Når minderne vælter frem, MUST HAVE til “nybagt mor-kittet” – Camilla Framnes
”Nu kan det *biiip* være nok!”

Når minderne vælter frem, MUST HAVE til “nybagt mor-kittet”

Reklame for Matas

Nøj hvor går tiden bare frygtelig stærkt, tænk engang mor til 3 og min første fødte fylder 14 år til december og vi er allerede i gang med konfirmationsplanlægningen til maj næste år, Sebastian på 10 år, som er startet i 4 klasse – SERIØST. Min lille Victor som overhovedet ikke er så lille mere, er fyldt 4 år. Jeg sad forleden dag og kiggede billeder på computeren, faktisk fordi jeg lige blev mindet om et minde på facebook, hvor jeg står højgravid med Victor i maven og netop det billede gav mig nogle minder.

Ej se nu lige hvor søde de er<3

Det var nemlig lige præcis det tidspunkt, faktisk nogle timer inden jeg tog billedet, hvor jeg havde stået og lagt nyvasket babytøj sammen, og var ved at pakke pusletasken.

Der er så utrolig mange ting man skal have styr på og nogle ting ændre sig aldrig og sjovt nogle ting forsvinder heller ikke helt igen – f.eks. det der med at have desinfektions gel i tasken og vådservietter, haha – måske nogle andre med snart store børn kan nikke genkendende til det, det er sku lidt sjovt.

Men det fik sat tankerne i gang og synes lige jeg vil dele nogle af mine ”must have” til mor-kittet.

Det var slet ikke meningen at mit blogindlæg skulle tage den retning, men minderne og de mange tanker tilbage fik mig alligevel til tasterne og med mine ”mor-råd” fra mor til en anden nybagt mor, tænkte jeg alligevel lige jeg ville dele nogle af mine must-have og som mange af dem stadigvæk er en del af mit storbørns-kit, hehe. Der er mange ting jeg havde styr på, men også mange ting jeg ikke havde indkøbt før, blandet andet nogle af disse jeg kommer ind på her.

Der er utrolig mange ting, men termometer er et MUST-HAVE. Jeg har for nyligt anskaffet mig et nyt, fordi det gamle ikke ville mere, men det havde også 10 år på bagen, så det var vist helt okay. Men jeg har fået nyt som er fra matas medicare serien, som jeg i øvrigt er vanvittig fan af. Matas medicare serien er deres egen specialserie, som er alt til ”almene problemer” lidelser eller hvad skal vi kalde det, alt indenfor sårpleje, intimpleje, insektbid, førstehjælp, ekstra sensitiv hud mm. Men alt fra matas medicare serien er svanemærket og har astma-allergi mærket, hvilket er noget jeg ligger meget vægt på i forhold til det jeg bruger/brugte til børnene da de var små. Derudover er det bare til en fornuftig pris som, som virkelig er godt, men samtidig en fantastisk kvalitet. Så er der også lige bonus info, for faktisk kører matas kampagne ligenu, hvor man kan spare 20 % på hele matas madicare serien fra i dag og frem til d. 9 oktober 2019.

Nå men det er dette Termometer til øre, pande, overflader og væsker fra serien – ja den er sku god nok. Det skal jeg lige komme i tanke om mit gamle termometer ikke kunne, det er virkelig godt. Nu er det jo ikke fordi jeg måler babymad mere, men det kan faktisk måle temperaturen på sutteflasken, babymad osv. Men derudover så synes jeg det er vanvittig smart at termometret både kan måle øre og pande, specielt fordi at jo mindre de køre børn er, jo svære kan det også være at måle i de små øregange, eller hvis man har lidt krogede øregange. Det er vi virkelig glad for herhjemme og det er et must have til mor-kittet.

Derudover så er et must-have til mor-kittet også noget desinfektions gel 85% og den kan man faktisk også få fra matas medicare serien. Man ved aldrig hvornår man skal skifte ble eller skal pusle med de små, lave mad eller lign. Når man er på tur og der ikke altid mulighed for at vaske fingrene også kræver det altså noget bakteriedræbende håndgel og denne desinfaktions gel 85% fra Matas Medicare serien er et godt valg også er den hudvenlig.

Derudover er cremer til den røde numse, sart hud også et must til mor-kittet. Der har matas medicare også en rigtig god en af slagsen barrierecremen, faktisk har jeg 2 stk. en jeg har brugt og bruger omkring intimområder (f.eks. ved bleen) og en jeg bruger alle andre steder. Den beskytter sart hud og mod frugt og forebygger også mod rødme, den er virkelig god f.eks. hvis man har fået rød numse og eller hvis man har tendens til at blive rød nede omkring trussekanten. Det var ikke den creme jeg brugte da Victor var helt lille, men vi har afprøvet den nu her og med stor succes, den er ikke sådan tyk i det, som de ellers godt kan være disse cremer og derfor er den meget nemmere at smøre ud også fedter den kun ganske kort, hvilet gør det meget mere behageligt for de små og for dig som skal smøre det på.

I Matas Medicare serien, er der mange flere produkter som alle sammen har svanemærket og astma-allergi mærket og som sagt har de 20% på hele serien lige nu og frem til den 9 oktober 2019.

Udover de ting jeg har nævnt, så husker jeg stofbleer var det man aldrig kunne gå ned på, dem har jeg dog ikke med mig mere, men vådservietter hænger ved endnu sammen med min desinfektions gel, haha.

Det kunne være jeg skulle lave en – ”se med i min taske” engang, for så er der jo de ekstra par trusser, man ved jo aldrig om man har et uheld i løbet af dagen, man kunne jo få et grineflip eller en tur på trampolinen så er der gevinst hver gang, haha. Ej, men Så der fik i lige et råd mere med, der er noget om de knibeøvelser efter fødsel, HUSK DEM piger!

Fantastisk aften til jer,

Varme hilsner

Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Nu kan det *biiip* være nok!”