Fantastisk familieferie part 2 – Camilla Framnes
En farverig verden med 4 børn

Fantastisk familieferie part 2

Samarbejde med Jesperhus Feriepark

Der allerede gået en uge og vi har haft en helt fantastisk ferie i Jesperhus feriepark/Blomsterpark. 

Vi har haft fuld fart over feltet hele tiden, der har hele tiden været aktivitet man kunne til og fravælge, men vores børn er blevet ret vilde med Hugo og Ritashow. Det er aldrig de samme shows, så som børnene sagde “jamen vi ved jo ikke hvilket HC Andersens eventyr der bliver fortalt nu”. 

Havfruesvømning 

Amalie og Sebastian var også ude og prøve sig som haj og havfruer. Man kunne tilmelde dig et hold i svømmehallen om morgen, hvor de kunne lærer at bade med den havfruehale. Amalie var ret sej, hun går til svømning, så hun styrede for vildt som havfrue. Sebastian var for vild til at dykke efter tang, som var placeret rundt i svømmehallen på bunden. Virkelig en fed oplevelse. 

Vi har jo haft et helt fantastisk vejr mens vi har været her, så der har været pool vejr og faktisk har vi allerede fået mærker efter hvor vores badetøj har siddet – næsten som at være sydpå. 

Vi spiste frokost oppe i blomsterparken nogle af dagene, der var alt fra pomfritter, nuggets og burger – til madpandekager med fyld, tarteletter, kartoffelsalat med frikadeller og meget mere, men masse forskelligt og noget for alle. 

Dyrepasser

Der er er stort område indenfor med dyr, aber, fisk, kæmpe skildpadder, små skildpadder, krybdyr, papegøjer, myresluger, sommerfuglerum fyldt med forskellige sommerfugle, – det er dem jeg lige husker. Derinde kunnes prøve at være dyrepasser for en time, så vi mødte talstærkt op en morgen, vi sov over os, så vi sprang ud af sengen og direkte ind i blomsterparken. 

Det starter nemlig om morgen, inden parken er åbnet for andre. Der skulle Amalie, Sebastian, Oliver og Victor være med til at vække dyrerne, fodre dem og hygge. De var totalt seje alle sammen og var klar på alt, selv Victor. 

Alle dyrene går fri blandt gæsterne, så aberne kom man helt tæt på, det var ret fedt. 

Ja trods det var dyrepasserskole for børnene, fik vi forældre også lov at give blåbær til aberne, vi var mindst ligeså begejstret. Det kan virkelig anbefales, det var stort for alle aldre, 3, 2×8, 12 år og os voksne. 

Besøg 

Vi havde igår besøg af et vennepar med deres 2 piger. Den stod på besøg i blomsterparken, vandland, lækker buffet på selve pladsen hvor vi boede. I øvrigt i hører mig sjældent sige det, men shit nogle gode pizzaer de laver. På campingpladsen hvor vores Hugo hytter lå, var der aktivitetshaller med hoppeborg, kæmpe rutsjebaner, spillemaskiner, gynger alt muligt. Det passer altid med inden og efter Hugo og Ritas godnat show så gik turen altid derind og der afsluttede vi også igår, børnene legede og vi voksne kunne nyde en Irish kaffe til dessert. 

Besøg af Hugo 

Hugo og Rita har gjort indtryk på alle (undtaget Oliver) hehe, men Hugo specielt bliver nævnt konstant af Victor. Hugo kom ned til hytterne hvor vi boede og han spillede et udendørs spil med Victor og der blev givet

Krammere, Hugo du har erobret Victors hjerte. Det var simpelthen så sødt. Oliver derimod elsker Hugo for hans stensikre kommentar “hva så Roskilde”, der ramte Hugo plet i de store børns hjerte med hans umage forsøg på fortnight danse, Hugo er hip med de unge. Haha. 

Rigtig mange har spurgt undervejs på

Vores tur om det er et besøg værd med børn i forskellige aldre, som en familie som os. – svaret er JA. 

Det har været helt Fantastisk for alle aldre, de små synes Jo alt er overdådig og fantastisk hvad angår Hugo og Rita, ja hele det univers. Amalie og Sebastian på 8 meget snart 9 år, slugte også det råt – de stor elskede det og var også klar på godnat kram hver aften. Der var aktivitetsrum hvor børnene kunne udfolde sine kreative evner, hvilket der også blev brugt en masse energi på. Oliver har hygget sig, fordi der altid var masse at lave også for ham. Spillerum, fodboldbaner, badmintonbaner, svømmehallen som virkelig var den foretrukne. 

Alt i alt, det er virkelig dejlig ferie for hele familien, fyldt med aktivitet, nærvær, kvalitetstid og afslapning. vi kan med garanti sige vi vender tilbage og ingen skjult reklame herfra, det var FANTASTISK! En klar anbefaling fra hjertet herfra. 

Vi ses snart igen Jesperhus Feriepark/Blomsterpark – Hugo og Rita.

De dejligeste sommerferie knus fra Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En farverig verden med 4 børn