Mere energi – Camilla Framnes
Så skriver vi 2020 - nytårsforsæt?

Mere energi

Reklame for Daydose.dk


Vi allerede godt i gang med 2020 og jeg elsker det faktisk.

Startede dog lige med at ligge mig med ondt i hals, øre og en god omgang feber – det var næsten også for godt til at være sandt at jeg skulle gå fri.

Men jeg er på dupperne igen og trods sygdom, blev jeg også lige bekræftet i, det er så vigtigt at jeg får mine vitaminer. Mit daglige potion vitamintilskud og fiskeolie, for netop at passe på mig selv og for at få alle depoterne dækket jeg ikke får igennem min kost.

En af mine nytårsforsæt var nemlig at sørge for at passe på mig selv og få taget mine vitaminer og kan sige den del kører fuldstændig på skinner. Jeg synes ganske rigtigt som tidligere da jeg tog DaydoseActive, at jeg kan mærke forskel på energifronten. Jeg valgte nemlig at gå tilbage på den variant som hedder Active DayDose, for simpelthen at få mere energi. I Active DayDose Vitaminer, er der fokus på at opretholde sunde led og muskler (Gurkemeje) og mindske træthed og udmattelse (B2, B3, B5, B6, B9, B12 og jern) og sidst men ikke mindst bidrager til kroppens vitalitet (Ginseng).

Jeg har taget dem før og er så vanvittige glade for dem. Jeg elsker mine morgenrutiner, sørger for at starte morgenen med en god motion morgenmad og dertil min kaffe, 1 glas vand og mine vitaminer, som består af 2 vitaminpiller og 1 højkoncentreret fiskeolie og i kun de 3 piller for jeg over 100% af det anbefalet dosis vitaminer og altså er langt mere end man kan få ved andre på markedet. Det i øvrigt et plus de kommer pakket, fordi du undgår at have flere forskellige vitaminglas til at stå med forskellige holdbarhedsodatoer på, det er win win.

Min morgenmad i øjeblikket består af omelet med lidt kylling i, grønt til og vupti så har jeg den lækreste mættende morgenmad til 298 kalorier.

Du burde prøve det, så i får lige en opskrift med.

Du skal bruge til  1 person:

3 æg

30 gram kyllingtern

lidt salt og peber

4 cherrytomater

6 skiver agurk

Sådan gør du:

Slå de 3 æg ud i en skål og pisk sammen til en ensartet masse. Kom kyllingtern i æggemassen og en ganske lidt salt og peber. Kom derefter æggemassen ud på en varm pande og rør lidt rundt i massen til det begynder at sætte sig, stop derefter og lad den blive stegt som en pandekage og til sidst vend den ene halvdel over den anden og derefter anret på en tallerken og velbekomme.

Det er en dejlig måde at starte dagen på sammen med min vitaminer. Der findes som sagt flere løsninger hos DayDose.dk i form af Immune, Essential Female, Essential Male, travel og min løsning Active selvfølgelig. Daydose kører en kampagne tilskud, så du får 2 måneders vitaminer for 1 måneds pris 149kr, 50 %, plus en gratis ekstra 7 dages pakke oveni, derudover er der ingen binding og 14 dages returret, plus fri fragt, – det er værd at tage med, du kan få vitamindepoterne fyldt op her.

Jeg ønsker jer den bedste dag, lad mig hører hvad i synes om morgenmaden, jer der prøver den af.

De bedste hilsner

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skriver vi 2020 - nytårsforsæt?