Ferien fortsætter på Gran Canaria – Camilla Framnes
Fantastisk familieferie part 2

Ferien fortsætter på Gran Canaria

Vi har virkelig glædet os til denne ferie, vi rejste hjemmefra tirsdag aften, for at kører  mod Billund, hvor vi skulle sove på lufthavnshotellet en enkelt nat, fordi vi skulle rejse tidlig onsdag morgen. 

5 timers flyvetur og en Victor der on and OFF fik flip kom vi godt frem. De store var totalt seje og klarede flyturen til UG, Amalies flyskræk er totalt væk, det fantastisk. 

Vi kom frem til varmen, men efter en del tid i lufthavnen og søgen efter en forsvundet kuffert, med Sebastian og olivers tøj, måtte vi tage mod hotellet. 

Vi fik tjekket ind og vi har den lækreste lejlighed med 3 værelser, minikøkken, badeværelse, egen terrasse med egen pool, whats NOT to like. Vi har all inklusive og puhhh jeg skal virkelig passe på, sikke meget mad, kage og fristelser konstant. Ja jeg er altså ikke en af dem der mister appetitten i varmen, nope tværtimod – jeg kan spise konstant – godt jeg har en god bog derhjemme der kan få mig på rette spor igen, når jeg kommer hjem, måske kender i den, hehe – Framnes’Gale køkken (ingen skjult reklame – overhovedet ikke, thi hi). 

Men efter vi kom, fik jeg taget Oliver og Sebastian med ud for at shoppe badetøj, 1  sæt tøj, klipklapper, så de lige kunne klare sig. Heldigvis blev vi ringet op af hotellet at kufferten var fundet og vi fik den igen sent aften. 

Det er vores første gang her og elsker det. Her er virkelig smukt, palmer overalt, udsigt over havet, ørken, ALT. 

Vi lavet ingenting, andet end at nyde hinanden bade, lege og spise. 

Amalie og Sebastian er sendt afsted på kidsclub her til eftermiddag i 3 timer, hvor den står på chokolade party, de skal bade i chokolade – det blir en fest. 

Oliver bader, far og Victor er på opdagelse ( forhåbentlig Victor falder i søvn) – jeg er plantet lige her i solen med en kold øl, musik og blogtid, det fantastisk. 

Håber i nyder det hele derhjemme i Danmark – sommeren hjemme er jo helt fantastisk. 

Solknus fra Camilla 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk familieferie part 2