Væk med Karius og Baktus – Camilla Framnes
Koldhævede morgenboller

Væk med Karius og Baktus

Reklame for Oral-B

“Du skal børste dine tænder

hver gang du vasker hænder

det er ikke kun på grund af den grimme smag

men hvis du ikke børster tænder og du kysser en pi´

så ved jeg hun vil si´

at du skal børste din tænker

hver gang du vasker hænder

……………………:” husker I sangen fra Lotte & Søren? ja, den synger vi på fuld hammer herhjemme, når der skal børstes tænder, som “egen versions” tekst, haha.

Jeg har altid gjort meget ud af tandbørstningen og gøre det bedste for, at det bliver en sjov og god oplevelse. Det er altså ikke altid en let opgave, det er der nok flere forældre derude der kan nikke genkendende til.

Det er jo så vanvittig vigtigt med de bisser og sørger for, at de passe på dem. Vi er rollemodeller for vores børn og derfor er det også vigtigt for os at vise, at vi skal passe på vores bisser og tandkød ved, at investere den tid til tandbørstningen. Vi har for noget tid siden fået nye tandbørster herhjemme, nye eltandbørster fra Oral-B. Hver af drengene har fået Star Wars tandbørster og vi voksne Oral-B Genius el-tandbørste.

Gør tandbørstningen til en leg

Vi børster tænder på Victor hver morgen og aften, han er 3 år. Han får altid lov til at børste lidt selv også tager vi over. Sebastian på 9 år og Oliver på 13 år børster deres tænder selv og holder kun lidt øje, med at de får det gjort og det er grundig nok. Jeg har erfaret, at tandbørstningen godt kan gå lidt hurtigt nogen gange og får måske ikke gjort det ordentlig.

Det er simpelthen en gave af en anden verden for os forældre med de nye tandbørster, der følger nemlig app med til tandbøsterne. Både Sebastian og Oliver har hentet Disney appen ned på deres telefoner og jeg på min telefon til Victor. Det er altså en Disney App, som gør hele tandbørsteoplevelsen sjovere for børnene og gør tandbørstningen væsentlig lettere for os som forældre – og ikke nok med det, gør den også at børnene børster tænder længere tid, nemlig 2 minutter, som det er anbefalet af tandlægerne man gør.

Se hvordan appen ser ud – via. Linket.

05492e6a-41a0-4247-8462-07a5df845265

Disney appen er gået rent ind hos Victor og Sebastian, som til trods for ikke er de vildeste Star Wass fan, elsker de små videoer der kommer i appen, og nedtællingen der går i gang, når tandbørstningen stater. Man kan se på skærmen, at der er en tandbørste der børster “skærmen” i 2 minutter, indtil skærmen er fri for tandpasta også er tandbørstningen færdige. Aldrig har 2 minutter gået så hurtigt og det hjælper de store drenge med at få børstet deres tænder ordentlig og hjælper også os forældre til at få børstet langtid nok. Det er simpelthen et hit. Når de 2 minutter er gået, så “vinder” man et klistermærke hver gang, der bliver børstet tænder, som bliver sat i et klistermærke bog som er i appen. Oliver bruger kunne appen til at tage tid, så han får børstet i de 2 minutter og det fungere simpelthen så godt.

Jeg har også erfaret, at Sebastian og Oliver får børstet bedre tænder med en el-tandbørste i stedet for en almindelig tandbørste, de kommer ordentlig rundt alle steder og det kan ses på deres tænder. De har også selv sagt, det er nemmere at børste tænder og Sebastian sagde “mor, mine tænder føles meget mere glatte”, der er nok noget om det. Jeg synes faktisk også det er blevet en stor hjælp for mig, at få børstet de 2 minutter med tidstagning.

Oral-B tandbørsterne til børnene er med ekstra bløde børster og et lille smalt rundt børstehoved, der er designet til de små munde og er gode til deres tandkød, og anbefales til børn fra 3 år.

Vi er simpelthen blevet så glade for dem, og de er nu blevet monteret i skabet med ladestationer.

De bedste hilsner fra Camilla

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede morgenboller