Design by Framnes – Camilla Framnes
Det må altid være i tasken ik?

Design by Framnes

Reklame for Design by Framnes


Lad mig præsenterer Design by Framnes

ENDELIG kan jeg løfte sløret for noget at det jeg har gået og arbejdet på de sidste måneder. Med alt det jeg render og laver er det kun en procent del, jeg har kunne fortælle jer om. Der er sket så utrolig meget og sideløbende med vores husprojekt herhjemme, og nu har jeg kastet mig ud i et stort projekt, sammen med et firma der hedder Stepta, hvor vi nu kan præsenterer Design by Framnes Kollektionen. Det er en kollektion med et minimalistisk & nordisk præg, og er en sammensætning af mine kreative ideer og Stepta unikke håndværk, har vi sammen udarbejdet en moderne designserie til dit hjem.

Hvem er Stepta?

Stepta er et dansk interiør brand, der laver produkter som er 100 % danskproduceret, og designet i jern og metal. De står nemlig selv for alt, fra idé, første steg på tegnebrættet, design, udformning, og slut-lakering. De bruger pulver lakering, som er et af de meste slidstærke måder at lakere på, og derved også kan tåle høj varme. Kvaliteten og lækkert design, er vores passion, og har stor fokus på innovation og bevidsthed i alle aspekter af produktionen.

Stepta kombinerer skandinavisk minimalisme med høj funktionalitet også er en lille virksomhed som blev grundlagt i Viborg, og med en `jysk` iværksætter ånd og tilgang.

Stepta ApS, som blev grundlagt i 2018 er et datterselskab af firmaet Leth Steel A/S, som har 10 år på bagen. De arbejder med alt indenfor laserskæring, kant bukning og svejsning i stål og metal. Leth Steel producere alt til Stepta‘s eget sortiment, som primært består af: Home decor, møbler & blomsterkasser, og har derfor indtil nu været selvforsynende, men de bygger på en masse spændende nyheder.

Det hele startede i mit køkken

Vi har fået nyt dejligt køkken og i mens vi skulle vælge vores nye køkken, var der et ønske, en drøm til mit køkken, som skulle indfries. Jeg drømte om et arbejdsbord, et bord som kunne have flere funktioner, både til at arbejde på, serverer på, lave mad på, sætte ting fra på og samtidig være et pænt møbel til indretningen af hjemmet.

I min søgen efter det helt perfekte bord, fandt jeg bare aldrig helt det jeg søgte. Jeg kom i kontakt med et firma som hedder Stepta, hvor jeg forklarede og tegnede mine ideer. Det førte til et møde hvor jeg tog til Viborg, hvor Stepta hører til, og snakken kunne fortsætte.

Sammen fik vi tegnet og designet det helt perfekte rullebord, som opfyldte alle mine drømme. Der gik ikke mange dage før den første prøve stod klar og jeg kunne se resultatet af det produkt der gemte sig inde i mit hoved. Tårerne trillede ned af mine kinder, jeg kunne næsten ikke tro det, for her stod jeg med min drøm, mit bord med logo hen over siden, med ´Design by Framnes´- den vildeste følelse og det er ovenud smukt.

Det her rullebord, havde alle de funktioner jeg havde drømt om, det fungere perfekt som mit “arbejdsbord” i køkkenet, for at have endnu mere plads til alt det jeg render og laver i køkkenet. Jeg tænkte det bord er der så mange andre der også ville kunne få glæde os, hvad enten det er til køkkenet, stuen eller noget helt andet. Men bordet er langt mere end bare et køkken bord, bordet er designet i et minimalisktisk udtryk og med et nordisk præg, som fungerer perfekt som et dekorations bord til enten stue eller entre, ja sågar som skrivebord til ungdoms værelset eller hjemmekontoret. Jeg har brugt bordet til at serverer fra, hjemmebar, funktionerne er mange, fordi bordet har monteret 4 hjul og bordet nemt kan komme rundt. Derudover er rullebordet også lavet til at man kan vælge at få et hylde under bordet, der skaber endnu mere plads på bordet.

Bordet er lavet i metal, farvet sort og giver rullebordet det helt perfekt look. Bordet kan vendes til begge sider, hvor den ene side har logo Design by Framnes og den anden side uden logo. Det er et robust bord, så det er ikke sådan et bord du lige tager på nakken, det er tungt og hvis man mærker bordet, vil man tydelig kunne se og mærke det er en god kvalitet, men bordet er monteret med 4 hjul, som gør bordet nemt kan flyttes rundt. Ligeså kan du selv vælge om det skal være med eller uden lOGO, jeg synes dog med LOGO er flottest, hehe. Find rullebordet her, og rullebordet med hylde her.


Det her rullebord, blev starten på et meget stort eventyr, for der er kommet flere møbler til Design by Framnes serien.

Se det engang, jeg STORELSKER det.

Sidenhen har vi arbejdet tæt sammen for at tegne og designe flere møbler, som jeg er så stolt og beæret over, det er simpelthen så stort.

Se engang det her smukke konsolbord med og uden sider.

Ideen til det her bord kom af sig af, jeg var i gang med at indrette vores entre her i vores nye hus. Ideen om at finde en smukt møbel som kan pynte i entreen men for den sags skyld alle steder i hjemmet, uden at tage for meget plads. En af de udfordringer som vi stod overfor, er vores entre er meget small og vi har fodlister alle steder, hvilket vi jo nok alle har. Men møblet kommer ofte til at stå lidt udenfor væggen, fordi der er den fodliste. Så tanken bag konsolbordet var, at det ikke blot skulle være en form for en hylde der hænger på væggen, men faktisk et bord med ben, for at give hele det look, men et der stadigvæk kunne stå helt tæt ind mod væggen.

Det blev til det her bord, hvor benene forrest er der for at give et looket af et møbel og ikke bare en hylde, men møblet bliver fastmonteret på væggen, så det kommer helt tæt på væggen. Bordet er lavet sådan at det giver et perfekt mulighed for at dekorerer hjemmet og skabe en hjemlig og hyggelig stemning, samtidig med god plads, til også at kunne ligge nøgler mm. Konsolbordet er lavet i 2 forskellige, hvor denne ene er med lukket sider og den anden med siderne åbnet, alt efter hvad man er til. Find konsolbordet med sider her og konsolbordet uden sider her. Konsolbordet er også lavet som en hylde med sider, men uden ben, som kan findes her. 

Jeg er så PAVE stolt af de fantastiske design Stepta og jeg har skabt sammen, jeg er så spændt på at hører hvad i synes?

Det har været så givende at arbejde sammen med menneskerne bag Stepta, de er nogle mennesker, som virkelig brænder for hvad de laver og der er næsten ingen grænser for hvad de kan skabe.

Åbning af Stepta Butik

Design by Framnes forhandles hos Stepta.dk. Stepta har hidtil haft show-room, men nu åbner de deres helt nye butik i Viborg her på fredag d. 1 november, hvor du er velkommen til at komme ned og se Design by Framnes kollektionen og mange af de andre produkter, som Stepta laver til hjemmet. Jeg vil glæde mig til at hilse fra på jer i butikken, Gravene 7a, Viborg –  jeg vil være der i tidsrummet kl.14 til 17.00.

Jeg håber i vil tage godt i mod det nye projekt og i se mange flere produkter inde på Stepta.dk.

Vi er slet ikke færdige med alle vores ideer og allerede nu er der flere produkter på vej fra Design by Framnes kollektionen.

De bedste hilsner fra

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det må altid være i tasken ik?