Det er da kun til at blive glad i låget af – Camilla Framnes
Mere energi

Det er da kun til at blive glad i låget af

Reklame for Dansk Outlet

Sol og fuglekvidder, jeg elsker det simpelthen.

Vi trænger simpelthen til godt vejr og de solrige dage der har været, fylder virkelig alle energidepoterne op, så fantastisk.

Jeg føler næsten vi har været isoleret i snart 1år inde i huset, fordi vi har haft vores store byggeprojekt, men nu varer det ikke længe, inden vi står med et færdigt hus indvendigt.

For et par dage siden lå jeg i sofaen og fik shoppe hos Dansk Outlet, som jeg har gjort optil flere gange nu.

Jeg er ret vild med deres store udvalg og at du kan shoppe til hele familien. Jeg fik shoppet til alle mændene her i huset, store som små.

Jeg endte faktisk med at fylde kurven ret meget, for jeg havde noget bestemte ting jeg søgte, men fandt flere ting jeg simpelthen var ”nød til” at købe, kender i ikke det?

Jeg er ret vild med, at jeg kan få fingrene i så mange lækre ting til gode priser også at jeg kan shoppe samme sted til alle børnene og faktisk fandt jeg virkelig lækkert fedt tøj til Kevin.

Det var lidt et sats, fordi han vidste ikke noget om det. Men heldigvis blev han vildt glad for alt jeg havde købt og bedst af alt han alt tøjet sad lige i skabet på ham.

Jeg shoppede som sagt på Dansk Outlet webshop, Dansk Outlet har også fysiske butikker rundt i landet, men uanset hvor, så har de virkelige gode udvalg til drengene/herren i huset. Jeg fandt de fedeste jeans til Kevin, det er virkelig ikke sidste gang jeg har købt jeans hos dem. Prøv lige at se dem, de sidder helt perfekt på ham.

Derudover skulle Kevin have fyldt op i skjorterne og de har de også et stort udvalg af til vildt gode priser og lækker kvalitet. Jeg endte med at købe 3 forskellige skjorter.

Ja og så kom en af mine sats, for jeg fandt denne Calvin Clean sweatshirt, som måske ikke lige ville være Kevins første valg (troede jeg). Men Kevin elskede den og den er så lækker til ham.

Shopper du egentlig også din mands tøj? Det er jo ikke fordi Kevin ikke kan finde på at købe tøj, men jeg tror oftest det er mig som tænker, nu er det vidst tid, hehe.

Jeg fik også shoppet en masse lækkert til Victor. Han er vokset ud af sine gamle gummistøvler og der skulle også nyt regntøj til i år, det varer jo ikke længe inden flyverdragten skal gemmes væk.

Jeg fandt dette regntøj fra Celavi i grå og med sorte gummistøvler til også fra Celavi. Derudover fik jeg købt en fleece trøje til ham, som er perfekt til at bruge under hans regntøj, de kolde dage. Det kan jeg virkelige anbefale jer lige at tjekke ud, hvis i også skal have fyldt børnehave/eller dagpleje garderoben op til snart varmere tider.Så fandt jeg de fedeste sneaks til ham fra adidas med velcro og et par tennissko også fra adidas som jeg havde tiltænkt han skal have på til Olivers konfirmation til maj. De er vildt fine og igen til en mega god pris. Jeg fik også købt ankelstrømper til ham og bokseshort. Det var lidt sjovt med de bokseshorts, dem var han så glad for (der var jo dødningehoved på), så han mente dem kunne han bestemt godt bruge som shorts, så han nægtede at tage bukser på, så her får i lige Victor i sit ´S´, hahahaha.

Victor er stort set vokset ud af alt hans nattøj og det er et must herhjemme, Victor har aldrig sin dyne på om natten. Jeg fandt flere sæt nattøj med alle yndlingsfigurerne på Gurli gris og Paw patrol.. Derudover fik jeg købt en trøje fra Paw Patrol og et par Paw Patrol bukser, ´spørg lige om jeg var årets mor´, det tror jeg nok lige jeg var.

Jeg tog chancen at købe en skjorte og et par bukser til Oliver, det skal lige siges at det er ikke nemt med en teenager at slippe afsted med. Men jeg kunne ikke stå for denne Demin skjorte og med et par sorte bukser til. Det er et vildt lækkert sæt og heldigvis synes Oliver det samme. Bukserne skal dog lige byttes til et nummer større, hvilket du nemt kan sende retur og få byttet. Dansk Outlet har altid 36 dages fortrydelsesret og 365 dages returret på alle varer fra modtagelsesdatoen, såfremt varen ikke har været brugt og leveret i samme tilstand som varen blev modtaget i. Derudover tilbyder de landsdækkende bytteservice og giver pengene retur, hvis det ønskes – uanset om du har købt online eller i en butik, det er altså god service.

 

Jeg fik også købt bukseshort til Oliver og en David Beckham deodorant spray.

Til Sebastian fandt jeg den perfekte overgangsjakke, som han stor elsker.

Så vil jeg lige slå et slag for disse jeans jeg fandt, de sidder helt perfekt på Sebastian. Jeg har faktisk lidt svært ved at finde gode jeans til ham, fordi Sebastian er så høj og spinkel. Men disse sidder helt perfekt og sammen med en t-shirt jeg fandt og en lækker skovmandsskjorte og selvfølgelig en kasket, som Sebastian aldrig kan få nok af.

Sidst men ikke mindst, manglede Kevin en ny sportstaske og det samme gjorde jeg.  Derudover fandt en rygsæk til Kevin, fordi hans simpelthen var blevet så grim, efter vores flytning.

Jeg fik styr på det hele og nok også lidt mere til, men tænk engang alt sammen inde på samme side, det bliver ikke meget bedre. Det er virkelig et kæmpe plus for mig, at jeg kan handle alt sammen det samme sted til børn og mand også ovenikøbet med så stort et udvalg, alt fra tøj, sko, tasker, accessoires.

 

Og prøv lige og se dem…………….

Nu vil jeg kaste mig over madpakkerne, kan i have en fantastisk aften.

De varmeste solrige hilsner

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere energi