Postkort fra Jesperhus / sommerferie part 1 – Camilla Framnes
Før og efter billeder af projekt køkken

Postkort fra Jesperhus / sommerferie part 1

Samarbejde med Jesperhus Blomsterpark

Tiden flyver afsted, den danske sommer er for vild – vi er ankommet til Jesperhus Feriepark i en Hugo hytte, nøj det er livet. 

Typisk os

Vi ankom mandag aften, ikke helt som planlagt. Vi skulle have tagboks på, ellers kan vi simpelthen ikke være der. Vi købte den sidste år og der skulle bruges en dims for at monterer tagboksen, og jeg er sikker på vi tænkte sidste år “ den må

Vi hellere gemme et sted så den ikke bliver væk” jeps – den er tilsyneladende blevet gemt lidt for godt, for vi kunne simpelthen ikke finde den. Så Kevin måtte på indkøb efter en ny dims så vi kunne få den monteret, det er virkelig os i en nøddeskal, haha. Godt vi ikke havde sagt tidspunkt til

Børnene om hvornår vi skulle afsted, så i deres optik gik alt lige efter bogen, Åhh Gud. Hehe. 

Ankomst og godnat krammer fra selveste Hugo.

Vi ankom mandag aften og tjekkede ind i den alt for seje Hugo hytte, de er simpelthen så fine. Tværs igennem hytten er der klatrestativ fra hemsen og helt udenfor, børnene elsker det. De ligger ude i nettet over terrassen og slapper af, engang imellem kan der via. En lille kurv blive sendt forfriskninger op, det er virkelig et hit. Vi nåede ikke så meget mandag andet end at opleve godnat showet, Hugo og Rita kommer hver aften på pladsen og siger godnat med krammer til alle børn, simpelthen så kært. 

Kaptajn, blod, slim og computerspil og Dinosour 

Igår startede dagen tidlig med piratskole og alle børnene fik deres piratnavne. De skulle lærer at skyde med røgkanon, bomber, sværdfægtning og meget mere, alt i mens der var serveret kaffe til forældrene – PERFEKT. 

Senere gik vi videre i Jesperhus Blomstrepark og wauw siger jeg bare. Hold op hvor er det bare smukt også utrolig velholdt – “gad vide hvor mange gartnere de har ansat” det helt vildt. Vi fik hygget en masse og prøvet en masse også gik turen videre i badeland. Børnene spørger hele tiden “kan vi det, hvad så nu”? Der masse vi ikke har set endnu, men  vi beroligere hele tiden “vi skal nok nå det vi har mange dage endnu”. Der er simpelthen så mange ting her og man er virkelig nødtil at have flere dage her for at nå det hele.

Idag byder dagen på fuldstændig fantastisk vejr, udendørs badeland og piratshow i aften – det kan kun blive en rigtig god dag. 

Håber i nyder ferien ligeså meget som vi gør her i Jesperhus feriepark/Blomsterpark. P

Ferieknus fra Camilla og resten af Framnes-Larsen familien 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter billeder af projekt køkken