Svinemørbrad i fad med cremet tomatsovs

Koldhævede morgenboller

Utrolig nemme, lækre og perfekte morgenboller.

Jeg rører dejen sammen om aftenen, og så er de lige til at klatte ud og efter 18 minutter er der nybagte morgenboller.

Opskriften er til 10 boller

Du skal bruge:

3 dl lunken vand

15 gram gær

1 tsk salt

1 dl græsk yoghurt 2 %

70 gram rugmel

50 gram havregryn

180 gram hvedemel

Sådan gør du:

Rør gæren ud i vandet. Kom salt og græsk yoghurt i. Rør derefter havregryn og rugmel i og til sidst hvedemelen. Det bliver en klistret dej. Stil dejen i køleskabet natten over.

Klat 10 boller ud på en bradepande med bagepapir og kom dem i en varm ovn på 230 grader i 18 minutter.

Så er der serveret, lækre morgenboller – med 115 kalorier pr. Bolle.

velbekomme!

Fantastisk søndag alle sammen.

De bedste morgenhilsner Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinemørbrad i fad med cremet tomatsovs