Nogen herhjemme er ret tilfredse – Camilla Framnes
Er taget afsted med børnene

Nogen herhjemme er ret tilfredse

Reklame for KidsBrandStore

Det er altså med at nyde, at ens børn stadigvæk stoler fuldt ud på mine shoppeevner.

Jeg har fortalt jer tidligere, at Oliver selv fuldt ud styrer det med at shoppe tøj nu, fordi det kan jeg simpelthen ikke mere. Men det er nemt for mig fordi, at Oliver sender links på det han kan lide, og ellers kan jeg sige hvilken side han skal kigge på, også kommer der noget retur på mail og ellers sidder vi sammen og kigger, det er egentlig ret nemt og fungere fint for os.

Der er kommet ret mange forårsnyheder inde på KidsBrandStore.dk – hvor ofte starter med at kigge.

Sebastian har efterhånden også ret meget mening om sit tøj, så det er altså med at holde øre og øjne åbne når de siger noget er cool. Men ham kan jeg heldigvis stadigvæk godt shoppe til med succes.

Jeg har shoppet hos KidsBrandStore.dk igen igen, der er simpelthen så meget lækkert til de unge mennesker “ ej hvor lød jeg pludselig gammel” haha. KidsBrandStore er nordens største webbutik af kvalitetstøj og accessories til ungdommen og de har virkelig mange mærker, alt fra Gang, Ralph Lauren, Hilfinger, Calvin Klein, Adidas, Eastpak, Hummel, Nike, Gant, Converse, Parajumpers, Peak Performance – jeg kunne blive ved. De har mange af de mærker, som jeg ofte foretrækker, fordi kvaliteten er i top. Det er altså ikke fordi vi altid vælger mærketøj på den måde, men det er bare ofte det som holdes længst tid, fordi det ikke bliver grimt efter utallige vaske, så en god kombi er perfekt hjemme hos os.

Jeg har ikke noget i mod at give lidt mere for noget tøj, sko eller jakker, hvis jeg ved det er en ordentlig kvalitetet. Så når muligheden melder sig, så er jeg også hurtig hvis en rabatkode melder sig. Oliver ødelægger ikke sit tøj mere, med huller i knæ mm. så hans tøj holder også ret godt, derfor får han ofte lov til at få noget mere lækker tøj, som holder godt og langtid. Sebastian er også ved at være der nu, dog har han stadig mange kreative evner, så når han folder de kreative evner ud, øver vi i herhjemme i altid at bruge forklæde eller gammelt tøj, haha.

Men alt i alt, bestemmer mine børn langt hen af vejen deres tøj, men det gør det også nemt for mig, når de også selv går op i hvad de har på og ser ordentlige ud. Men når det er sagt, – så ved jeg ikke om det er en drenge ting, men mine drenge går meget op i om tøjet er behageligt, det synes jeg ikke piger gør helt på samme måde, det er mere et spørgsmål om, at man er smart og det er flot tøj, måske tager jeg fejl. Men synes egentlig jeg kan genkende det fra mig selv, men også Amalie, hehe. Heldigvis synes jeg man kan få meget fedt tøj, til trods for det er hoodies, joggingbukser mm. Når det fine tøj skal frem, er jeg nok lidt mere på banen, så jeg sikre mig at der er skjorter og jeans i garderoben, hehe.

Nå men I skal da, se de herligheder jeg shoppet denne gang, det blev mest til Sebastian, han har virkelig taget et ordentlig spring i størrelserne, så han trængte til lidt lækkert.

Jeg har allerede hans sommerjakke i hus, jeg faldt pladask for denne jakke fra Napapijri (som der i øvrigt er 60% lige nu), også elsker jeg bare alt ved det norske flag, thi hi.

Så fik jeg købt endnu et par adidas bukser, men i den fedeste blå farver. Den model sidder simpelthen så godt på Sebastian fordi, han er ret smal i hofterne og benene – men samtidig lange ben, det gør det sindsygt svært at finde bukser der sidder godt alle steder, med disse er perfekt.

Jeg kan godt lidt at MIXE alle mærker, så til bukserne fandt jeg denne hvide t-shirt med blå print fra Calvin Klein.

Sebastian elsker at gå med cap og elsker camouflage, så denne Cap fra Nike var spot on. Derudover købte jeg også en “turtaske” til Sebastian,-  han har ikke andet end sin skoletaske og eller sin sportstaske, så denne camouflage Eastpak taske vidste jeg ville blive et kæmpe hit, og ganske rigtigt det blev den.

Sidst men ikke mindst spurgte Oliver om han ikke nok måtte få denne nyhed hoodie fra Calvin Klein, som han selv havde fundet på KidsBrandStore.dk. Samme aften som jeg shoppede, så han tilfældigvis, at jeg var ved at shoppe derinde, og der var han hurtig, hehe. Så jeg endte også med at tage den med i kurven, men den er også ret fed. Oliver elsker hoodies, jeg tror han får krise til sommer når det bliver varmere, han går vitterligt ikke i andet.

Jeg har fået mulighed for, at give jer et rabatkode på 25% på tøj til KidsBrandStore.dk – med rabatkoden: FRAMNES25

OBS. Koden gælder i 2 uger fra i dag.

Håber I får en helt fantastisk dag alle sammen og rigtig god shoppelyst.

 

De varmeste hilsner

Camilla

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er taget afsted med børnene