Det valgte vi og hvem vinder? – Camilla Framnes
Væk med Karius og Baktus

Det valgte vi og hvem vinder?

Reklame for Paw Sko

Jeg fortalte for noget tid siden, om vores familieshoppetur, jeg synes lige jeg vil dele vores køb med jer og psst…… offentliggøre vinderen af konkurrencen.

Vi oplevede som sagt, bare en rigtig god service inde i Paw Sko. Der kom hurtig en ekspedient over til os, som faktisk blev hos og hjalp med sko til hele familien. Vi startede med den mindste og mindst tålmodige, Victor. Vi var på udkig efter nogle seje sko, som Victor siger. De startede med at måle hans fod og kiggede på hans fod og derfra kunne vi begynde at bevæge os ud fra hvilken sko der kunne være god til ham. Victor var ikke et sekund i tvivl, da han så skoene med lys i bunden, skoene som både Oliver og Sebastian sjovt nok også har haft, da de var i hans alder fra Geox. Det var et sikkert hit. Jeg synes ligeså godt vi kunne få styr på sandalerne til Victor også, og der må jeg sige, gud hvor er jeg glad for jeg tog derud. Jeg synes det kan være svært at finde det helt rigtige fodtøj til Victor, fordi der er fuld fart hele tiden og han har altså de små sandaler på i mange mange timer. Jeg fandt rigtig mange sandaler ud fra udseende, som så ekspedienten også hurtig kunne se og mærke, var en rigtig dårlig sko til Victor. Han har en lang fod, men også meget smal. Så som den mandlige ekspedient sagde, hvis vi valgte denne sko, ville han komme til at få skav mærker. Jeg fik et helt sug i maven, for sidste år havde han et par sandaler, hvor han simpelthen fik skavsår on and off hele sommeren, så håber og tror vi har ramt helt rigtig i år, med disse fra Ekko.

Sebastian og Oliver gik lidt rundt og kiggede på hvad de synes om, i mens vi fik styr på skoene til Victor. Sebastian fandt rigtig mange, men også med den gode vejledning, fandt vi nogen til Sebastian som virkelig sidder godt på foden og med fin detalje som ”snørebånd”, med sådan en slags rund skure, der snører skoene, helt vildt smart.  Sebastian har lidt samme god som Victor, lang fod, men ret small. Sebastian ville ikke have sandaler, men han elsker klipklapper, så han fik sig et par nye klipklapper, som han kan bruge når vi sal syd på til sommer.

Oliver, forelskede sig i tusindvis af tennissko. Der var et ret stort udvalg og specielt også fordi han både kan bruge fra ungdomsafdelingen, men også herrer afdelingen, alt efter hvilken sko og mærke. Han endte med at finde 2 par Adidas.

Mens drengene de legede, gik jeg for mig selv og fandt sko til Amalie, Amalie var ikke med, men fandt nogle lækre sneaks og et par sandaler fra mærker vi kender. Ellers må vi bytte dem, de skal sidde ordentlig. Men vi facetimet og prinsessen var yderst tilfreds og glæder sig til at få sine nye sko.

Nu var der jo altså så mange sko af blive fristet af, så både Kevin og Jeg, endte også med at finde et par sko til os hver.

Kevin fandt et par fede sko, han kan bruge når der bliver lidt varmere i vejret. Jeg synes personligt, det var ret fedt han fandt nogle andre sko, end han normalt ville have gået efter, også klæder de ham helt vildt. Jeg endte med et par billi bi sko i sort, med en sølv spænde over, en model jeg kender fra tidligere år, bare i en anden farve. Der var tusindvis af damesko, lidt en himmel, så jeg måtte også lige begrænse mig, så måske det var godt, jeg var den sidste der skulle finde sko, for ellers var det nok stukket af.

Det var simpelthen sådan en fantastisk service og tid til at følge hele vores store familie rundt. Vi endte med sko, som vi nok ikke ville have valgt i første øjekast, men med den rette vejledning, er endt med nogle sko til børnene, som er perfekt til deres fødder.

Det var en rigtig god oplevelse for hele familien og fantastisk at komme et sted og alle fik handlet.

Paw sko har rigtig mange sko til børn, som i også kan se mere af her.

Konkurrence

De heldige vinder af 1000 kr at shoppe for i en valgfri Paw Sko butik, er…………

Stort tillykke Ida, vinderen får direkte besked på mail.

Dejlig søndag alle sammen,

De bedste hilsner fra

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væk med Karius og Baktus