Nedtælling – Camilla Framnes
Store fremskridt på værelserne og nu er der fundet plakater

Nedtælling

Reklame for Reality Award 2020

Billedresultat for camilla framnes vært

Jeg glæder mig simpelthen så vanvittig  meget til Januar.

Der skal mig og Jonas fra Love Island, nemlig være værter til årets Realityaward 2020, det bliver med garanti en kæmpe fest og stor oplevelse. Det er simpelthen den sjoveste aften og der er virkelig garanti for en på opleveren.

Jeg glæder mig og er så beæret over at jeg sammen med Jonas skal præsenterer, fejre og hylde de mange reality personligheder, som har og ruller over skærmen nu. Alle de mange nomineringer er allerede i fuld gang,

Realityaward er året fest og man må og skal opleve det, – det er garanti for fest og farver og der er allerede sat gang i billetsalget til Reality award 2020, som er den 10 januar 2020, så hvis du skal sikre dig din billet kan du gøre det her.

Vi hos Leiberg (det firma jeg ejer sammen med Anders), – er en af sponsorerne på Realityaward’en 2020. Det fejre vi på Instagram (@leiberg.dk) ligenu, hvor vi faktisk udlodder 2 billetter til Realityaward’en inkl. afterparty og naturligvis festtøjet, men se mere på Leiberg’s Instagram.

Før vi får set os om, så går alle de indledende øvelser/forberedelser i gang til året fest.

Jeg håber vi ses, jeg glæder mig helt vildt.

De varmeste hilsner fra

Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store fremskridt på værelserne og nu er der fundet plakater