Før og efter billeder af projekt køkken – Camilla Framnes
Telttur med familien?

Før og efter billeder af projekt køkken

I har ventet så tålmodig på mig, jeg har lovet længe at vise før og efter billeder af vores nye køkken.

Der mangler nogle ganske få deltajer stadigvæk, som en enkelt stikkontakt og sådan noget, men det jo ingenting i forhold til hvor langt vi er kommet.

Vi bor i vores dejlige rækkehus og må bare sige, vi har jordens mindste køkken også havde vi nok også jordens grimmeste køkken før, haha.

Vores køkken er bare ikke særlig stort og hvordan er det så lige vi skulle få det udnyttet praktisk, men også så det blev lækker at stå og lave masse “framnes galekøkken” mad.

Jeg nåede ikke at få taget før billeder inden gulvene blev skiftet, men det var helt mørk brune, så det gjorde køkkenet ekstremt mørk og føltes endnu mindre.

Vi havde nogle hektiske dage, men gulvene blev lagt, flyttede vi ud til min mor også hyggede vi der de dage.

 

Vi fik skiftet bordplade og låger i køkkenet, samt fik lavet et helt nyt skabmodul til den side hvor opvaskemaskinen står. Derudover fik vi sat en “beton”lignede væg op, hvor de fuldstændig smukke emhætte hænger så fint – HAR ALTID DRØMT OM SÅDAN EN EMHÆTTE.

Hvad synes i?

 Det er et helt nyt køkken vi har fået og VI ELSKER DET. Det har lysnet så meget op og ved at tage overskabene ned, har det gives os meget mere luft i rummet. Stadigvæk et lille køkken, men det er så meget mere let nu, wauw vi er så tilfredse.

Vores lille hjem er virkelig ved at være fuldendt og føler os rigtig hjemme. Det har taget nogle år, men nu er hjemmet ved at være fuldstændig som vi gerne vil have det.

Ferien er startet og det betyder masse afslapning og hygge med familien og  morgen drager vi på tur til Jesperhus, nøj vi glæder os.

De varmeste knus og galekøkken kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telttur med familien?