Hvordan shopper du til din teenager? – Camilla Framnes
Tid til Vintertøj

Hvordan shopper du til din teenager?

Reklame for KidsBrandStore.dk

Jeg har altså ikke rigtig noget at skulle have sagt mere, har i det?

Det er på en måde ret nemt at have en stor dreng, fordi han sender bare sender en mail med links til ønsker hvis han har fundet et eller andet lækkert.

Men de dage hvor jeg før i tiden, fandt noget lækkert til ham og købte det, de er altså ovre. Den går bare ikke mere, han har sin mening og han vil også have den i forhold til tøjkøb.

Det jo egentlig ret nemt, at sige “så det tid til at finde noget nyt tøj, gå herind og find det du synes er fedt” også kan jeg derefter kigge og sige “ja tak og nej tak”.

Det er jo trods alt mig der skal betale og jeg er også nødtil engang i mellem lige at sige, det ikke helt praktisk nok, eller du mangler jo ikke bukser men trøjer osv. Men i bund og grund synes jeg faktisk det er ret fedt at have en dreng, som går op i sit udseende og synes det er lækkert at se smart ud, det elsker jeg.

Derfor vil jeg også gå ret langt med det han så end finder, fordi han passer på det, bruger det og bliver vildt glad for tøjet.

Næsten alle herhjemme har skulle have fikset garderoben til en koldere tid og det har jeg fået indkøbt, men Oliver ender altid med at blive den sidste.

Jeg fik Oliver til at gå ind på www.kidsbrandstore.dk for at tjekke tøjet ud. Jeg vidste på forhånd at de havde mange af de mærker Oliver ofte vælger, så jeg var lidt spændt. Jeg var naturligvis inde og kigge selv og fandt ret meget lækkert, mon vi blev enige?

Nordens største ungdomsbutik

Kidsbrandstore er nordens største ungdomsbutik og har verdens førende mærker som blandt andet Gant, Ralph Lauren, Hilfiger, Calvin Klein, Parajumpers og meget mere. Jeg elsker personligt at alt er samlet et sted og der er noget for alle i både stil, mærker og prisklasser.

Oliver ELSKER Hilfiger og det skulle virkelig undre mig hvis han ikke fandt noget derfra. Der gik nok cirka en time før jeg fik en mail fra Oliver, det simpelthen så sjovt. Der var masse link også plejer vi altid at sidde sammen og kigge på det han har fundet også ligger vi alt i kurv vi bliver enige om han må få også sorterer vi til allersidst så budgettet kommer til at passe.

Det fungere helt vildt godt, fordi så kan han sige, “ej så vil jeg hellere have den trøje frem for denne” eller “ej så tager jeg heller de par bukser så jeg kan få en trøje mere” osv. Et eller andet sted, synes jeg det er godt for ham også at vide hvad tingene koster og at man ikke bare kan FÅ alt, så han er selv med det at vælge hele vejen igennem.

Jeg elskede alt hvad han havde valgt, så det var faktisk mere et spørgsmål om at få pengene til at passe. Han sagde selv “mor jeg ved godt jeg ikke skulle kigge efter taske, men kan du huske jeg sagde jeg altid manglede en taske til, når vi er på tur på skolen, og jeg har fundet en billig og fed en”. Den måtte han selvfølgelig gerne få, han havde argumenterne i orden, haha – og på en eller anden måde bliver jeg så stolt over min dreng, han er virkelig så betænksom, fornuftig og velformuleret. Det giver altid anledning til nogle gode snakke og regnestykker, til det hele går op i sidste ende.

Oliver endte med at finde de fedeste bukser fra Gant, stilrene mørkeblå bukser med lommer, hvilket er vigtigt, “åbenbart”, hihi.

Til bukserne fandt han en Tommy Hilfiger Sweater i grå, den sidder vildt godt på ham og ser fantastisk ud til hans mørke hår,- den bliver et sikkert hit hen over vinteren.

Hvide t-shirt skal man aldrig gå ned på, dem kan man bruge til alt også de 2 par vidt forskellige bukser han har fundet. Han fandt denne fra t-shirt fra Gant.

Oliver elsker at blande stilen og går både i lidt mere stilrent, men også store t-shirt og jogging bukser. Han fandt disse bukser fra Om Lyle og Scott, i mørk blå.

Sidst men ikke mindst gym taksen han måtte eje også fra Om Lyle og Scoot, i sort med gul print. 

Ej, men mor er stolt – se ham lige, thi hi.

Der er en kæmpe udvalg hos Kidsbrandstore.dk, både af mærker og stil, overtøj – alt muligt. Oliver har lagt den ind som favorit på computeren, haha.

Rabatkode

Jeg har fået muligheden for at give jer en rabatkode til www.kidsbrandstore.dk – så i sparer 25 % på jeres næste køb, med koden: Framnes25

Fantastisk aften alle sammen,

Varme søndags hilsner fra

Camilla

psst…… Kids Brand Store åbner i øvrigt snart butik i Danmark også.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til Vintertøj