Nyt i “makeup” kassen – Camilla Framnes
Print dine minder

Nyt i “makeup” kassen

Reklame for Luxplus.dk

Det er længe siden jeg har opdateret på mine køb til beauty boksen og rigtig mange af jer har spurgt hvad og hvilke mærker mm. jeg går efter.

Jeg har tidligere skrevet på min blog om make up og gode fund, når jeg er faldet over noget lækkert og billigt. Jeg kan ikke lade være med, at give de gode tips og tricks videre.  Nu varer det heller ikke længe før, at der er Black Friday og sidst der fik jeg ret mange julegaver fikset hos Luxplus. Så det er bestemt også planen igen i år.

Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev HER, og være blandt de første til at se de gode tilbud Luxplus har på Black Friday. De billige produkter bliver endnu billigere, det er virkelig værd at tilmelde sig for….

Jeg elsker ELSKER at kigge rundt inde på Luxplus, fordi jeg finder næsten altid noget jeg ikke kan undvære, fordi det er så billigt. Det kan jeg for det første rigtig godt lide, men så tør jeg også at kaste mig ud i at prøve andre produkter, kender I ikke det?

Jeg er ret meget “det plejer jeg at bruge” type og nogengange begrænser det mig i, at prøve noget andet og andre produkter som kan være mindst ligeså gode eller måske endda bedre. Luxplus tilbyder derudover, at hvis man bestiller inden kl. 15, så har man sine varer dagen efter, hængende ude foran på din dør OGSÅ i weekenden, elsker det.

Det forudsætter selvfølgelig man er medlem, som betyder at man betaler 89 kr pr. måned – hvoraf den første måned er GRATIS, men medlemskabet giver adgang til alle produkter til gode priser, hvor man kan sparer op til 80 %.

Nå, men hver gang jeg handler ved Luxplus, så har jeg altid mine basisvarer, som f.eks. Neutral 50 ml, førpris 39,95 kr hos Luxplus 19,95 kr, den bruger vi stort set alle sammen herhjemme, store og små mænd  huset, undtaget Victor selvfølgelig, hehe.

Der blev også fyldt op af tørshampoo Batiste med cherry duft, den dufter himmelsk, den koster 25,95 kr, normal pris 35,95 kr. Når jeg har Extensions, hvilket jeg jo nærmest har altid hele tiden, så er det virkelig et must. Derudover et must for os med tyndt og fint hår, som har det med at klaske ned mod hovedbunden, denne CATWALK by TIGI, ROOT BOOST Spray til 59,95 k, normal pris 99,95 kr. Den er nem at spraye i hovedbunden og kommer ud som en mousse, den giver håret et løft og hold og med plejende ingredienser i som giver næring og glans på engang, JA TAK.

Denne her Spray Uniq One All In One Hair Treatment kr. 49,95, normalpris kr. 135,95, har jeg ikke prøvet før, men har fået anbefaldet den, fordi jeg bruger flere forskellige produkter til det samme, som denne her spray har i en. Det er en hårkur, unikt med 10 forskellige egenskaber til håret. Det skulle give markant mere liv og glans til håret og gøre det nemmere at rede ud, ved at komme det i håret inden du børster det. Derudover fungerer den også som varmebeskyttende og forlænger håret farve og virker plejende – JA, alt det i en, det plejer jeg at bruge 3 forskellige produkter til, så den måtte prøves.

Pas på fusserne

Nu varer det ikke længe inden alle stiletterne skal bruges og gu hvor er jeg ikke god til at pleje mine fødder, det er og bliver altid det sidste jeg tænker på. Så jeg fandt denne Bielenda Comfort+ Cracked Heels Foot Cream til kr. 15,95, normal pris kr. 39,95. Den skulle være god til de mest tørre områder, samtidig med jeg fandt denne maske til fusserne Revitalising Coconut Water Deep Moisturising kr. 9,95, normal pris kr. 19,95. Det en fodmaske der kommer i to “plastik sokker” 20 minutters kur også giver det bløde fødder og reducerer hår hud. Sidst men ikke mindst mine yndlings plaster fra Salvequick Vabel Plaster kr. 55,95, normalpris kr. 65,95, som er et must til mine julestiletter, som snart skal tages i brug.

MUST HAVE

MIN TOP favorit fra Benefit, er denne The Pore Fessional kr. 299,95 normalpris kr. 425,95. Det er hidtil den bedste primer jeg nogensinde har haft, den udfylder porerne og giver et jævnt og ensartet look når makeuppen ligges på. Derudover holder den på makeuppen, så det holder hele dagen. DEN anbefaler jeg på det kraftigste.

Man skal aldrig gå ned på neglelakker, jeg fandt disse 2 fra Essie (Billede nr. 3)  – Essie 760 Carry On og Essie 764  Lady Like , de er sindsygt billige hos Luxplus og man sparer 60 %, så de koster kr. 35,95, normalpris kr. 89,95. Derudover fandt jeg den flottede Eye Gloss Pearl Varnish fra Mac Studio (Billede nr. 1) til kr. 129,95, normalpris kr. 179,95. Den giver en vildt flot perlemors effekt og jeg bruger den som en finish når jeg har lagt andre farver først, fordi den giver et vildt flot skinnende look.  Sidst skulle der fyldes op på brynene, dem tegner jeg op og jeg var løbet tør, jeg bruger altid sådan et kit, fordi der kan jeg tegne brynene op lysere under og rette dem til, så det blev denne gang et GOSH Brow Kit (Billede nr. 2) til kr. 55,95, normalpris kr. 99,95.

Jeg har virkelig 1000 make up pensler, men jeg kan aldrig få nok. Jeg forelskede mig i den her penseltaske fra Sleek også var det faktisk penslerne jeg var på udkig efter. Men kæmpe bonus at tasken er så fin, jeg mangler altid noget at komme penslerne i, når jeg er på farten, og taksen er perfekt. Sleek Makeup Brush Set koster kr. 89,95, normalpris kr. 149, 95.

Kvalitetstid

Jeg elsker ansigtsmasker og har prøvet virkelig virkelig mange og den her maske fra Beauty Formulas Charcoal Detoxifying Bubble kr. 12,95, normalpris kr. 25,95.  Det er en vildt sjov maske fordi den bobler og skummer op langsomt, jeg er ved at falde om af grin hver gang, for ikke at nævne min familie er det sammen, haha. Men det naturligvis ikke derfor jeg anbefaler den, men fordi den indeholder aktiv kul og suger alt overskydende olie og urenheder og frugter huden imens.

Det allersidste fund er denne Prada Candy parfume kr. 519,95, normalpris kr. 999,95. Jeg har haft den før og måtte eje den igen og mega lækkert den kommer i 2 størrelser, en med 80 ml og en til tasken på 30ml. Den dufter fantastisk.

Hav en fantastisk aften alle sammen,

Masse knus og kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Print dine minder