En farverig verden med 4 børn – Camilla Framnes
Postkort fra Jesperhus / sommerferie part 1

En farverig verden med 4 børn

Reklame i samarbejde med BIC Kids

Så blev der ferie og for vores familie betyder der en masse familie hygge og kvalitetstid med hinanden. Det kan nogle gange være ret svært aktiverer alle aldre – da vores børn spænder fra 3 til 12 år.

Vi har taget tegnesager og malebøger/papir med som alle børn kan hygge med. Blandt andet fra BIC Kids, som tilbyder farveblyanter og tusser i masser af farver og aktivitetbøger med mere. Vi laver alt mulig forskelligt, alt fra jeg tegner ”med mine kreative evner ” haha, også farvelægger børnene. Eller så temategner vi, så skal vi på skift vælger hvad vi skal tegne, også går der lidt konkurrence i det – vi er ret konkurrencedrevne i vores familie.

Men ellers tegnes der kruseduller som farvelægges og til sidst bliver store kunstværker. Mine børn er ret gode til at sætte sig og tegne og faktisk også fordybe sig i det og det er en rigtig god ting i vores familie. Vi er 6 mennesker i vores lille rækkehus som engang godt kan være lidt hektisk, børn alle vegne. Derfor bliver det også ofte vores ”frirum – stilletid” at fordybe sig med at tegne eller skrive. Hver af de store børn har skrivebord på værelserne, hvor også de sidder og fordyber sig med at tegne, mest farve i malebog ellers er det i stuen det foregår – både med og uden mor og far. Det er ret hyggeligt at sidde med sammen som familie og derfor ender det ofte også sådan i stuen. Men faktisk kan man også finde rigtig god tegneinspiration, aktivitetsbøger, malebøger og meget mere hos BIC Kids, hvis man skulle have lyst til at udfolde sine kreative evner.

Alle er tilgodeset her og vi har farveblyanter og tusser fra BIC Kids, som forhandles i Bilka – farverige farveblyanter BIC Kids Evolution og tusser KID Couleur.

Det helt unikke ved disse 2 varianter her er, at farveblyanterne BIC Kids Evolution er lavet i et modstandsdygtigt skaft samt bly og det vil sige det også kan klare bidemærker. De er lette at spidse også splintre farveblyanterne ikke. De findes i 24 farver og har en god dækkeevne, perfekt til alle aldre om det er til skolebørnenes penalhus eller det er til familien farvelægnings-kasse derhjemme.

Kid Couleur min helt store favorit. Vi farvelægger og tegner en hel del herhjemme og vi har mange forskellige underlag til samme. Men uheldet er altid ude alligevel og vi har fået nogle rigtige ærgerlige mærker på vores spisebord og sofabord. Men Kid Couleur er fuldstændig og aldeles afvaskeligt blæk, det vil sige hvis uheldet er ude, om det er bordet, tøjet eller kroppen, så kan ALT nemt vaskes af. Udover det, har de blokeret spids, der ikke kan skubbes op – dermed slut med ødelagte tusser, fordi nogen af børnene tegner lidt hårdt. Vi har testet det hele og det er virkelig fantastisk, kommer der noget på tøjet, så har vi både kunne klare det med en klud, men ellers vaskes det af i næste tøjvask – det er genialt. De fås også i 24 forskellige farver.

Vi er ret vilde med dem herhjemme og specielt os forældre – de er også blevet tilladt i bilen når vi er på længere turer, af den simple årsag de kan tåle noget og at det kan vaskes af ”hvis nu uheldet er ude”.

 

Fantastisk dag alle sammen,

Farverige kram fra Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Jesperhus / sommerferie part 1