Det må altid være i tasken ik? – Camilla Framnes
Sikke en forvandling

Det må altid være i tasken ik?

Reklame for Matas


Jeg ved ikke helt hvad der er i jeres tasker og for mange er det nok nogen af de samme ting. Men jeg synes virkelig efter jeg blev forældre, mor første gang, er der nogen ting som forbliver i tasken.

Det er lidt sjovt og totalt “moragtigt”, for det der at have vådservietter i tasken ALTID, ja de er der stadigvæk sammen med mit lille kit af make up. Derudover har jeg altid sprit i min taske, man ved aldrig hvor og hvornår man står med børn at få brug for det.

Ja vi kender vel alle sammen de situationer, hvor vi kører på motorvejen og en af børnene altid skal tisse, eller lign. (ja okay, jeg er nok egentlig ikke en dyt bedre end børnene når det kommer til det punkt), haha. Men så er det altså altid godt lige at kan sprit hænderne af, uanset hvor situationen opstår.

Jeg er ikke kendt for at have den mindste taske, men der er virkelig også mange ting som der skal gemmes i den taske.

Jeg har tidligere fortalt jer om serien, men Matas Medicare specielserie er jeg ret vild med, som er produkter til almenproblomer/- lidelse inderfor sygeplejeområdet – fx. sårpleje, insektbid, førstehjælp, ekstra sensitiv hud mm. men at de produkter har Svanemærket og Astma-Allergi  mærket og til en fornuftig pris. Jeg synes hurtig man kan købe sig fattig i alle mulige produkter og ligeså det med at finde profukter som faktisk er så gode at både de mindste i familien og jeg selv kan bruge dem, fordi de er af god kvalitet. Det synes jeg faktisk at Matas Medicare serien er.

Nå tilbage til denne desinfektions gel 85% som er fra matas medicare serien, er en af de faste ting i tasken, når man ikke har mulighed for at vaske fingrene også kræver det altså noget bakteriedræbende håndgel og denne desinfaktions gel 85% fra Matas Medicare serien er et godt valg også er den hudvenlig. Derudover går vi den kolde influenza tid i møde og der er det ekstra vigtigt at få alle baktusserne af fingerne.

Derudover med den kolde tid vi har ligenu, er denne barrierecreme helt fantastisk til flere ting og et must i tasken. Jeg har 2 styk, en hjemme og en i tasken, hvor den jeg har med mig, bruger jeg bag ørene. Jeg har nemlig en voldsom tendens til at blive irriteret bag ørene pga. af fugt og ender til sidst med at revne bag ørene, men det af hjælper cremen, fordi Matas Medicare Barrierercreme er en væskeafvisende creme, som nemlig beskytter sart hud mod fugt. Derudover er den virkelig god til Victor i de kolde måneder som vi går i møde nu, fordi han altså stadigvæk har tendens til at blive irreteteret og rød pga. af savl, dog skal det siges det var værre dengang han brugte sut, men den forhindrer irritation. Barrierercremen indeholde 20 %fedt, men er ikke fedtet som sådan en fedtcreme vi kender også indeholder den olier som virker blødgørende på huden, med økologisk aloe vera som giver fugt og forhindrer irritation, også hjælper fedtstoffet på huden, ved at nedsætte fordampningen og fungerer som en barriere. Ellers er cremen rigtig god ved intim områder, ved bleen, trussekanten, fordi den beskytter sart hud og mod fugt og forebygger  mod rødmen. Den er ikke sådan tyk i det, så den er nem at smøre ud også fedter den kun ganske kort, hvilket betyder noget for mig og at jeg også gider at bruge den på mig selv og selvfølgelig også på børnene. Jeg synes det er nogle gode priser produkterne har i forvejen, men Matas kører faktisk netop nu 25 % på deres cremer og salver fra Matas Medicare Serien til og med den 23 november, så det er da også vær at tage med.

Jeg synes dog også lige jeg må slå et slag for deres Termometer til øre, pande, overflader og væsker fra serien, ikke at jeg har det i tasken, men det er virkelig et must have. Der fandtes altså ikke ligeså smarte termometre da jeg blev mor første gang for snart 14 år siden, men det her termometer kan så meget og rigtig god termometer, også til os med større børn. Det kan både måle temperatuen på babymad, JEP det kan faktisk måle temperaturen på sutteflasken, babymad osv, det skisme smart, men derudover så termometret både kan måle øre og pande. Det er smart, specielt fordi at jo mindre de kære børn er, jo svære kan det også være at måle i de små øregange, eller hvis man har lidt krogede øregange og til de store børn som du altså ikke lige bruger numse termometer på mere, så vi kan alle bruge termometret herhjemme.

Er det bare mig, eller kender du godt til de lidt anderledes ting i tasken? Er det mon en “morting”?

Rigtig god aften alle sammen,

De bedste hilsner

Camilla

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en forvandling