Min store drengs børnehavestart! – Camilla Framnes
Ny uddannelsesstart - kan i gætte det?

Min store drengs børnehavestart!

Det er store sager at starte i børnehave, pludselig at gå fra lille dagpleje dreng til stor børnehave dreng.

Victor har haft en helt perfekt, stille og rolig indkøring. Han startede en fredag, hvor han skulle være i børnehaven i halvanden time. Victor har været oppe og se børnehaven inden han startede og hvor vi aftalte hvordan opstarten skulle være. Vi vidste også, at vi ikke skulle være der for længe den første dag og det var med at få sagt farvel, så han kunne være der alene den halvanden time.

Han vågnede om morgen og kunne næsten hverken få tøj eller få spist hurtig nok, han glædede sig helt vildt. Han stod klar en time før vi skulle afsted, med hans madpakke og taske – det var simpelthen så kært. Han klarede det fuldstædig fantastisk og synes det havde været så fedt.

Vi kunne slet ikke vente med, at komme ned og hente ham igen og da vi kom derned var han jo ligeså stolt i fuld gang med at lege. Børnehave pædagogerne havde været så søde at tage nogle billeder af hans første dag, så vi rigtig kunne se hvor meget han havde oplevet og hvor glad han var. NØJ det varmede, jeg ELSKER allerede den børnehave big time.

Ovenpå børnehave start, masse indtryk, mange nye børn og vokse, for ikke at nævne en stor ny bygning og legeplads. Så stod weekenden på hygge med mor og far.

Om mandagen skulle han afsted igen i 2 timer, hvor han så holdte fri om tirsdagen. Onsdag var han der i 4 timer og han synes simpelthen bare det er så fedt. Han er nysgerrig, glad og har gåpåmod – EJ hvor er jeg bare stolt af mine “lille baby”. Torsdag blev hans første “rigtige” dag, for der skulle han også prøve at sove til middag henne i børnehaven, også hentede jeg ham efter hans lur. Fredag var han afsted en hel dag, men jeg har tidlig fri om fredagen – så “hel og hel”, hehe.

Det har været en helt perfekt indkøring og føler virkelig Victor er tryg og glad. Han står trolig klar hver morgen i sengen og siger “børnehave ik´mor?”. åhh mit hjerte smelter simpelthen.

Jeg er utrolig taknemlig over det har kunne lade sig gi sig, og jeg har kunne afholde noget forskudt barsel fra job, så Victor stille og roligt har kunne vende sig til børnehaven. Nu kører han på fuld fart, spiser madpakker, beskidt som en rigtig børnehave dreng og træt når vi rammer aftensmaden, ligesom jeg husker hans brødre var i børnehave alderen.

Jeg får simpelthen helt tårer i øjnene mens jeg sidder og skriver, for min “lille” baby er ikke lille længere. Tiden går så ufattelig stærkt og tager mig selv i at tænke  – NYD HVERT ET ENESTE LILLE ØJEBLIK MED MINE KÆRE BØRN, tiden kommer aldrig tilbage. Sommerfugle i maven over følelsen af taknemlighed over at være mor, at være mor til mine 3 drenge.

Der findes virkelig ikke noget større i hele denne verden end at være mor. Give kærlighed, drage omsorg og lærer og guide dem til at blive de bedste drenge, med deres kæmpe hjerter af guld! – det er den største gave på denne jord! Oliver, Sebastian og Victor af hjertet tak fordi I valgte mig som mor!

Børnehavelivet – det dur bare Aka. Victor 🙂

Victor har allerede været på sin første tur med børnehaven – ” spørg lige om mor her havde ondt i maven” hehe. Victor skulle på tur med børnehaven, hvor de skulle have en lille taske, drikkedunk og madpakke med – turen gik med bus indtil DGI byen. Åhhh shit, jeg tænkte “det har Victor jo aldrig prøvet”. Jeg afleverede ham om morgen og da jeg kørte derfra tænkte jeg “åhh burde jeg ringe og sige han ikke har prøvet det før” “burde jeg ringe og sige han ikke har holdt i hånd før, altså sådan 2 og 2 i ved nok” – ej jamen gu, selvfølgelig ringede jeg ikke, men mor her fik lige en lille nervesammenbrud i bilen, haha. Tænk sig -mor til 3 og nu er det den sidste der er sendt afsted i børnehave også får jeg pludselig “nervesammenbrud” som det var mit første barn, haha.

kender i det? PLEASEEEEEE!!!

Fantastisk dag alle sammen, nu vil jeg på job, aflevere børn og bare nyde endnu en dag med et fantastisk arbejde og glæde mig over min fantastiske familie.

De bedste hilsner fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny uddannelsesstart - kan i gætte det?