Klar til vinteren – Camilla Framnes
Det sker bare ikk.

Klar til vinteren

Reklame for Dansk Outlet

Nu kan vinteren bare komme,vi er så klar.

Der er allerede hammer koldt udenfor og vi er nu blevet færdig med alt vintertøjet, skibukser, vanter, jakker osv. til hele familien.

Jeg synes ofte vintermånderne er vanvittig dyre, både fordi vi rammer december med alt hvad der hører dertil, men også fordi vi skal have styr på vinter garderoben.

Det er alt fra vinterjakkerne, flyverdragterne, skibukserne, huer, vanter, ja jeg kunne blive ved. Jeg har i den forbindelse været forbi Dansk Outlet og det har overrasket mig helt vildt på deres udvalg. Der er nogle ret gode fordele ved at shoppe outlet, så kan man få noget virkelig lækkert tøj/sko til nogle gode priser og for vores store familie, har det virkelig været et kæmpe plus.

Jeg var på deres webshop, som virkelig har alt og endte også med at få handlet ALT til hele familien til nogle vanvittige gode priser. Jeg synes det var dejlig nemt at finde rundt på hjemmesiden, fordi alt er delt i kategorier, så alt efter om det er børnetøj, dametøj, herretøj osv. så er der kategorier til det hele og derunder også undermappe, så du nemt kan finde det du søger efter.

Jeg var på udkig efter vintergarderoben til børnene til at starte med og specielt de to yngste, Sebastian og Victor.

Det var ikke alt vi skulle have nyt af, heldigvis var der noget af det fra sidste år der kunne genbruges, men der var alligevel ret meget vi manglede.

Jeg var inde på Dansk Outlets hjemmeside og blev mødt af et KÆMPE udvalg. Jeg blev ret overrasket over hvor meget forskellige de har og endda til hele familien også var priserne så gode, at jeg faktisk fik købt 2 ting af nogle ting, fordi det kunne jeg tillade mig fordi priserne var sådan.

Det kender i sikkert godt jer med små børn, jeg irriterer mig hvert år, fordi vi ikke kan følge med i vintertøjet herhjemme, fordi Victor kommer hjem fra børnehave med våde støvler, mm. så nu har jeg simpelthen sikret mig i år, at jeg kan følge med og har 2 sæt af hver, så jeg kan nå at tørre og vaske tøjet, og alligevel kan sende ham i børnehave med tørt sko og tøj.

Jeg har fået fat i de her Walkway Akako vinterstøvle til Victor, virkelig lækker støvle også synes jeg den er lækker og se på også. Det gode ved lige præcis denne støvle, er at der både er lynlås i og velcro remme og fås i 3 forskellige farver. Derudover forelsket jeig mig komplet i denne Walkway Kawa støvle i brun, de fås også i sort. Men de er så lækre og tænker de skal bruges til lidt mere pænt brug, end i børnehaven. De er så vanvittig bløde også er de også nemme for Victor at komme i med velcro remme.


Jeg endte med at købe vanter til alle børn fra Steenholt, de kostede seriøst kun 80 kr. pr. par (normal pris 129,95 kr.). Det er de gode vanter, med fingre i (til Amalie og Sebastian) og dem der kan spændes ved håndledet, det har jeg erfaret er de bedste og gode til snebold kampe og ja bare til at bruge når de cykler i skole. Victor har fået luffer, men i det samme, mest til at holde varmen. Oliver valgte et par andre sorte fleece hansker med vind blok, som han kan bedre bruge når han er ude med aviser, så han stadigvæk kan bruge sine hænder lidt mere, når han nu arbejder.

Jeg snuppede også 2 af de her Steenholt elefanthuer med, i blå og mørk blå, det er og bliver de bedste også varme de godt på hele hovedet og ned rundt om hals og nakke. De er perfekt til børnehave brug, også kostede de seriøst kun 75 kr normalpris 150 kr.

Jeg fandt denne flyverdragt til Victor fra Steenholt , vandtæt flyverdragt i sort,- den findes i 3 forskellige farver til piger og drenge. Den er helt perfekt til masse leg. De kostede kun 350 kr, sat ned fra 700kr. Jeg kender den flyverdragt fra tidligere og den er virkelig god og holder vandet ude, også er der ikke alt muligt på, tværtimod så er der 2 lommer med lynlås, hvilket er rigtig godt, til lige at komme en lommelet, eller hvad nu de små finder på deres vej, hehe.

Der er faktisk nærmest alt hos Dansk Outlet, faktisk fandt jeg tøj, sko, mm. til hele vores familie og det er ret vildt, taget i betragtningen af vi spænder fra 4 år, 10, 14 og voksne, drenge og piger.

Vi har talt om mange gange herhjemme, vi ikke ejer skitøj og det sætter altid lidt en begrænsning for at komme ud og kælke, lege i sneen med børnene. Så i mens jeg var ved at handle til børnene, ville jeg lige se hvad de egentlig havde til voksne af skitøj. Det endte med at jeg fik bestilt skitøj til både Kevin og jeg, og seriøst jeg kan næsten ikke vente til sneen falder og vi skal ud og lege, for er der noget vi voksne herhjemme er, så er det legebørn.

Jeg fandt den her fede Husky Herre skijakke til Kevin og dertil fandt jeg disse Husky Herre ski bukser, vildt fedt sæt. Jeg fandt disse Husky dame skibuker med en rød Husky dame skijakke. Det e vildt lækker kvalitet og det sidder helt vildt godt på os begge. Jeg valgte min skibukser i et nummer større end jeg plejer, det var min indre stemme der sagde jeg skulle og det var godt jeg gjorde, de sidder perfekt. Kevins bestilte jeg i hans normale størrelse og sidder helt perfekt. Så hvis I skal finde skitøjet, eller måske sidder og skal på skiferie, så bør i se enten online eller i en af Dansk Outlets 24 fysiske butikker.

Derudover fik jeg købt Steeholt vind og vandtætte børne skibukser til Sebastian. Han har stadigvæk den alder, hvor der skal slåses i sne og ikke tænker helt så meget over hvordan man ser ud, hehe – det er nok på lånt tid.


Jeg fik også købt ski undertøj, som Oliver skal bruge når han skal ud med aviser er over vinteren, til kun 65 kr (normal pris 130 kr).

Jeg kom faktisk til at tage denne jakke med til mig selv, jeg mangler en lidt mere praktisk men varm jakke og denne Kopenhaken Bente vind- og vandtæt dame jakke var så fint. Dejlig varm også end over numsen, så tænkte den også vil blive brugt sammen med skibukserne, der er snore i siderne indvendig, så man kan give jakken lidt talje også, den stod på 1500kr før, jeg fik den til 750kr, ´ja tak´.

De har et stort udvalg af jakker, tøj, sko, til mænd, børn, tenager, baby, kvinder, så nu er i advaret kan hurtig blive fristet.

Det behøver ikke nødvendigvis at være mega dyrt at shoppe vintertøjet, jeg er så positiv overrasket over store udvalg de har hos Dansk Outlet og som sagt om det er online man shopper, eller besøger en af deres mange butikker rundet i landet. Du kan se her, om der ligger en Dansk Outlet nær dig.

Vi er så snart til vinteren og med en anbefaling herfra til at shoppe billigt til hele familien.

 

Stort KRAM fra

Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker bare ikk.