Nedrivningen er for alvor startet… – Camilla Framnes
Den vildeste hemmelighed til dato

Nedrivningen er for alvor startet…

Vi er for alvor gået i gang i vores nye, men meget gamle hus.

Vi kan virkelig mærke samtlige muskler i hele kroppen, nøj hvor har jeg ondt alle steder. Men men det skal være skidt før det bliver godt, ik? Det er også det man kalder gratis motion, hehe.

Vi fik som sagt nøglerne for nu 11 dage siden og stort set hele stueetagen er rykket ned, der er blevet væltet en væg fra køkken til stue. Gangen er blevet gjort større, hvor også vi har væltet en væg. Derudover har vi fået muret en dør op, så der ikke længere er adgang til køkkenet fra gangen, men kun direkte adgang til vores nu åbne køkken alrum.

Vi har fået alt tapet ned i alle rum i stuen og fået rykket lofter ned og sat nye dampspærre op i alle rum og fået flyttet loftlem til andet rum. Der er vanvittige mange ting vi skal have ordnet endnu, inden opbygningen kan starte for alvor. Vi skal have trukket nyt el i hele huset og alle radiator skal væk og ligges gulvvarme i hele huset.

Det er gået helt vildt stærkt og der er virkelig sket noget de sidste 11 dage. Til trods for huset er et gammel hus og man nok aldrig helt ved hvad der dukker op, så har vi indtil videre været heldige.

Dog er vi begyndt at pille alt det gamle gulv op og pludselig, vidste det sig at der nærmest var frit fald en meter ned under soveværelse gulvet. Der var jeg lige ved at fælde en tårer, mennn jeg kiggede på Kevin, fordi hvis han er bekymret, så skal jeg også være det. Men hans eneste bemærkning var, “fedt, så kan jeg skifte alle rørene, de ligger jo frit her”. Øhhh okay, haha.

Vi har simpelthen så mange drømme i det hus, i takt med nedrivningen og vi efterhånden snart kender hver en krog i huset, vokser drømmene sig ikke mindre. Der er mange ting vi ikke har planer om at lave i første omgang, men rigtig mange ting som vi gerne vil have lavet. Vi havde f.eks. ikke planer om at få lavet badeværelserne i første omgang, men nu når alt i huset bliver lavet så fint – så er det næsten ikke til at bærer at de 2 badeværelser ikke også skal have en tur.

Men økonomi, for ikke at nævne vores tidsplan er nødtil at passe sammen. Vi har en meget stram tidsplan og rigtig mange ting vi skal have ordnet på rekord tid, inden vi skal flyttes fra vores rækkehus.

Jeg har brug for jeres anbefalinger i forhold til trappe. Vi skal have lavet en meget flot underetage som har trappe ned fra vores gang. Den trappe er i dag lyserød og egentlig fin nok som den står, hvis altså den fik en kærlig hånd. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på om, det ville være bedre med en ny trappe? I så fald, kender I til nogle som laver speciellavet trapper og evt. tager ud og kigger? Eller hvis den skal males, nogle gode tips til hvordan jeg sikre det bliver ordentlig?  Jeg har kigget rundt på nettet og synes egentlig ikke rigtig jeg har kunne finde den trappe som lige sidder i skabet og egentlig også mega svært at finde en trappe hvor jeg har noget pris at gå efter. Så hvis I kender nogle firma eller måske i selv har fået lavet noget trappe halløj, så vil jeg vildt gerne hører om det.

Vi får endnu en meget travl weekend, hvor alt det sidste skal færdig nedrives i stuen, så vi kan starte opbygningen igen.

For hver dag der går, er vi er tættere på vores drøm. Jeg er så spændt og glæder mig inderligt til at vise jer meget mere af alt vores arbejde i huset. Men det blev en lille Update på renovering for nu.

Fantastisk aften alle sammen,

De varmeste hilsner

Camilla – aka. Byggemandbob.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vildeste hemmelighed til dato