Det sørme smart, shop med rabatter og cashback ? – Camilla Framnes
Mandag morgen og jeg går en vild uge i møde

Det sørme smart, shop med rabatter og cashback ?

Reklame for Eovendo

Nu er vi endelig flyttet i huset, ikke at huset er blevet færdig, men nogle af rummene er blevet færdige, så vi går stille og roligt og får pakket ud og indrettet os.

Når man nu flytter ind i nyt hjem og omgivelser, så er det næsten ikke til at lade være med at shoppe lidt til hjemmet. Vi er specielt på jagt efter ny sofa.

I den forbindelse sad jeg og talte med en veninde, som så fortæller mig om Eovendo, for noget tid tilbage om at, hvis jeg nu alligevel skulle shoppe, så kunne jeg med fordel gøre det hos Eovendo, fordi det bliver cashback tilbage. Så da jeg blev spurgt til et samarbejde med Eovendo, så sagde jeg helt klart ja tak, for det er så smart.  

“Cashback” jeg tænker først hvad filen betyder det og hvad skal jeg lige bruge det til.

Men jeg fandt ud af, at det eneste det egentlig betød var at når jeg shopper igennem Eovendo Danmarks største cachbacksite, med over 350 webshops som de har aftaler med så kunne jeg få cashback, fordi at de webshops som ligger på Eovendo, betaler for at være der og de penge deler Eovendo så med os som handler via. Eovendo.

Så når jeg nu alligevel var på udkig efter accessories til hjemmet, så kunne jeg gøre det via. Eovendo.

Når man ruller gennem de forskellige webshops inde på Eovendos site, kan man se både hvilke webshops og hvor meget rabat der er at få og derudover hvor meget i cashback, det er fanmeSmart. Man bestemmer selv om de penge man har “tjent” via. Cashback om de skal udbetales i kontanter og eller i gavekort til en webshop. 

Der er alle salgs webshoppen derinde og Eovendo holder øje med alle rabatterne og  jeg har via. Appen man kan hente, holdt øje med rabatten, på bestemt ting jeg har været på udkig efter, lige i det tilfælde lamper, for så kunne jeg slå til når der var rabatter at hente.

Whats NOT to like, hvis man nu allerede skulle have shoppet møbler, lamper, sportstøjet, make uppen, ja og meget andet, hvorfor så ikke ligeså godt gøre det igennem Eovendo også få rabat og cashback?

Man opretter sig som bruger hos Eovendo, fuldstændig som på mange andre webshops også kører det egentlig helt af sig selv.

Så hvis du nu alligevel skal shoppe, så hvorfor ikke få de gode rabatter med, få ikke og til og med cashback på dine køb, så kan du tilmelde dig som bruger her hos Eovendo.   

De bedste hilsner fra

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag morgen og jeg går en vild uge i møde