Del 2: Tøsetur i det Tropiske  – Camilla Framnes
Tøsetur til Tropical Island 

Del 2: Tøsetur i det Tropiske 

Reklame for Tysk Turist Information

Der er simpelthen så meget at fortælle fra vores tøsetur i Tropical Island og vi fik prøvet så meget vi aldrig havde prøvet før og det vildeste jeg til dags dato har prøvet.

Luftballon

Inde i selve kuplen flyver der luftballoner rundt, og ud fra billederne jeg havde set hjemmefra, kunne det ligne en del af udsmykningen, men næ nej – allerede første dag fandt vi ud af at man simpelthen kunne få en flyvetur i luftballonerne. “Det jo for vildt”. Jeg er vanvittig højdeskræk og ikke nok med jeg havde kastet mig op i Tysklands højeste rutsjebanetårn, så var vi helt enige om vi ikke skulle op i nogen luftballon.

Men dagen efter og et par øl og hvidvin, blev vi enige om at vi ville gøre det, for hvornår skulle vi lige få mulighed for det igen.

Så til jer der fulgte med LIVE på Instagram da vi var oppe i luftballon er der vidst ingen tvivl om jeg var max presset og sagde “hold da kæft mand”’tusindvis af gange, haha – ej det må i simpelthen undskyld.

Alt i alt mens vi filmede tog billeder og fløj rundt op over det hele, kunne vi se hvor vanvittig stort og smukt Tropical Island er, det var den vildeste oplevelse. I kampens hede ville vi lige tage en selfie og pludselig kom der ubalance i luftballonen, fordi man må ikke stå i samme side af luftballonen. Men vi kom til, at stå i samme side, så vi væltede rundt og lå på bunden af luftballonen til sidst. Vi var færdig af grin og nærmest ved at tisse i bukserne. Se lige udsigten, wauw.

Vi gav 39 euro for turen og 5 euro for en person yderligere i ballon.

Vi var om aften henne og spise på noget som hed Sawadee, samme sted som vi spiste morgenmad hverdag. Det var en stor buffet, god til børnefamilie, knap så god til os der gerne lige vil tænkte lidt over kalorieindtaget.

Derudover var vi på Palm Beach som lå langs et strand lignede område, virkelig virkelig smukt.  Vi endte med, at aftenbade, som simpelthen var så lækkert og det blev et must, fordi man aldrig sydpå kan bade om aftenen, fordi det typisk lukket fra kl. 19-20, men i Tropical Island var alt åben til sen sen aften, der var fantastisk.

Se lige hvor magisk der her.

Palm Beach var lige i vores smag, salat, kylling og kartoffel fritter og pandekager med frugt til dessert – den kan anbefales.

Ohhh gu, har i været i tysk Sauna?

Inde i Tropical Island er der et saunaområde, med 7 forskellige saunaer og dampbade. Der skulle vi naturligvis også ind, der var vanvittig smukt på billederne vi havde set hjemmefra. Vi var derinde højlys dag.

Vi kom ind i et aflåst område med en fredfyldt stemning, masse af liggestole rundt omkring, hvor folk ligger og sover og slapper af. Vi kommer længere ind I sauna området over mod et dampbad og pludselig møder vi ret mange nøgne mennesker, jeg var blevet advaret om dette hjemmefra, men blev helt forskrækket alligevel. Det er åbentbart meget normalt i Tyskland og jeg kan bare konstaterer det vi på ingen måder Vant til.

Vi måtte ikke have badetøj på derinde, men vi måtte gerne gå rundt med håndklæde omkring os, det gjorde vi så og fik prøvet de forskellige saunaer. De forskellige bade der er derinde er uden tøj på, så dem turde vi ikke. Men om aften hvor der blev mørkt var der ikke rigtig nogen, så vi skyndte os at prøve det.  Men typisk for os, sker det mens vi sidder i spabadet, kommer der en flok mennesker, så vi endte med at sidde noget tid i badet, for vi turde ikke gå op før de var gået, haha. Det simpelthen så åndssvagt så nøgenforskrækket man kan være. Nu kan jeg også sætte kryds ved det og det er prøvet, men det behøver jeg ikke at prøve igen, hihi.!Er der nogen af jer der har prøvet det?

Vi fik gået rigtig mange ture hver dag rundt i den tropiske have med, flamingoer, skildpadder og forskellige fugle. Vi her virkelig taget mange billeder der, der var så flot.

Huskeliste – PAK din kuffert som du skal til Hawaii, badetøj, sommerkjoler, badesandaler og ikke mere. Der er varmt hele tiden, vi har ikke brugt noget at vores tøj fra kufferten vi havde pakket udover tynde toppe som vi egentlig havde med til at have indenunder strikketrøjer.

Vi fik aldrig set udendørsområdet udover Amazonia området, så det her vi til gode. Der var mange flere spisesteder, snackbar, beach cafeer, bar med live musik, butikker (slikbutik, tøjbutik, souvenirbutik) og alt muligt som vi kunne have brugt flere dage på at se.

Jeg synes 3 dage var perfekt til mig og min veninde, fordi der ikke var andre end os selv at tage varer på, men når jeg skal have familien med til Tropical Island, vil jeg helt klar vælge en af feriehusene som ligger rundt om Tropical Island. Det vil give lidt mere frihed for børnene og  voksne. Derudover vil jeg klart vælge at tage bilen næste gang,  jeg tør slet ikke tænke på hvordan den tur med fly og offentlig transport havde været med børn. Når du har feriehusene har man også mulighed for at lave noget mad selv og ikke alt mad behøver at købes inde i Tropical Island, for hvis vi skulle afsted med en familie på 6 og alle måltider skulle købes derinde, så jeg ikke sikker på vi skulle være der mere end en dag, haha.

Det fede ved Tropical Island er, at det er et sted man kan besøge uanset årstid. Jeg tror der er ret fedt om sommeren, fordi der er det store udendørs område også, som vi kun lige fik set hurtigt.

Jeg glæder mig til at vende tilbage.

Fantastisk dag alle sammen <3

Kys knus og kram fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøsetur til Tropical Island