fødselsdag som vi havde tænkt. Derfor foregår det hele ONLINE på Leiberg.dk

Vi har min. 25 % på hele shoppen og har en fødselsdag side fyldt med ekstra gode tilbud, hvor du kan spare op til 80%, kom direkte ind på fødselsdags- siden her.

Vi fejrer naturligvis også vores fødselsdag med 2 store konkurrencer, på både facebook hvor du kan vinde et lækre sæt, bestående af en lækker overgangsjakke fra Soft Rebels, sorte jeans fra Prepair og den fineste skjorte fra One two Luxzuz og et gavekort på 2000 kr til Leiberg.dk, til en samlet værdi af kr. 3797, deltag her.

Og på vores instagramprofil, hvor du kan vinde dette lækre sæt, bestående af denne fineste kjole og Jakke fra One two luxzuz, plus et gavekort på 2000kr til Leiberg.dk, til en samlet værdi af kr. 3248, deltag her.

Sidst men ikke mindst, en Give Away på min Instagram profil, hvor du har mulighed for at vinde det her lækre sæt fra One two luksus, med solbriller fra Dansk Copenhagen til en samlet værdi af kr.1099, deltag her.

Det bliver et brag af en fødselsdag og jeg glæder mig til inderligt til en weekend med fart over feltet og ikke mindst også at fejre min mands fødselsdag også på lørdag, – det bliver fest og farver. 

Jeg er så stolt over hvor langt vi er kommet og det har vi ikke kunne gøre uden den kæmpe opbakning og det kan vi kun sige  – TUSIND MANGE TAK FOR. Det betyder vi kan fortsætte med det, vi elsker.   

Hvis du vil være med til et brag af en fødselsdag hos os, så kan du følge med her fra i morgen hvor det hele går løs til og med søndag, med mulighed for at sparer optil 80%. 

Hav den allerbedste dag og pas på hinanden i denne tid.

Fødselsdagshilsener fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se forvandlingen af vores soveværelse