Skal jeg flytte? – Camilla Framnes
Nedtælling

Skal jeg flytte?

Reklame for EDC

Forleden dag var jeg på tur 14 minutter hjemme fra hvor jeg bor. Jeg var nemlig ude og se en helt nyt område der er blevet bygget, eller rettere sagt stadigvæk er i gang med at blive bygget, nemlig et område her i Aalborg, hvor der lige nu er ved at blive bygget 427 boliger, fuldstændig i pagt med naturen, uden at flytte væk fra byen. Det hedder Sofiendalen, er virkelig en perle her i Aalborg.

Det er et lækkert område og jeg fik set tegninger af alt det som bliver lavet i mellem husene derude, med fuldstændig fantastiske naturområder, søer, legepladser, bålpladser – parkeringspladser, med andre ord der mangler virkelig ikke noget, der er tænkt på det hele.

Jeg blev faktisk ret overrasket over man kan være så tæt på byen også komme ud i et område, fuldstændig fredeligt, natur rundt omkring sig også alligevel så tæt på alt.

Jeg var inde og se 3 lejligheder, som sagt er der jo utrolig mange lejligheder, men jeg var inde og se 2 rækkehus og 1 lejlighed.

Det første rækkehus jeg var inde og se, var et rækkehus i 3 plan, egen carport og skur og den vildeste tagterrasse. Hvis jeg stod og skulle flytte, må jeg ærligt indrømme det rækkehus var virkelig lækkert og det havde flere fordele. I stueplanen kom man ind i gang, med adgang til stort lækkert badeværelse (med vaskemaskine og tørretumbler), ind til køkken-alrum, 1 sal, fordelings gang med værelser, perfekt til børnene, ja faktisk kunne man have sine teenager til at bo på 1 salen, men forældrene fortsætter ovenpå, hvor der var stue med den vildeste udsigt, badeværelse og soveværelse og her direkte udgang til den vildeste tagterrasse, med en fuldstændig vanvittig udsigt. Jeg fik fortalt at de faktisk på rækkehusene, får de første 3 måneder gratis og nedsat husleje i hele 2020 og på lejlighederne får man nedsat husleje i hele 2020, ret lækkert, hvis man stod overfor flytning, eller er på udkig efter noget utrolig lækkert i Aalborg.

Jeg var også inde og se på et andet rækkehus i 2 plan, også med egen carport og skur. Der kom man ind til en lidt større entre, med adgang til toilet med vaskemaskine og tørretumbler, længere inde fortsatte man ind i et lækker køkken-alrum, virkelig hyggelig og fantastisk udsigt ud over søerne. Det var en af de ting jeg virkelig synes talte for denne type rækkehus, det var perfekt rum, hvor man virkelig har hyggen, med stue, køkken og spisestue i et. På 1 salen, gik man op til en rigtig fin mellemgang, med afgang til stort soveværelse og 2 børneværelser og stort badeværelse. Det var ret lækkert man havde valgt at ligge badeværelset oppe på første salen sammen med værelserne. Det er ret lækkert at man kan få sit eget lille hus,  i form af rækkehuset, med egen parkeringsplads og skuret, det er virkelig noget jeg ville foretrække, hvis det var mig som stod overfor en flytning.

Sidst men ikke mindst var jeg oppe og kigge på en lækker stor lejlighed på 1 sal, med elevator i opgangen og desuden stor tagterrasse til fælles brug, ud over den altan der også er i lejligheden, med udsigt ud over de kommende fællesarealer. Man gik ind i en gang, der var i stue, køkken alrum, formet som en trekant – ”tror jeg, jeg blev enige med mig selv om det var”. Det var virkelig fedt lavet og med gode indretnings muligheder og stort lækkert køkken med køkken ø. Der var fra stue, køkken alrum, adgang til stort badeværelse (igen med vaskemaskine og tørretumbler), 2 store værelser, det ene af dem var virkelig stort, alle sammen med opbevaringskabe. Derudover var der et mindre værelse, som var indrettet som kontor, men sagtens kunne indrettes til eventuelt børneværelse. Min børn har aldrig haft så store værelser, som der var der.

Det som ville betyde noget for mig hvis jeg stod overfor en flytning, er for det første, at det er noget jeg kan se mig selv i, er det et sted jeg kan føle mig hjemme og det må man sige det ville jeg virkelig kunne i Sofiendalen. Der er tænkt på detaljerne og det betyder også noget for mig i forhold til opbevaringsplads, der er skabe i stort set alle rum derude, gode store skabe. Derudover er der vaskemaskine og tørretumbler i lejemålene, hvilket også er en utrolig vigtig faktor for mig, i det at jeg har 4 børn og jo nærmest vasker i døgndrift og et vaskehus for mig ville være et No Go.

De omgivelser der er derude og som jeg fik vist på tegningerne, for de planer som bliver lavet når alle boligerne står færdige, var helt fantastiske. Det jeg også vægter højt, er at der bliver adgang til gode ude områder, som legepladser, bålpladser, stisystemer, gode ruter i naturen og ikke mindst kæmpe plus med søerne, perfekt ude område til unge som gamle og bestemt børnefamilier. For ikke at nævne parkerings mulighederne, DET BETYDER VIRKELIG NOGET. Der er ikke noget værre end at komme hjem med trætte børn, indkøbs poser og skal bruge evigheder på at finde en parkeringsplads, – så det betyder virkelig noget. Derudover synes jeg da også det er et kæmpe plus, man altså får en helt ny lejlighed, – alt er nyt og der er virkelig kælet for detaljerne i de valg af inventar der er i lejlighederne.

Der var rigtig mange af jer der spurgte mig, ”skal du flytte”. Vi skal ikke flytte og blev spurgt om jeg ville vise området og må sige hvis vi stod overfor at skulle finde ny lejebolig, så må jeg sige Sofiendalen er noget vi ville være gået efter og indeholder det som vi vægter højt i forhold til vores boligønsker som familie.

Det er i hvert fald et besøg værd, så hvis du er på udkig efter ny lejebolig og drømmer om at bo i pagt med naturen – uden at skal flytte væk fra byen, så er Sofiendalen med garanti et besøg hver, der er hver Onsdag og Søndag åbent hus, som man kan tilmelde sig her.

Derudover er der som sagt lige nu givet nedslag i huslejen i hele 2020 og på alle rækkehusene, får man desuden de første 3 måneders husleje gratis. Men I kan læse meget mere på www.sofiendalen.dk.

 

De varmeste hilsner fra

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling