Migtid kombineret med fart over feltet – Camilla Framnes
Hvordan shopper du til din teenager?

Migtid kombineret med fart over feltet

Reklame for C More

Jeg har fået en unik mulighed for at give jer en prøveperiode hos C More, så I kan prøve det af i 2 måneder helt gratis, det eneste i skal gøre er at oprette jer her på C More.

Tiden flyver, madpakkerne, hygge, kvalitets-tid med børn og familie og det hele skal  gerne hænge sammen på samme tid. Hvor blev ”mortid” af? – det vist en by Rusland jeg ikke kender til, haha.

Vi har ingen tv-pakke herhjemme for vi når sjældent at sætte os for at se noget til en bestemt tid i fjernsynet. Det er nu engang ofte det foretrukne hjemme hos os at koble af i sofaen, når børnene er kommet i seng og der ikke skal laves andet end bare at sidde og se film, serier eller andet, kender i ikke det? Det er så tiltrængt bare at smide stængerne i sofaen og bare koble fuldstændig af, men det bliver ofte først i weekenderne dette kan lade sig gøre.

Jeg har altid gang i tusind ting, hvad enten det er at ligge tøj sammen om aften, eller smøre madpakkerne. Det skal på ingen måder lyde som brok, det er jo altså bare det der følger med en stor familie, job og hverdag. MEN jeg tror virkelig jeg har fundet den fedeste løsning, for trods alle gøremål kan jeg koble af alligevel, det virker i hvert fald.

Vi har fået C More, som er en Streaming-tjeneste, der har alle de nyeste film, serier og børnefilm. Vi har hentet det ned på vores tv, Iphone, Ipad – ja faktisk over det hele. Det er blevet vores nye ”tv-pakke” og den begrænser mig ikke i hverken tidspunkter eller muligheder for at se mine serier, børnenes eller Kevins.

Anbefales……

Jeg er begyndt at se en serie der hedder Sweetbitter, virkelig god og totalt tøseserie-agtig, nok vil jeg sige sådan ”sex and the city” agtig stil.  Efter vi har fået C More har jeg min Ipad med overalt, den kan lige stå ved siden af mig, mens jeg lige får smurt madpakker eller ordnet vasketøjet – alt mens Kevin kan få set alt hans fodbold, børnene sover –  det er virkelig WIN WIN.

Sweetbitter handler som en ung pige som flytter til New York alene, til hendes store held får hun job på en restaurant, hvor der er mange andre unge mennesker ansat også begynder der at ske spændende ting –  ja det går vildt for sig. Det er kun en ulempe ved serier, jeg kan simpelthen næsten ikke stoppe igen, når først jeg kommer i gang.

Jeg er også startet på en anden serie, men det er helt anden størrelse og er ret hård. Den hedder The Cry og handler om en mor, der for nyligt er blevet mor og lider af en fødselsdepression. Serien handler om at være mor og egentlig ikke slå til som mor og pludselig forsvinder sønnen Noah og her følger man med i retssagen og op til episoden med sønnens forsvinden sker, den er virkelig nervepirrende og går lige i hjertet når man selv har børn, puh. Det er virkelig en spændende serie, I bør se.

Udover voksen film, serier, er der masse børnefilm, børneserier som børnene har stor glæde af. Vi har set alt fra, Gurli Gris til filmen Syng, Storkene og mange flere. Alle børneserierne kører herhjemme hver morgen, perfekt start på dagen, mens der bliver spist morgenmad og alle kommer i tøjet.

Se C More gratis i 2 måndeder

Men som sagt har jeg fået en unik mulighed for at give jer en prøveperiode hos C More, så I kan prøve det af i 2 måneder helt gratis, det eneste i skal gøre er at oprette jer her på C More.

Vi er ret vilde med det herhjemme,

Hav det dejligt,

De bedste hilsner Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan shopper du til din teenager?