Det bedste ved julen – Camilla Framnes
Julegave og adventgaver shopping

Det bedste ved julen

Julen må siges at være hjerternes fest, hele familien samlet, også bliver julen ikke meget bedre.

Dagene er allerede fløjet afsted, Amalie og Oliver er draget mod deres andre familier, Sebastian er hjemme på ubestemt tid, der ventes en lille til familien som lader vente på sig “Sebastian er kun lidt utålmodig” haha.

Det har simpelthen været en dejlig varm jul, alle 6 har været samlet. Der har ingen planer været overhovedet og vi har bare taget alt som det nu engang kom. Det har været tid til familiehygge og kvalitetstid som familie, hvilket vi alle sammen trængte til.

Min mormor og morfar kom hjem fra Norge og fejrede jul med os. Vi holdte jul ude ved min mor og bonusfar, hvor min søster, søsters mand og børn også kom, det er efterhånden ved at være et ret stor flok, “jo jo, vi bidrager med størstedelen” haha.

  

Det var en jul ligesom det skulle være, masse julemad, julegodter, gavespil og en frygtelig masse gaver. Kevin og jeg fik så mange fine hjemmelavet gaver fra børnene, alle havde foldet sine kreative evner ud med blandt andet, grydelapper fra Victor, nøgleringe fra Sebastian, øreringe fra Amalie til mig og kaffekrus til Kevin, trylledejs hjerter til juletræet fra Oliver – det helt utrolig hvor meget det betyder, det kender I helt sikkert til jer med børn. Ligeså glade vi forældre bliver for at få det, ligeså stolte kan man se vores børn blive for at give gaverne, det er simpelthen enestående.

Vi gav Amalie en taske hun havde ønsket sig og en bog af sejeste Julia Sofia, nøj hun blev glad. Sebastian fik et garmin aktivitetsur og et kit til at lave slim, han storelsker sit ur, noget han havde ønsket sig længe. Victor fik en Woody Toy story dukke, som han har talt om i evigheder, som også var et kæmpe hit. Oliver min nu store teenager på 13 år, VILDT, ham havde vi hele familien inkl. hans fars familie gået sammen om et gamerbord som han havde ønsket sig. Vi blev alle rørt til tårer da han fik det, det fortæller vist alt om hvor glad han blev for gaven.

 

Jeg blev forkælet af min mand med de fineste hjerte guldøreringe, han forstår simpelthen altid at vælge det rigtige. Jeg gav Kevin et Tommy Hilfiger jakkesæt med sko og bælte (vi skal jo snart til reality award den 11 januar 2019), også fik han en bog om forladte steder i Danmark af Jan Elhøj og Morten Kirckhoff med en personlig hilsen og 2 billetter til foredrag med Preben Elkjær og bogen Mit liv som Elkjær.

Julen har allerede budt på så ufattelig meget og juleferien er jo næsten lige startet, vores norske julemand kom traditionen tro også i år, men i år havde Victor en helt specielt gave til julemanden, nemlig hans sut. Jeg tror egentlig jeg er den som har haft det mest stramt over den skulle afleveres – “kunne han nu klare det, min lille Victor”. Men mega sej som har han, så gav han sutten til Julemanden og han klarer det over alt forventning, han har spurgt til sutten et par gange, men svaret var “den har julemanden jo” og det har han ikke kunne sige noget til, for julemanden er jo rejst. Det er simpelthen den mest blide og nemme måde. Han er så vanvittig sej, ingen tårer eller noget – armen jeg er så stolt af ham.

Det har ikke været det eneste ret så store ændringer herhjemme, for ikke nok med sutten, så har Victor også smidt bleen siden i fredags og vores mega store overseje dreng, går nu på toilettet også. Han har haft et par uheld de første dage, men nu går han selv derud og laver med det ene og det andet, han er så dygtig. Det er virkelig det sidste baby der forsvandt fra det lille hjem og måske det også er derfor jeg har haft det lidt svært ved det hele denne gang. Nu er det OFFICIELT store børn vi har herhjemme og aldrig mere babyer – før børnebørnene kommer engang om mange år. Det er virkelig underligt at tænke på, når jeg nærmest “synes jeg”,  har været små børn i 13 år, uden der selvfølgelig har været det.

Juledagene er blevet brugt på at lege med legetøj, ordne lidt her og der. Semi julefrokost uden julemad for familien herhjemme og lidt julebesøg hos familie og venner. Vi nyder resten af ferien med ingen planer og tager dagene som de kommer, det tror jeg aldrig vi har gjort før og JEG elsker det.

Håber I har haft en ligeså god jul med jeres kære som vi har, ihvertfald må i nyde juledagene.

De varmeste julehilsner fra

Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave og adventgaver shopping