Sommer i Danmark – Camilla Framnes
Min store drengs børnehavestart!

Sommer i Danmark

Reklame for Breyers

Nøj hvor er der blevet sommer, det helt fantastisk som vi allerede har stornydt haven.

Det føles helt som om vi har fået forskud på sommeferien, aftnerne virker længere, det helt fantastisk. Ikke nok med det, havde vi masse “sommeferie” projekter med haven vi skulle have lavet, men YEAYYY de er allerede lavet, det fuldstændig fantastisk, det betyder vi skal slappe af og nyde ferien i stedet.

Heldigvis har der altså også været tid til pauser, hygge og istid.

Jeg har  tidligere fortalt jer, om min elskede kalorievenlige snack – og jeg kan vist godt sige –  “den is har jeg IKKE for mig selv” – jeg havde da lov at håbe, hehe. Alle er vilde med den herhjemme.

Det lave sukker og kalorieindhold, gør det helt legalt  at tillade sig at snacke uden dårlig samvittighed, om det er hverdag eller hverdag. Sommeren er i forvejen fyldt med mad og lækkerier, når grillen bliver tændt – fristelser i lange baner, så der ingen tvivl om Breyers isene bliver en favorit sommeren over.

Vi har alle hver i sær vores favoritter herhjemme, men der er specielt kamp om Mint chip. Der er 4 forskellige varianter, Mint Chip, Creamy Chocoloate, Cookies og Cream og Smooth Vanila – forhandles i Meny landet over og der kommer stadig flere varianter – blandt andet små isbar, jeg er virkelig fan.

Jeg havde for nogle dage siden veninde aften herhjemme i haven – og når vi ses, er det ALTID med dessert. Så selvfølgelig kom der is på bordet med masse lækker frugt og lune kanelsnegle “måske lidt vild dessert” – men når der nu er lækker is, med få kalorier, var der plads til lidt mere tilbehør “skal der være fedt, så lad der være fest”, ik?

Flere af disse sommeraftner kan jeg virkelig godt vende mig til og nedtællingen til de lange sommeraftner i haven i sommerferien, kortspil og istid med familien er sat ind. Vi tager lige et par regndage, så har sommeren BARE af at vende tilbage, ik?

Masse varme sommerhilsner fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store drengs børnehavestart!