Julegave og adventgaver shopping – Camilla Framnes
Del 2: Tøsetur i det Tropiske 

Julegave og adventgaver shopping

Reklame for  Luxplus

Så ramte vi december og julestemningen er så småt begyndt at indtage vores hjem, med julehygge, julestemning og gave indkøb.

Jeg har igen i år fundet nogle af de første julegaver, adventsgaver hos Luxplus. Sidste år fik jeg ret mange af julegaverne købt hos Luxplus og sparede penge, så jeg gentager succesen i år.

Jeg er medlem hos Luxplus, som koster kr. 89 om måneden. Det giver muligheden for at handle hos Luxplus med besparelser op til 80%. Når man melder sig ind, får man første måned gratis. Derudover elsker jeg at der nærmest er dag til dag levering, hvis man bestiller inden kl. 15 dagen før, har du varerne dagen efter hængende på din dør. Der er ALTID fri fragt, hvilket jeg storelsker, for det er uanset hvor meget eller lidt du køber.

Vi får julemanden på besøg hver søndag og jeg hjalp julemanden i år at finde nogle fine ting til Amalie, nemlig denne fineste Rosa velour hårbøjle fra Everneed til kr. 39,95, men en besparelse på 69%, normalpris kr. 129,95. Den bliver så fin i hendes lyse hår, “måske jeg også kan låne lidt” haha.

Derudover fandt jeg også dette OPI Brights Nail Polish Trio With Swarovski Crystals til kr. 99,95, førpris kr. 249,95. Det er virkelig noget Amalie vil elsker, hun stor elsker når vi leger med neglelak og hun kan sidde og være kreativ på neglene, perfekt gave.

Sidst i adventsgave, fandt jeg en børste magen til min, som hun godt vil bruge og mangler en hårbørste herhjemme, så den tænker jeg hun får sammen med hårbøjlen. Denne Basics Wet Brush Sort til kr. 29,95, normalpris kr. 55,95.

Jeg fik købt dette Basics manicuresæt til kr. 89,95, normalpris kr. 129,95, den perfekte gave til min morfar. Manden som ingenting ønsker sig og som har alt. Han får hvert år billeder af børnene og det får han også i år, men med en ekstra lille gave, som jeg synes er perfekt.

Jeg skulle derudover selv købe en julegave fra min bedstemor til Kevin og jeg og det blev til en parfume til os hver, som selvfølgelig også bliver pakket ind og først åbnet juleaften. Denne Giorgia Armani SI EDP & Bodylotion kr. .669,95, normalpris 1125,95. Det er min yndligs og har haft den længe, så det er en “genopfylder”. Giorgio Armani Acqua Di Gio EDT og Deastick kr. 499,95, normalpris kr. 79,95, er også en Kevin har haft før, men så vanvittig god og jeg ELSKER når han har den på.

Det værst tænkelige er sket

Jer der følger med i min madlavning eller har min kogebog, ved at jeg er rigtig glad for vafler i alle afskygninger. Spinatvafler, bananvafler, almindelige vafler – ALLE. Men min vaffeljern er lige stået af og det kan jeg simpelthen ikke leve uden, så af ren held, finder jeg et mega billigt vaffeljern hos Luxplus, i mens jeg var ved at juleshoppe. Så jeg måtte have dette Clatronic WA 3191 Vaffeljern kr. 129,95, normal pris 229,95. Jeg har allerede haft det i brug og det er perfekt.

Sidst men ikke mindst, “bare lige en lille kalendergave til mig selv”. Jeg har sagt det før, men jeg kan ikke handle hos Luxplus, uden lige at skal have et eller andet make up med, det er billigt og make up kan man ALDRIG gå ned på.  Så jeg måtte have denne W7 Eye Cushions Dreamer Eyeshadow palette kr. 34,95, normalpris kr. 79,95. Jeg har den på, på billedet, den er virkelig fin også med den røde farve som båndfarve, den er perfekt. Hvis I har større børn der bruger makeup, så der 100000 forskellige ting i kan finde på Luxplus til adventsgaver, julegaver mm.

Det simpelthen en dejlig følelse, at være kommet i gang med julegaverne. Nu har jeg har fået lavet mig et overblik over hvad der mangler af gaver også skal julen bare nydes og hygges om familien.

Luxplus er altid et godt sted at starte, for jeg sparer penge hver gang også i år.

Fantastisk dag alle sammen,

De bedste hilsner

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del 2: Tøsetur i det Tropiske