Den vildeste hemmelighed til dato – Camilla Framnes
To go....

Den vildeste hemmelighed til dato

 

Der simpelthen sket så ufattelig meget de sidste uger og intet af det har jeg kunne dele med jer før nu.

Der er ingen tvivl om jeg har knoklet som en gal for at få bragt fortiden i orden for, at vi kunne forfølge de drømme vi har.

Det er nogle drømme som vi har haft længe, men egentlig var ret sikker på ikke ville blive en realitet før børnene var flyttet hjemmefra. Jeg havde på sin vis, accepteret det og dog. De valg jeg har gjort mig fra fortiden har forfulgt mig med gæld og jeg ville på ingen måder accepterer det skulle sætte en stopper for mine/vores drømme om at skabe det perfekte rammer for vores familie.

Det har det kostet blod, sved og tårer for at nå hertil, men vi er ovenud lykkelige – for det har været det hele værd.

Endelig kan vi løfte sløret for hvad vi har arbejdet på de sidste mange uger, nu hvor alt er faldet på plads. Jeg kan nemlig nu fortælle at vi på søndag overtager nøglerne til vores nye hjem, vores HELT eget hus.

Vi har nemlig købt vores drømmehus her i Aalborg, ikke særlig langt fra hvor vi bor i dag. Det er et hus som kan rumme hele vores store familie, med stor dejlig have og med mange muligheder.

Huset er fra 1965, som vi er faldet pladask for, vi har kigget på rigtig rigtig mange forskellige huse. Men da vi kom ind og så det her hus, var vi ikke i tvivl. Der var rum nok til alle og muligheder for at skabe det perfekte hus med de drømme vi har, i de perfekte omgivelser. Derudover får jeg mit walkin closet og Kevin hans man-cave.

Jeg er grædefærdig på den gode måde, fordi det her bare er og bliver starten på det helt perfekte.

Vi skal for alvor i arbejdsbukserne, for det er også et hus vi kommer til at koste mange timers arbejde, inden vi kan rykke alle sammen. Tidsrammen er stram og vi kommer til at knokle helt vanvittig de næste måneder.

Vi starter med at få fjernet alt tapet, døre, gulve, lofter i alle rum (undtaget badeværelserne) i første omgang. Der skal væltes en væg fra køkken til stue, så vi får åbnet op for et køkkenalrum. Hverken Kevin eller jeg har prøvet det her før, på den her måde – så jeg tror for alvor ”ikea testen” kan go home, vi bliver for alvor sat på prøve den næste tid, haha.

Når det er sagt, så tror jeg man kan holde til meget når vi ved at det er vores drømme der bliver arbejdet på og vores hjem som bliver vores helt eget.

Det er totalt åndsvagt, men føler mig pludselig så voksen, jeg er 31 år, mor til 3 drenge og en bonus datter, gift med mine dejlige mand Kevin og først nu føler jeg mig helt vildt voksen. Kender i ikke den følelse?

Det er så stort og jeg er så spændt og mega nervøs for alt. Jeg er typen som læser helt vildt, sætter mig ind i den mindste detalje og frygter der er noget jeg har overset. Taler i telefon med alle mulige fagfolk, forsikringer, bank, familie og venner, bare lige for at sikre mig der er tænkt på alle detaljer, – selv om alle nærmest siger ”der kommer altid noget uventet”, – så prøver jeg at forberede mig på det også.

Vi har været ved at indhente tilbud på forskellige ting, for mange ting kan vi selv lave og mange ting skal vi have hjælp til. Nå ja, også var der jo også lige den der tidsplan, som ikke er særlig lang. Udover det har jeg naturligvis lavet en stort regneark, hvor jeg har styr på selv mindste skrue, så jeg sikre der ikke er nogle budgetter der skrider og hvis de i så fald skulle, så er det fordi der er sparet på aftensmaden, thi hi.

Kevin synes jeg er lidt for meget nogle gange, men det er nok lidt min last fra fortiden, der giver mig en masse bekymringer og jeg vurderer egentlig bare det er fordi jeg har lært det på den hårde måde.

Men nu går jagten ind på gulve, køkken, døre, maling, tapet, klædeskabe mm. Nøj, hvor er der mange valg og jeg har kigget instagram via. hashtag i nærmest alle rum, for at finde inspiration og sidde og vende alt muligt herhjemme med Kevin. Der er 2 badeværelser i huset, hvilket er ren luksus, det har vi nemlig ikke i dag, så tanken om at gå i bad uden nogen behøver at være der på samme tid, det bliver så dejligt. Vi har dog valgt at vente med dem i første omgang. Det er vigtigst for os, det andet bliver klar først, så vi kan flytte ind.

Jeg har lovet mig selv at passe på med at købe for mange nipse ting til huset, – til at starte med i hvert fald. Men jeg kunne hurtig konkludere at vores sofa passer ikke i vores nye stue og vi kommer til at mangle møbler, for vi har pludselig noget mere plads at gøre med, – men vi har jo også hele livet foran os.

Sommeren er fantastisk og vi er gået i arbejdsmood og første indkøb vi står overfor denne uge, er vi skal have fundet os en havetraktor (ja det ville være fedt, så kan det være at jeg ikke har tjansen med at slå græs hele tiden), men i hvert fald en græsslåmaskine som ikke har ledning, fordi vi altså får en grund på 1200 kvm, som virkelig trænger til en kærlig hånd og hvis vi skal undgå at skal ud med leen, så er vi nok nød til at gøre noget nu.

(Billedet er taget fra haven).

VI kan slet ikke få armene ned herhjemme,- vi er så glade og spændte på samme tid. Jeg glæder mig til at vise jer meget mere af huset.

 

Hav det fantastisk alle sammen 😊

De varmeste hilsner

Camilla

4 kommentarer

 • Janni mortensen

  Stort tillykke med huskøbet, det ser skønt ud. Det bliver spændende at følge. Mange hilsner Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Ebbe

  Stort tillykke med jeres hus 🇩🇰 Hvis i skal kigge på el artikler så vil jeg anbefale greenline.dk de er billige og har gratis fragt 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaframmes

   Fedt tusind tak for inputs, lige præcis sådan noget er guld at vide❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stort tillykke med huset.:) Gid jeg også kunne hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To go....