Gate away oveni alt byggerodet – Camilla Framnes
En stor hjælp til de glemsomme også endda kun 3 styk.

Gate away oveni alt byggerodet

Reklame for Dyreparken

Jeg kan næsten ikke for armene ned. Midt i alt det her kaos vi står i med renovering og kommende flytning, som hele vores sommerferie kommer til at gå med, så har vi fået booket 3 dages ferie til mit andet hjemland Norge.

En lille pigedrøm som jeg har haft, men aldrig blevet til noget før nu. Vi skal nemlig i Dyreparken som ligger i Kristiansand. Jeg har aldrig været der og glæder mig helt vildt til at skal opleve Dyreparken sammen med mine drenge.

Det er nemlig sådan, at vi trods renovering og flytning er tvundet til at holde forskudt ferie Kevin og Jeg. Jeg har haft det lidt skidt med der ikke skulle ske noget rigtig for børnene og nok mest af alt fordi vi bliver fuldt optaget med flytning mm. Så jeg har simpelthen sådan en ro i maven over, at jeg rejser afsted på en miniferie med drengene til Norge.

Vi elsker Norge og det tager ikke særlig langtid at rejse dertil, det er fantastisk. Nogle timers rejse også er vi fremme til fede aktiviteter og oplevelser for livet for hele familien og alle aldre.

Vi skal bo i selveste Dyreparken, i noget som hedder Abra Havn, en vaske ægte sørøverlandsby. Det bliver så mega spændende.

Der er så vanvittig mange ting man kan opleve i Dyreparken, som jeg har set på deres hjemmeside under aktiviteter og i deres danske magasin.

Vi glæder os rigtig meget til at se dyrene, men også til de mange forskellige shows  og aktiviteter der er, som blandt andet Cirkus Jesper, Julius jungelløjpe, Klatrefjellet, Tømmerrennnen Nilen,  Junglebob, Dyrenes verden.

Derudover skal vi på guidet tur i Hakkebakkeskovens filmstudie og ikke nok med det så skal vi opleve Hakkebakkeskoven på en meget anderledes vild måde, det er nemlig en 40 minutters lang oplevelses rejse på en specialbygget tribunetog, hvor vi kommer forbi klatremus, Ræven og mange flere. Vi skal også se og opleve kardemommeby, Dyre præsentationer, aftenforestilling med Katein Sabeltann og grusomme Gabriels skatt.

Det er helt vildt, alt det vi skal og godt vi har nogle dage der. For vi skal faktisk også spise frokost med sørøverne, og selvfølgelig give den gas i deres store badeland. 

Behøver jeg at sige, at vi glæder os helt vildt.

Jeg glæder mig til hygge og kvalitets tid med drengene og familien i Norge som vi også når at få sagt hej til.

Det har givet lidt ro både hos Kevin og jeg, at vi har fået planlagt denne tur, selv om farmand bliver hjemme og ikke holder ferie og arbejder – men det betyder at der bliver 100 % hygge og opmærksom omkring drengene når vi er afsted.

Vi skal desværre ikke have Amalie med på denne tur, da hun skal på lejrskole – men hende har vi heldigvis glæde af tidligere på ferien herhjemme.

Vi tæller ned til en lille gate away i sommerferien.

Lad mig hører hvis I har været i Dyreparken før og hvad vi bare må opleve.

De bedste hilsner fra

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stor hjælp til de glemsomme også endda kun 3 styk.