Et helt nyt eventyr – Camilla Framnes
Nyt år, nyt soveværelse.....

Et helt nyt eventyr

Jeg har holdt på en hemmelig noget tid nu og endelig kan jeg løfte sløret for noget stort, nyt og spændende.

Jeg vidste, at 2019 på alle måder kun kunne blive et spændende år.

Jeg elsker tøj verden, det er der heller ikke nogen tvivl om jer der følger med på min instragram Cframnes profil.

Jeg har i en længere periode haft et samarbejde med Leiberg.dk, et samarbejde der på alle måder har vokset og vokset.

Det er vokset så meget, at jeg pr. dags dato, simpelthen er blevet medejer hos Leiberg.dk. Det er et helt nyt univers, jeg aldrig tidligere har beskæftiget mig med, men nøj hvor er jeg spændt.

Hvorfor lige Leiberg.dk

Jeg har virkelig mødt 2 dejlige nogle mennesker, Anders og Søs. Anders og Søs startede Leiberg.dk sammen for godt 6 måneder siden og har skabt et fantastisk modeunivers til kvinder, hvor de har og fortsat håndplukker lækkerier til deres webshop og kunder. Se, den del glæder jeg mig virkelig også til at være en del af, og få muligheden for at sætte mit præg der. Nå, men Anders og Søs, er virkelig nogle livsglade personer og med et dejligt smittende energiniveau, for ikke at tale om humør. Vi ligner simpelthen hinanden rigtig meget på det område, hvilket nok også gjorde vi havde kemi nærmest fra dag et. De har mange års erfaring indenfor modebranchen, Søs som har 18 års erfaring indenfor branchen og Anders som har 15 års erfaringen som økonomichef. Det er 2 personer jeg glæder mig til, at lærer en masse af.

Jeg ELSKER at lærer nye ting og jeg sætter virkelig en stor ære i at netop at være hoppet med på vognen hos Leiberg.dk.

Der ingen tvivl om jeg har haft mange forskellige samarbejder, men aldrig et som med leiberg.dk. Vi havde kemi fra dag et og startede hurtigt meget telefonsamtaler, ideudveksling, tanker, alt muligt. Det var så utrolig fedt at møde nogle mennesker som var ligeså tosset som jeg er. Intet er umuligt, men det kræver hårdt arbejde. Jeg startede faktisk med et samarbejde hos Leiberg.dk, helt gratis – for at se hinanden an, hvad kunne de, og hvad kunne jeg bidrage med. Det tror jeg på alle måder, er grunden til vi er endt hvor vi er i dag – og nu med mig som medejer!  Jeg følte fra dag 1 af, at vi hver især kom med hver vores inputs og sammen fik vi arbejdet os hen i imod noget som faktisk blev et helt unikt og rigtig godt samarbejde.

Månederne er gået siden vi startede vores første samarbejde, Det er ikke unormalt vi taler telefon sent om aftenen, ordner de sidste ting over sengetid – eller hvad det nu end kræver for at få udtænkt en ide. Det er og bliver helt fantastisk spændende.

Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af det hele og fortsætte med at udvikle, vokse og gøre Leiberg.dk til den bedste. Det er og bliver en fantastisk rejse vi begiver os ud på sammen.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at i bør blive medlem af Leiberg.dk kundeklub her, og som noget helt unikt for at fejre jeg er blevet medejer, får i en unik rabatkode ved tilmelding på 25 % som i kan bruge på hele shoppen (Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer). Det kommer mange nye spændende ting at følge med i. Jeg glæder mig til at dele en masse lækkert modetøj til jer.

Du har nemlig muligheden for at vinde dette helt vildt lækre sæt på Instagram – plus et gavekort på 1000 kr. Se på instagram hvordan du deltager.

Det fejres selvfølgelig også på Facebook, hvor du har muligheden for, at vinde dette lækre sæt plus et gavekort på 1000kr. Se på facebook hvordan du deltager.

Sidst men ikke mindst kører vi selvfølgelig også en konkurrence på Leibergs instagram, hvor du har muligheden for at vinde et eksemplar af mine kogebog Framnes´s Gale Køkken og Sofie Schnoor Støvler . Se på instagram hvordan du deltager.

Håber I vil tage godt i mod det, glæder mig til at dele det hele med jer.

De varmeste hilsner fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år, nyt soveværelse.....