Telttur med familien? – Camilla Framnes
Sommer i Danmark

Telttur med familien?

Kampa i samarbejde med Camping Agenten

Vi har talt rigtig meget sommerferie herhjemme. Hvad skal vi? Hvad har vi prøvet de sidste år.

Det fik mig tilbage i gemmeren af sommerferie billeder og fandt alle disse billeder fra sidste år, hvor jeg var på telttur med Sebastian og Oliver.

“Ja i hørte rigtigt, telttur”, haha. Mange af jer sidder nok allerede nu og ser billeder af mig i Italien i telt “sådan står det lige pt”, kommentaren haha.

Men sidste år var jeg altså afsted med Sebastian og Oliver, måske husker i det. Men jeg er simpelthen nødtil lige at dele det her med jer fra turen, og specielt fordi jeg har med mine ord her fortalt og fortalt Kevin om hvor fed en måde, det også kunne være en feriemåde. Fordi….

Sidste års telttur – “Havde de mon mig i tankerne da Kampe teltet blev udviklet”?

Jeg har min årlige tur med hver af drengene, hvor vi laver noget hygge sammen. Sidste år blev det et par dage sammen i telt.

Jeg har tidligere fortalt om det, men det er så vigtigt for mig at have den alene tid engang imellem med de store, enten sammen eller hver for sig. For den alenetid får Victor hver anden weekend, hvor han har mor og far og hygge tid.

Nå men vi pakkede bilen, med alt hvad vi overhovedet kunne komme i tanke om vi skulle bruge  – der skulle ikke mangle noget, også kørte vi mod Jambo campingplads.

Drengene synes det var det fedeste og jeg endnu mere, camping kan noget helt specielt, og vi glædede os helt vildt.

Kevin kørte os derop, for han skulle bruge bilen mens vi var på camping, også havde jeg ham til at hjælpe med teltet, som jeg troede jeg havde brug for.

Men telttur er ingen sag når man har et lufttelt med, et kampa lufttelt. Hold nu BIB det nemt, ingen stænger overhovedet, alt bliver pumpet med luft, så Oliver, Sebastian og jeg klarede det hele selv, selvfølgelig med lidt hjælp fra Kevin til at banke et par pløkker i, hihi.

Vi havde en stort telt med, hvor vi indrettede sovekabinen nederst i teltet. Den anden sektion havde vi vores tøj i og opbevaring  næste sektion havde vi indrettet lille køkken med bord og stole, lamper og hygge, passere plads. Vi havde indrettet sådan vi sov sammen i samme kabine, men vi kunne nemt have fået et rum hver. Det var jo virkelig et lille hus meget meget tynde vægge, hehe.

Der var dejlig meget plads og jeg elsker virkelig at hygge lidt om detaljerne. Det var det simpelthen fantastisk, Olivers far og hans familie kom forbi og min søster og hendes familie til grilhygge og leg. Kevin og Victor blev den første dag og kørte hjem, men kom op og besøgte os nærmest hver dag.

Stol nedgang, camping og kortspil hænger sammen – det er virkelig kvalitetstid.

Vi var ikke ude fra campingpladsen på noget tidspunkt, der var simpelthen så meget at blive underholdt af. Minifolk, minibiler, legepladsen udendørs og indendørs, købmand, pool med rutschebaner, det var perfekt. Vi gik rigtig mange turer, talte og bare hyggede.

I bund og grund en virkelig hyggeligt telttur. Men jeg havde ringet efter Kevin da vi skulle hjem, så han kunne komme og hjælpe os med at pakke teltet sammen. MEN jeg er simpelthen bare nødtil at sige, at Oliver og jeg pakkede alt ned selv. Jeg har alle dage synes at telte aldrig er til at pakke sammen. Men det var virkelig ingen sag med lufttelt, det var virkelig nemt, vi skulle bare tage proppen ud af “lufttrængerne” og luften tømmes selv, ikke noget med at stå og kæmpe med at få luften ud, nixen biksen, på et split sekund og teltet lå fladt på jorden, også var det bare at ligge sammen og komme i tasken.

Jeg kan virkelig anbefale dette kampa telt, det var så nemt, hurtig og ligetil, så ALLE ville kunne gøre det, og samtidig komme på telttur med plads omkring dig, det bliver ikke meget bedre. Hvis I vil læse mere om teltet, kan I gøre det på www.campingagenten.dk – der er også forhandler liste.

Teltferie er altså bare ikke sidste gang, jeg er blevet ret vild med det. Det kan noget helt specielt og det var en helt fantastisk ferie jeg havde med drengene sidste år, som jeg bare nu har siddet og tænkt tilbage på og glæder mig endnu mere til sommerferien starter lige om lidt.

Jeg taler stadig varmt om teltferie herhjemme, har I helt styr på jeres sommerferie planer derhjemme?

Varme teltknus fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer i Danmark