Sikke en forvandling – Camilla Framnes
Det begynder at ligne mere og mere et slot

Sikke en forvandling

Indeholder reklamelink


Det her køkken-alrum er nok det største projekt vi har kastet os ud i, det har virkelig krævet en masse, i form af at vælte vægge og lukke en dør ud til gangen og alt det andet.

Da vi forelskede os i huset, var det virkelig de mange muligheder der var og at vi kunne se forvandlingen i huset med det store køkken al-rum som vi virkelig har drømt om.
Derudover er huset bare meget anderledes, fordi det står på en skråning, så vi går ind i øverste etage og det betyder også udsigten vi har fra vores stue og køkken er fuldstændig fantastisk – og når pengene engang tillader det, så får vi åbnet endnu mere op ud til haven, med de store vindues partier.

Køkkendrømmen

Det største er nu engang at skulle vælge nyt køkken og Kevin og jeg havde gjort os mange tanker om vores køkken, som farve og stil. Vi var helt sikre på at det køkken vi skulle have, skulle være et stort hvidt køkken, hvidt i hvidt faktisk. Vi vidste inden vi fik huset, hvor køkkenet skulle være fra, en stor drøm som vi endelig får indfriet. Jeg fik taget mine billeder til min bog FramnesGaleKøkken hos Rotpunkt køkkener i Aalborg og blev så forelsket i deres køkkener.

Det var et meget lille køkken der var der i forvejen og egentlig nærmest samme størrelse som det køkken vi kom fra, så der var ingen tvivl om der skulle ske noget stort.

Jeg bruger rigtig mange timer i køkkenet og drømmen om stadigvæk være sammen med resten af familien imens jeg kokkerer ville være det mest fantastiske.

Drømmene var mange, men vi var nødtil at starte med at få rykket alt ned.

Det var med sommerfugle i maven da vi skulle vælge køkken, jeg har hørt mange sige “så må vi da håbe at i er enige” og jeg havde tænkt det samme. Vi kom ind til Rotpunkt, og havde vi i forvejen set mange køkkener via. kataloger og hjemmesider. men det køkken vi blev forelsket i stod i deres udstillingen.

Et køkken der var alt andet end det vi havde talt om, et helt mørkt køkken, men vi var sikre, det var vores køkken der stod der.

Der er flere grunde til vi valgte Rotpunkt køkkener, men en af tingene som vi var ret vilde med er, at alle deres farver i køkkenerne er gennemfarvet, altså samme farve udvendig som indvendig. Derudover kan de leverer 26 forskellige korpus farver uden merpris og man kan vælge 7 forskellige dybder i underskabene og 9 højder i overskabe højskabe. Det var vi ret glade for, fordi vores store højskabe går helt til loft og giver den perfekte afslutning til loftet. Vi var helt sikre på vi skulle have en grebsløs løsning og det var der kæmpe udvalg af.

Vi fik tegnet vores køkken, næsten som udstillingen, men med få ændringer så det passede til vores hjem. Vi ønskede at vores køkken for det meste skulle bestå af skuffer, og at alt fra kølefrys og opvaskemaskine skulle være gemt væk i køkkenet. Det har vi ikke haft før og vi ønskede ingen overskabe for, at give mere luft i rummet.

Så vi valgte at alle vores underskabe blev i Zerox VER SY, Sherwood Park, skuffetype Zircon, Metal, Antracit 8mm sikkerhedsglas på siderne i sort røgfarvet glas med skjulte skuffeskinner.
 

Vores højskabe valgt vi i Zerox KQ, brown lether, noget vi aldrig har set før – men det er vist også blevet signaturen i vores køkken, det er så anderledes og mega fedt. Derudover er det standart hos Rotpunkt at der er integreret ventilation for køl/frys i deres højskabe, hvilket er et stort plus.

Vi valgte at bordpladen skulle være hvid, men en lidt mere kraftig plade og som også skulle gå ud til vinduet uden nogen overgang.

Der har vi valgt en GetaCore 40 mm, med underlimet stålvask – Lavabo Kubus 500S og Køkkenhanen er en Vola KV1 design Arne Jacobsen. Det smarte ved denne bordplade er, at man ikke kan se samlingerne i bordpladen, de er på en eller anden smart både “svejst” sammen. Det betyder også at det er en bordplade man kan få slibe op igen, hvis der med tiden kommer skader, ridser mm. Det er virkelig smart.

Vi er jo som sagt en stor familie på 6 mennesker når vi er flest og derfor også altid udfordret på køleskabsplads og fryseplads. Så vi valgte faktisk at få 2 kølefrysskab WITT, KF259, Energiklasse A+, ind. Det er den bedste beslutning vi har taget, det er så befriende med alt den plads og behøver ikke handle nærmest hver eneste dag, vi har virkelig plads. Lige nu bliver en af køleskabene mest brugt til forsyninger af sodavand og øl til de hårdt arbejdene folk.

Noget af  det bedste ved det nye køkken er vores ovn som er kommet op i højde, nøj det er fedt. Vi valgt at få en De Dietrich, DOP 7350 A, med teleskopudtræk, Touch knapper og en stor drejeknap, soft close og med 11 forskellige funktioner som jeg slet ikke har lært endnu, hehe. Vi synes bare ovnen var flot i sort og gjorde sig rigtig godt til køkkenet og med den kobberfarve ved drejeknappen, som lige satte prikken over iét.

Der er så mange valg når man skal købe nyt køkken og valg af kogeplade var en af de mere simple for os, den skulle bare være stor og med Touch. Så vi valgte en fra WITT, en WIP80-5, i sort glas, full induction, lige glaskanter, med 4 induktions zoner og med elektronisk display integreret i pladen.

Det sværeste valg for os, var emhætten. Vi købte faktisk ikke emhætten på samme tid som køkkenet, fordi vi simpelthen ikke var sikre på hvad vi ville have. Når vi havde valgt at få køkken al-rum og vores kogeplade er hvor den er, så var det virkelig vigtigt for at emhætten var let og samtidig gerne have lidt look af en lampe.

Efter at have set flere og af flere omgange, blev vi kontaktet af Rotpunkt, der sagde vi måtte se denne emhætte de havde fundet og måske godt kunne være noget af det vi ledte efter. Ganske rigtigt, vi faldt pladask. Denne her emhætte havde det præcis alt det vi søgte, et lampe look, speciel og vanvittig smuk. Vi valgt en Gerson Twister Frihængt, i titaniumfarvet. Den er 45 cm i omkreds og hænger i wirer, den er så fed. Det er en emhætte rustfrit stål, touch med bladsencor, 4 hastighedstrin og eftersug på ca. 10 minutter, plus 4 ledlys.  Emhætten har et regenerer-bart kulfilter, som er et E.ion System fra Falmec, som er et system som renser luften og reproducerer et afbalanceret luftforhold, som er renset for virus, bakterrier, sporer og lugtgener. Kulfilteret skal “vasket” renses i ovnen et til to gange om året, det er vanvittig smart. Det grønne blad i emhætten er en sensor, som konstant analyserer luftkvaliteten, og viser bladet grønt, så er luftkvaliteten god og hvis bladet bliver gult eller gradvist gult, betyder det at der er en forringelse af luften i de hjemlige omgivelser, også selv om der ikke bliver lavet mad, så aktiverer systemet den automatiske funktion, der selv tænder systemet indtil luften er renset og bladet igen er grønt, det er virkelig smart.

Det var det vildeste at modtage køkkenet, vi havde Rotpunkt til at monterer det.

Vi er ovenud lykkelige for resultatet og synes virkelig vores køkken er blevet meget bedre end vi turde håbe på. Vores fornemmelse var, at uanset hvad vi drømte om, så var de klar med en løsning. Vi har købt og betalt for vores køkken, dog var vi så heldige at få lidt rabat og derfor skal jeg også skrive reklame fordi jeg nævner dem.

Jeg må dog bare sige, vi er så glade for den løsning vi har valgt og vi hele vejen igennem har været holdt i hånden og oplevet den bedste kundeservice og specielt da de også hjalp os med at finde emhætten, uden egentlig at have sagt noget, men ud fra de havde hørt vores ønsker, fandt de den til os alligevel.

Før:


Under: 

Efter:

Så vores drømme køkken blev alt andet end hvidt i hvidt, men derimod det drømme køkken vi ikke vidste vi faktisk gik og drømte om, vi er lykkelige.

Jeg er så spændt på at hører hvad i synes 🙂

De varmeste hilsner fra FramnesGaleKøkken

Camilla

 

 

 

16 kommentarer

 • Mathilde

  Shit! Det ser flot og lækkert ud! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Fedt fedt køkken. Hvor er det lækkert at I har to køleskabe – lækkert med mere køleskabsplads!
  Jeg er fuldstændig vild med emhætten der faktisk bare ligner en lampe. Alt i alt en helt fantastisk løsning (hele køkkenet)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Kastbjerg

  Det er blevet super flot 👍👍 det er arbejdet vær når man kan se et flot resultat 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det ser så flot ud. Modigt og godt valg, at det hele ikke bare er hvidt. Hænger køkkenet sammen med stuen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Ja meget modigt, men vi var så sikre da vi så det og heldigvis var vi ligeså vilde med det da det kom op 😊 ja stue og køkken hænger sammen i et😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeres nye køkken er blevet SÅ flot! 👌 Har fulgt dig siden din spæde start i “de unge mødre” og må give dig en stort 👍 for din udvikling. Elsker at følge dig på Instagram, og læse dine blogindlæg – Du er virkelig en inspiration, for at man kan hvad man vil 😍 Ønsker dig/jer al godt fremover 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Tusind tak for de varme ord, glæder mig du vil fælge med og endnu bedre jeg kan inspirerer dig, det glæder mig tak❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Woow vilket snyggt kök. Ni är super duktiga båda 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Camilla
  Hold nu op et fedt køkken. 👍🏻👍🏻😊😊 står overfor at selv skal til at ha lavet nyt køkken og bad, og ja også baggang. Så fedt at få lidt inspiration.
  Syntes virkelig det er flot det i har fået lavet. Er virkelig også vild med den emhætte. 😊 håber du viser billeder af jeres badeværelse når den er færdig. 😊
  Følger dig også på Instagram og elsker det.
  Hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Hej Tina Tusind tak for de søde ord. Vi er næsten færdig med vores badeværelse, der mangler lidt små detaljer også viser jeg det frem snart. Der er virkelig også sket noget. Tak endnu engang fordi du følger med.
   Dejlig aften til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det ser godt ud og smart med at lade bordpladen gå ind i vinduet👍😊 Hvad er det for nogle gulve I har valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hold nu kæft hvor er det et lækkert køkken, kan virkelig godt forstå i er vilde med det 😁😜 syntes i det hele taget i har fået lavet en lækker stil i alt det vi har set, i må gerne indrette mit hjem 🙈🤣 glæder mig til engang at se når badeværelse er færdigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Tusind tak for de søde ord, vi er så vilde med det færdige resultatet. Badeværelset er meget snart færdig, vi mangler lidt detaljer også viser jeg det frem 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det begynder at ligne mere og mere et slot